🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 44 395
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 375
Ех, не ми се иска Бо да си тръгва, рано й е още, но бих разбрала хода на Зоран, макар и малко брутален. Наистина така взима и нейния и на Йо глас. Освен ако не ги ядоса, но те са играчи и не мисля, че това би повлияло гласа им.

# 376
Ами аз бих се ядосала ако 5 човека гласуват срещу мен  🙂 И то след като са ме подвели с обещания и клетви за вярност да си дам идола! Мнооого ще се ядосам, да знаете. И на Зоран, и на Денис!

# 377
  • София
Хода на Зоран би бил перфектен ако Журито беше само от Йо и Бо....  И той се взе много на сериозно... Нека, като е такъв тарикат, да видим и наш Ръсел, на родна почва Grinning
Но аз въпреки всичко не мисля, че е свършило всичко. Очаквам ход на Бо.

# 378
Хода на Зоран би бил перфектен ако Журито беше само от Йо и Бо....  И той се взе много на сериозно... Нека, като е такъв тарикат, да видим и наш Ръсел, на родна почва Grinning
Но аз въпреки всичко не мисля, че е свършило всичко. Очаквам ход на Бо.
Ооо, изобщо не е свършило. Напротив - само е започнало в момента.

# 379
Абее, то и аз ще се ядосам. Въпросът е дали ще ми мине до финалния съвет и гласуване 😅😅😅
Все съм си мислила, че истински играч ще оцени добрия ход, дори да е бил срещу него, ама знам ли .... от дивана е лесно хаха

# 380
  • София
Според мен двамта души, които ще гостуват на Острова на изкуплението, ще са там, за да не празнува Ганка сама рождения си ден. Grinning

Александра и тя да ни развесели за последно: нищо не би променила в играта си досега. Всичко ѝ се получи супер.

# 381
  • София
Да, бе, хич няма да я ядоса Бо като я изгони Зоран, абсурд да гласува после за него. Дано да се усети, че й кроят шапка, ако го направи, ще й кажа голямо браво

# 382
Никак няма да се изненадам, ако накрая нито Бо, нито Зоран е във финалната тройка. Утре поне епизодът ще интересен.

# 383
Само да не стане тъй, че Зоран да изгони Бо, а примерно Анелия да се вмъкне на финала и да вземе тя да обере гласовете на БоЙо.

Не ми се струват чак толкова тънко обидчиви двете, но никога не се знае. 😁

# 384
Стискам палци на Бо да се измъкне от ситуацията, но засега тя не усеща опасността.
Зоран се почувства всемогъщ в играта, а в Сървайвър това никога не е добре.
На дуела ще съм за Ганка. Винаги е по-добре да има мислещи играчи.

# 385
  • София
Не искам да злорадствам, но загубата на Александра беше типично в неин стил - не знаеше къде е дъската, която трябва да докосне. Sweat Smile

# 386
Лелееее, Алекс как я подведе ориентацията къде е масата.
Много глупаво отпадане, чак мен ме хвана яд, въпреки, че бях за Ганка.
Иначе съм доволен от резултата. Защото за нас като зрители умния играч е много по-ценен да продължи да се бори за победата. Браво на Гани, но получи огромен подарък за РД от Алекс.

Алекс - успех в живота. Игра играта както ти я разбираше. Уважавам това.

# 387
Много ме е яд за Александра! Нищо, че знаех предварително. Равностойна битка. Реално тя беше първа, но..

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 22:33 от 50 Shades of Purple

# 388
  • София
Лелееее, Алекс как я подведе ориентацията къде е масата.
Цял сезон не успя да се ориентира.

# 389
Браво на Гани! За нея бях и се радвам, че спечели. Сигурна съм, че ще се върне за финалните игри.

Общи условия

Активация на акаунт