🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 44 364
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ще разбере веднага.
Играта си е игра, но в нея играят хора, няма да го подкрепят, ако направи такова нещо.

# 571
  • София
Веднага ще разбере. Просто ще попита.
Кого?
Според мен, няма как да знаят със сигурност. Да предполагат, правят сметки и разиграват варианти, да, но да ЗНАЯТ!?
Освен ако от екипа не снасят информация, което не е редно.
И да питат на финала, питаните длъжни ли са да им кажат истината! Да не са на детектор на лъжата!

Да, това с почерка е вариант.
Според мен са "длъжни", защото другите останали там също чуват и ще отрекат, все пак това им е шансът да получат нейния глас. Ванко няма да си замълчи, ако Зоран излъже, че той е пуснал глас срещу нея.

Също така примерно Кари/Ванко ще отпаднат преди финала и ще може да говори с тях в къщата на журито. А там веч няма смисъл да я лъжат.

# 572
  • София
Има само едно обяснение за глупавия ход на Зоран. В съюз са отпреди играта с Кари и Ванко.
Никакъв шанс Бо и Йо да му простят такъв ход. Няма и да му оценят хода, а то голям ход, няма що. Голям ход ще е ако изкара от играта Карин, ама къде ти, тя си има протекция по дифолт. Даже се чудя защо не и сервират храна на съветите, така и така е само зрител от близо.

# 573
Последният член на журито погледнат по друг начин

# 574
Ако не е пуснато тук все още (ако е извинявам се):
Финалът ще е в сряда на по-дълъг епизод - от 20:00 до 22:30. Може да видите програмата на БТВ напред. Гласовете ще се четат на живо.

Да стискаме палци да няма вот на публиката...

# 575
Аз така и не разбрах с какво толкова ги дразни Алекс.
За мен точно хора като нея трябва да са на финала. Веднъж не я чух да мрънка, да се оплаква, да се жалва, че всички са срещу нея. Бори се като лъвица в игрите. Изобщо мацка на място. Само гласът й ми е малко дразнещо дращещ, ама те сигурно са постоянно настинали там в тия дъждове и вероятно е била с някакъв ларингит.
Та, на фона на откровени мърди, дето само като ги видиш как ходят, едвам се носят, та камо ли в изпитание, тя изпъква брутално с качества. Сигурно затова й се дразнят. Тая Бо колкото пъти я видя в игра, все си мисля, че аз може и да я надмина в повечето състезания.

# 576
Много е готина Алекс! Супер мацка е тя, верно с чепат характер, ама който го е страх от мечки да не ходи в гората.

# 577
  • Sofia
Красива жена е Александра. Обаче не всички харесваме приоритетно изпитания и лъвици.
Вероятно и за някои от участниците е така.

# 578
Алекс и аз я харесвам. Е, нямам поглед от цялата игра, само от последните 2-3 седмици, но е свестен човек, според мен. Но явно не може  да намира общ език с други хора. А може и да не иска, ако калните борби с всичките надлъгвания и надхитряванки не й допадат. До характер е! За съжаление обаче в тази игра не може без това. Не става да си сам воин и другите да те харесват и търпят. Просто защото не ти вярват, обидени са, че ги пренебрегваш, не им трябваш! То и живота е така 🙂 За да оцелее, човек трябва да принадлежи към някаква общност. По-голяма или по-малка, без значение.

# 579
Алекс основно се изложи с увлечението си към Доктора, който очевидно беше масово нехаресван, та тя по асоциация с него се изолира от доста участници. За капак той откровено се гавреше с нея, след като тя остана разочарована, че той се навира в прегръдките на Мила, та тогава дори и тези, които не й бяха обърнали гръб, заради Иван, се повлияха от неговите подигравателни думи за нея.

Накрая в обединеното племе намери някаква компания в лицето на Драго и Ганка, но пак не успя да се адаптира особено и когато те бяха изгонени, тя пак отиде на никъде.

# 580
А прави ли ви впечатления, че всичките ни момичета са много хубави! За разлика от предишни години или любимия на много тук американски сървайвър 😀

# 581
  • София
Да, много симпатични момичета са избрали, при това повечето възпитани и интелигентни. Някои малко по-наивни, други по-странни, но простащина освен Джулияна в скандала с Ивайло, не помня.

Като цяло участниците са симпатични и е приятно човек да ги слуша дори и да им се дразни понякога за някои неща.

# 582
Е, и Маргарита простееше и не беше хубавица.

# 583
птица, късно се включваш. SmileyНие тук класация им правихме, раздодохме приз най-привлекателна мис Скрит Идол - чакаме Дявола да го връчи на Анелия.Wink

# 584
Ахааа 😀
Нищо, аз пак да ги похваля - големи хубавици са ни! Галят окото 😏
Значи Анелия избрахте?

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 17:01 от птица

Общи условия

Активация на акаунт