Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...34

• 107 886
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Преди Великден...
По улицата се влачи изморена жена, в двете ѝ ръце огромни торби с продукти, едва пристъпва. Изведнъж зад ъгъла се показва ексхибиционист, разтваря шлифера и лъсва чисто гол. Жената бавно го оглежда и промърморва:
- Пфуу, забравих да купя яйца!

# 76
  • тук, на мястото си

# 77
Обява: "Продавам пълен резервоар с гориво! Автомобилът към него е безплатен."

Брат, какви времена настъпиха!
- Какви?
- Момиче с мустак държи за ръка момче с оскубани вежди...

Учителката:
– Иванчо, знаеш ли да броиш?
– Да, тате ме научи!
– Я кажи, след 3 кое число следва?
– Четири.
– Браво! А след 7?
– Осем!
– Юнак! И да поздравиш баща си от мен! А след 10, какво следва?
– Вале…

# 78
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 79
# 80
# 81
Сладко, ама си е баш бяла мечка Simple Smile

# 82
Центъра на Враца, офис на банка. На входната врата застава млад юнак, пред погледа на охранителя на банката хваща дръжката на вратата и започва да дърпа. Зор... тегли яко, вените по ръцете му изпъкват. Охранителят стои до него, пали си цигара. Момъка запъва крак на стената и дърпа с две ръце... по едно време се ядосва и блъска вратата навътре и тя се отваря... поглежда към охранителя и казва нервно:
- А бе омраз! Оти ми не каза, че требе да бутнем бре!?
- Прощавай бако... я си мислех, че ти требе дръжката.

# 83
  • тук, на мястото си

# 84
# 85
 Една запалка.
– 50 стотинки и 300 рубли! – отсича продавачката.
– Как така???
– Ми, газова е!

# 86
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 87
# 88
Това не беше ли автоматичен транслейт от украински пост във фейса? Не е виц.

# 89
Американците измислили компютър, който чете мисли и пресъздава в 3D образи. Решили да го тестват на доброволци и пуснали обява. Посъбрали се доста мераклии, съответно и Бай Ганьо. Почнали да минават доброволците, слагат им жици и пускат компютъра. Всичко си било на шест и компютърът познавал без грешка.
Дошло ред и на Бай Ганьо, ама нещо започнало да го хваща страх от толкова жици да не го удари ток. За да си вдъхне кураж, се поразтърсил из бизнес-куфарчето (дисагите) и открил едно шише двойно препечена ракия. Започнал да понадига шишето и докато му дошъл реда вече бил изпил цялото шише. Седнал на стола, сложили му жиците, пуснали компютъра и гледат образа - само строителни материали - вар, пясък, тухли. Питали го за какво си мисли, ама той вече бил неадекватен. Решили, че компютърът вече е прегрял и спрели експеримента.
На другия ден питат Бай Ганьо за какво си е мислил, ама той нямал никакви спомени. Обяснили му хората, че на образа имало само строителни материали - вар, пясък, тухли, а нашия се плеснал по главата и казал:

- Работи ви компютърът, спокойно! Аз като си пийна се мъча да запея "Градил Илия килия"!

Общи условия

Активация на акаунт