🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 44 273
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 645
Зоран ги утрепа 🤣

# 646
Зоран ми е Ники Мартинов! Четвърта ПОРЕДНА победа, браво, Зоки! Simple Smile

# 647
Браво на Зоран.
По-добър е от Ники Мартинов, защото е добър и в социалната игра.
Интересното предстои. 😊

# 648
Браво, Зоране! Справяш се повече от отлично!❤

# 649
Този сезон нямам фаворит от тези участници които са останали. Може би Ганка ми се иска да видя на финал.
Анелия ми е анти мн наперено хлапе без грам покритие, Зоран нещо мн ми запротивня последните седмици.
Дано Карин си отиде довечера (не че ще стане ама айде) че все се е ненаяла тази девойка и някак си ми дойде в повече да слушам за нейните хранителни мераци

# 650
  • София
Е, не е чак толкова зле Зоран стратегически, колкото Николай Мартинов. Вероятно ще настрои един-двама срещу себе си в последните дни, но дори и така е в пъти по-харесван от съплеменниците си от последния.

Благодаря на монтажистите за вълнуващата битка. Bowtie

# 651
Една Йори трябваше да влезне и да им развали схемите на всички. Тя беше една от пъстрите играчи. Зоран показа как от нищото се възроди, като се сетя, кога си беше заминал, но късмета му върза. Направи си племе, спаси се от сигурно изгонване и от много време вече е фаворит. Конкуренция при мъжете няма.

# 652
Бо  каква  е наивница!

# 653
Ама Зоран наистина ли си мисли, че може по тоя начин да заблуди Борислава и тя да гласува за него? Тук не говорим просто да й обърне гръб, а той директно иска да я изиграе по доста унизителен начин 😬

# 654
Браво на Зоран.
По-добър е от Ники Мартинов, защото е добър и в социалната игра.
Интересното предстои. 😊

Имам предвид в игрите, иначе съм съгласна, че Зоран е далеч по-добрият социален играч

# 655
Не беше никак лесна играта, макар на пръв поглед да не изглеждаше трудна.
Но пък и те мисъл не вкарват. Как очакваш да удържиш стабилен този прът, като не стоиш под него, а се отдалечаваш от вертикалата!

Ми не ми харесва Зоран!

# 656
Защо бе, Зоранчо... Денчо и той.. очаквано! Sad

# 657
Как ще се изкефя когато Зоран не спечели и остане с пръст в уста

# 658
Иди си хапни  че не си яла скоро

# 659
Много подло от Зоран. А Бо тръгна Денис да спасява. Шанса и е само да ползва идола за себе си

Общи условия

Активация на акаунт