🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 44 388
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 585
Ако не е пуснато тук все още (ако е извинявам се):
Финалът ще е в сряда на по-дълъг епизод - от 20:00 до 22:30. Може да видите програмата на БТВ напред. Гласовете ще се четат на живо.

Да стискаме палци да няма вот на публиката...
Пуснато е много отдавна и аз го написах под видеото ти.
Хубава е Алекс, но защо дълга рокля и лай--то на главата?
Да, Анелия избрахме за Мис Сървайвър.

# 586
Пуснато е много отдавна и аз го написах под видеото ти.
Хубава е Алекс, но защо дълга рокля и лай--то на главата?
Без да съм капацитет предполагам, че ролята на кока при тази точно рокля е да държи раменете и шията свободни от коса и открити.

# 587
Без да съм капацитет предполагам, че ролята на кока при тази точно рокля е да държи раменете и шията голи.
Да, ама това не е кок, а саморъчно навита коса, както когато готвя или си мия зъбите или в случая, както когато си я къпала в морето седмици наред и е мръсна.

# 588
Алекс си го играеше /според мене/ малко марда.
Не можа да схване защо я разкарват, при условие, че е контузена... Ама вЕрно ли??? С инвалидна количка - на финал! Ура!
И опита ѝ да подхлъзне Ганка за думите на Анелия също не беше ОК. Не, че Анелия не застана на позиция, че има право да решава сама, но така, както Алекс го пресъздаде, то Ани е изкарала Ганка едва ли не Хитлер.
И мрънкащият ѝ глас ме вбесяваше. Очаквах са се разреве и да текнат сополите...
За външен вид никой не бива да стане финалист. Все пак това не е "Ергенът", въпреки, че там май са други критериите. Не го гледам и гадая.

# 589
Че то пък и роклята една рокляяяя...
Сори, ако е някоя супер-дупер марка, невежа съм в тези неща, но така я виждам. И с тези вериги от тоалетно казанче на гърба 🙄

# 590
  • София
Охх, много сте критични. Добре си е момичето. Младо, хубаво. Не беше за Сървайвър, ама това е съвсем друга тема.

# 591
Ама аз момичето го харесвам! Нали от там тръгнахме, пък (както обикновено) стигнаме до роклята и чучката на главата 😂

# 592
Анелия е най-хубава и за мен, ама е и най-млада.
Александра на 21-25 години  според мен е била по-хубава  от Анелия сега.
Бо е торбата на сезона, хем е под 30..

# 593
Аз намирам Алекс за красива и поддържана жена, роклята ѝ е интересна, обичам изненадващи елементи като веригите. Прическата не ми е направила лошо впечатление.
Не ми харесваше като играч, но изгонването ѝ е показателно за нивото на стратезите вътре. Само Бо не искаше реално да я гони.

# 594
  • София
Е такива прекрасни изказвания пък са ми любими!
Бо изглежда перфектно за жена, която вместо да кибичи цял живот по фитнесите е развивала мозъчните си клетки.

# 595
Ех, да имаше "downvote"-опция за някои коментари...

# 596
  • София
Именно

# 597
Алекс е хубава и изглежда добре, при все че е кака на останалите (на Ганка с 10 години, на Анелия с повече). Всички изглеждат добре, както и всички имат някакъв кусур - нормални жени. Анелия има страхотно тяло, но на нейните години е толкова лесно това…

# 598
За красотата Joy
Скрит текст:

Нека да си пожелаем промота, които няма да издават развитието на играта в понеделник и вторник. Ако някой от екипа чете тук - моля Ви, прегледайте ги още веднъж. Защото ще е безкрайно неприятно в тези последни промота да има информация за развитието  на играта. Много моля.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 17:32 от Bengun

# 599
Алекс е моята слабост почти от началото на предаването. Сърцето ми хареса най-много нея, докато разумът ми - Зоран и Ганка.

Общи условия

Активация на акаунт