🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 701
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 120
  • Другата България
Два дуела за Ганка.
Смятайте кога ще се завърне отшелника.

Ето, че Ганка е съвсем добронамерена към Анелия, личи си, че е била съвсем искрена към нея в отношенията си.
Все повече започвам да ѝ симпатизирам.

# 121
И на мен ми харесаха думите на Ганка.
А самата тя е една красавица! Много я харесвам. А умна и красива е убийствено съчетание. Искам да се върне

# 122
Добра игра  Smile

# 123
Страхотна игра.

# 124
Най-накрая ИГРА за персонален имунитет с няколко компонента. Браво, доволен съм.

# 125
  • Другата България
Съвсем очаквано при силова игра предимство за Кари и Алекс.
Подцених само Зоран, браво.

# 126
Хубава победа на Зоран, браво!

# 127
Зоранееееее! Браво! Победител!

# 128
Браво на Зоран!

# 129
  • Другата България
Да, като се стигна до мисъл, и пак Зоран.
Ама и Ванко беше на ръба, Александра също.
Браво на Александра, тя без очила ги отвя.
Ако беше и социално толкова добра, колкото и физически, щеше да е различно с нея.

# 130
Бо и Денис какво беше това ровене.

# 131
Добре че  не паднаха  в дупката.

# 132
Да, много странно се забавиха Денис и Бо при копането. Даже ми направи впечатление как се беше зачервила Бо,  много зачервила от усилията Simple Smile

Иначе добре се получи играта този път. Браво и на Алекс, добра игра и на Ванко в последната част.

# 133
  • София
То те наистина изкопаха огромни дупки, на другите бяха далеч по-плитки. Съмнява ме техните да са били закопани по-дълбоко, по-скоро не са били в средата и е трябвало равномерно да разкопават. А не само надолу, защото така се закопават страните.

Много хубава игра, равностойна за двата пола. Браво на Зоран, Алекс и Ванко.

# 134
Мен Алекс ме кефи по някакъв странен начин. Радва ме, че беше нарочена рано-рано и тия, дето я бяха нарочили си отиват един по един, тя все още си е там. Бори се много здраво, ако я биваше и в хитрешките номера, щеше да е много сериозен кандидат за победа.

Общи условия

Активация на акаунт