🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 44 271
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 660
Да предаването е Сървайвър, съгласна съм. Но цялото това нещо, което се случва е адски лицемерно. Много съм разочарована. А Зоран наистина не разбирам от какъв зор иска да запази Кари , която лично аз не харесвам още от началото . Пълна глупост и разочарование!

# 661
Бо като е арбитър нали може да спаси Денис, или няма право сега?

# 662
Друго си е да си имаш предварителни уговорки , нали Зоране?

# 663
Много подло от Зоран. А Бо тръгна Денис да спасява. Шанса и е само да ползва идола за себе си
Всъщност, не си права според мен.
Шанса и на Бо е Анелия да намери идола и да го изграе за нея. Защото ми се струва, че Бо би защитила Денис с идол, което ще я елиминира.

Анелия ако намери идола ще има шанс за огромен самостоятелен ход, точно както написах през деня днес.

# 664
Хайде Ани е съгласна да махнат Бо. А не била точно съгласна.

# 665
Анииии, спаси Борислава 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

# 666
Дона Анелия светне Бо!!!

# 667
Дано  ненаситната бие накрая жълтия  македонец!

# 668
  • София
Аз не мога да виня Денис, защото наистина изгоненият е между него и Борислава в неговите очи. Карин също не дължи лоялност на Бо, след като тя иска да я изгони, т.е. Зоран поне едно нещо е свършил правилно: избрал е единствените двама души, които ги устройва да изгонят Борислава. Това, което не разбирам защо на него му е необходимо да настрои двама души от журито (може би и повече) срещу себе си, след като има огромен шанс Борислава да отпадне на физическо изпитание без неговата намеса.

Много ще се радвам ако Анелия наистина направи необходимото да спаси Борислава, това ще бъде нейната "рехабилитация" в предаването.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 21:37 от La Vikinga

# 669
Анелия ще действа срещу Кари. Само не знам защо всички я мислят за мила и добричка Карин

# 670
Спасява Зоран и овисват с 2 на 2 гласа и Ванко за Денис, ако не му кажат на съвета.

# 671
А много харесвах Зоран.Казват,че няма предателство в Сървайвър,но не е така.Предателство не беше гласът на Карин срещу Йоанна,но според мен това,което мисли да направи Зоран е.

Как ще се изкефя когато Зоран не спечели и остане с пръст в уста

# 672
  • София
Да споделя, че всички неща, които Ганка е разкрила в предаването - за общуването със семейството си, за баба си и дядо си, намирам за много искрени и сигурно е единственият участник, който ме е "докоснал" емоционално този сезон.

# 673
Пълнеж, пълна скука 🥱

# 674
Анелия ще действа срещу Кари. Само не знам защо всички я мислят за мила и добричка Карин

Да и аз това се чудя, колко пъти изяждаше всичката храна и не я споделяше с никой въпреки че всички са гладни. Според мен си е егоист и това с храната го показа мн ясно

Общи условия

Активация на акаунт