🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 687
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 90
Ще се чисти с голямата метла. За да останат за три дена от осмина трима!
Нищо не може да се предвиди. Могат така да завъртят играта с някакви правила, че ни тактика, ни стратегия, а пълен каламбур да настане.

# 91
Колко жалко, че свършва! Можеше да измислят финал в събота, вместо филми, които са давани няколко пъти...

# 92
Малко претупана работа е този сезон.Направен като компромис.Искахте сървайвър,ето ви го !

# 93
В момента както са 8 за последния епизод ако останат 5 или 6 ще е достатъчно ако епизода е по-дълъг.
Знаете и в Америка така се форсира финала, не мисля, че е повод за притеснение.
Като цяло и на мен не ми се иска да свършва, но това му е хубавото на Сървайвър, че не се проточва по 3-4 месеца. Аз хич не харесвам когато сезона е разтеглен на по 50 серии и ни се показват и много излишни неща. Може би ако епизода беше по 2 часа щеше да е супер, но и така ми харесва много честно казано.

Не мисля, че е претупано, поне ако сте свикнали с американския начин на правене на Сървайвър и реалити формати като цяло

# 94
  • София
Наистина и аз не го очаквах… Такова претупване чак не е имало до сега. Да, може е да е нормално за американския. Но при нас го излъчват веднъж на сто години, а при тях са и по два сезона на година…
Поне ще има финал със студио. Можеше да ни излъчат само гласуване от там и край…
Но пък това може и да значи, че оттук нататък ще си има редовни сезони и затова не се набляга на извънредни студия…  Или просто аз си търся под вола теле  😟

# 95
  • София
Страхотен сезон, съжалявам, че свършва и ще ми липсва!

Имам забележки, но са незначителни, със сигурност не съжалявам, че гледах, докато с последната Ферма се чудех по едно време защо си губя времето.

# 96
  • Другата България
Няма как да излъчат само гласуване от там, защото наистина там е само гласуване.
Без да се излъчва кой за кого гласува.
Без студио няма как да стане ясен победителят все пак.

В американските сървайвъри е същото, не разбирам защо се смята за претупване.
Месец, това е.

# 97
Кога е финала? И пак ли с гласуване ще е... вместо да се определи победител от игра ?!

Имам и друго питане.  Ще има ли нов сезон на сървайвър ,защото не виждам никъде кастинг ?

# 98
  • София
Аз доколкото знам, при американските е имало гласуване с директно отваряне на вота там. Не съм гледала всички техни сезони, така че говоря само от това, което са ми казвали… Някой тук ако знае да сподели..
Иначе както вече написах - на нас или по-скоро на мен ми идва като претупване, защото просто не го гледам два пъти годишно както е при американския… и след такава огромна пауза и още повече след този хубав сезон… ами някакси  не искам да свършва 😢
Не че някой ме пита де… мрънкам си тука …

# 99
Аз доколкото знам, при американските е имало гласуване с директно отваряне на вота там. Не съм гледала всички техни сезони, така че говоря само от това, което са ми казвали… Някой тук ако знае да сподели..
Иначе както вече написах - на нас или по-скоро на мен ми идва като претупване, защото просто не го гледам два пъти годишно както е при американския… и някакси след такава огромна пауза и още повече след този хубав сезон… ами някакси  не искам да свършва 😢
Не че някой ме пита де… мрънкам си тука …
Директно отваряне на вота имаше само един - единствен път и това беше, защото имаше равенство между двама от тримата финалисти. Тогава прочетоха вота и се видя, че има равенство, тогава гласува третия човек на финала, който не беше с равен резултат и неговия вот беше прочетен в студиото отново на живо Simple Smile
Та винаги победителя в Америка се чете на живо

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 19:57 от ibinev

# 100
  • София
Благодаря за отговора. Сега си спомням този случай ми беше разказван… Явно от там съм запомнила нещо частично…

# 101
  • София
Независимо от всичко аз го броя сезона за успешен. И то много. Не ме интересуват рейтингите нито някои грешки на излъчването, за които тепърва ще пишем много при обзора на сезона, който предстои.
Като се тегли чертата, това е най-силното реалити от години (поне според мен). И тук не визирам само Сървайвър, визирам всички родни реалити формати през последните години.

Бътерфрлай,
на 27.04 сряда е финалът. На живо. Дано да е поне 3 часа, от 20:00 до 23:00 ч. Ама май ще е от 21:00 до 23:00 ч.
Да, с гласуване ще се излъчи победителя (никога не се е определял с игра). С игри най-вероятно ще се определят финалистите (но не сме на 100% сигурни за това).
За нов сезон, се надяваме да го обявят на финала на 27.04, по време на живото предаване. Но аз лично, вече не съм особено голям оптимист.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 19:42 от Diavolo

# 102
Кога е финала? И пак ли с гласуване ще е... вместо да се определи победител от игра ?!

Имам и друго питане.  Ще има ли нов сезон на сървайвър ,защото не виждам никъде кастинг ?
Другата сряда. Победител досега не се е избирал от игра, с гласуване на журито се избира. Вероятно тримата финалисти ще се изберат с игра.
За нов сезон не се говори, аз съм доста скептична.

Надявам се някой от подкастърите да разплете мистерията защо на БТВ така не им се занимаваше със "Сървайвър" тази година и рекламираха с един ден в седмицата в "Преди обед", едно гостуване на Владо при Цитиридис и размазани снимки в Инстаграм. И не е само защото зрителят не е готов.

# 103
  • София
bTV с цялостното си отношение на заслужават този велик формат.
Хем се бият в гърдите с него, хем залагат на едни и същи изхабени коне и не правят абсолютно нищо да го популяризират и наложат. Ама никакво желание няма.
И то при положение, че това им е най-скъпия проект.
Това е абсурдно хора!!!
 Но добре дошли в България както се казва...

# 104
  • Другата България
БТВ знаят, че ако не са те, няма кои други да са.
Затова могат да си позволят да неглижират.
НОВА няма да вземат Сървайвър.

Общи условия

Активация на акаунт