🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 725
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 810
Домиля ми за Анелия. На нейните крехки плещи днес се стовари голяма отговорност. Тя подходи емоционално. Макар че правилно прецени, че трябва да се изгони играч,  когото е трудно да победи в игрите.  Кари изглежда физически силна, другите  я имат за силен играч, но Ани има повече спечелени индивидуални битки от нея. Така че, не е изключено Ани да вземе победа от Кари. Освен това Ани постъпи мъдро като спаси Бо, после спаси Кари и това беше ход за пред журито. Дали е постъпила правилно, ще видим.

Не можах да разбера защо Зоран го разиграва този цирк, като в крайна сметка не гласува против Бо. Дали в последния момент реши да промени вота си? Ако беше гласувал срещу Бо, май Кари си заминаваше.Thinking

# 811
Аз пък разбрах, че се играе само до първия отпаднал, който отива в журито. А за да се играе до последно по психиката на играчите, няма да са ясни тримата финалисти до последната игра. Ама е тъпо да няма победител. Но пък ако има един отпаднал и 1 финалист, то последната игра ще е двубой. Май е по-логично така.

# 812
Важен епизод и за Зоран. В журито трябва да са пълни идиоти да гласуват за него след този цирк, който разигра. Борислава го разкости безмилостно. Аз съм почти убедена, че той си смени вота в последния момент, просто защото е толкова лабилен психически. Той е Парвати от Алиекспрес. На пръв поглед изглежда, че манипулира и владее нещата, но само малко да го бутнеш и е изпаднал в нервна криза.
Всъщност брилянтен ход на Зоран. Той предполагаше, че идолът може да е намерен от Бо или Анелия и ако гласуват три гласа за Бо и те играят идола, Кари си заминава веднага с два гласа. А така гласуваха два гласа за Денис и имаше равенство. Единствен шанс за спасяване на Кари. Доволна съм.
Аз също съм доволна от спасяването на Кари, но не разбирам защо, аджеба, Зоран трябваше да разкрива плана си на слабо звено като Анелия?
Да не са го взели за плеймейкър в този формат?

# 813
Аз пък разбрах, че се играе само до първия отпаднал, който отива в журито. А за да се играе до последно по психиката на играчите, няма да са ясни тримата финалисти до последната игра. Ама е тъпо да няма победител. Но пък ако има един отпаднал и 1 финалист, то последната игра ще е двубой. Май е по-логично така.
Във всяка една от трите игри победителя се класира за финал, останалия последен отива в журито. ( така или иначе третата игра ще е дуел )

# 814
Единствената ми утеха, че не изгониха Кари е, че тя щеше да се върне от острова, та все тая.
Надявам се Денис да се върне и Бо да намери от някъде физическа сила за игрите. Също се надявам психиката на Карин да поддаде и да стане член на журито.
Странни хора - хранят гладното със собствената си храна, кътат си го да ги отсвири на финала, бая харизма ще да е тази на Карин.

# 815
Игрите за класиране според мен ще са статични, нещо за баланс и издръжливост вероятно, а видяхме, че Бо точно такава игра спечели.

И аз не мисля, че има много големи шансове за класиране на фона на останалите, но все пак да не я отписваме предварително.

В това предаване всеки може да спечели игра.

# 816
Важен епизод и за Зоран. В журито трябва да са пълни идиоти да гласуват за него след този цирк, който разигра. Борислава го разкости безмилостно. Аз съм почти убедена, че той си смени вота в последния момент, просто защото е толкова лабилен психически. Той е Парвати от Алиекспрес. На пръв поглед изглежда, че манипулира и владее нещата, но само малко да го бутнеш и е изпаднал в нервна криза.
Всъщност брилянтен ход на Зоран. Той предполагаше, че идолът може да е намерен от Бо или Анелия и ако гласуват три гласа за Бо и те играят идола, Кари си заминава веднага с два гласа. А така гласуваха два гласа за Денис и имаше равенство. Единствен шанс за спасяване на Кари. Доволна съм.
Какво му е брилятното на този ход за Зоран? Кари е много по-голяма конкуренция от Денис. Брилянтен ход е за Кари която без да си мръдне пръста прави така, че всички да играят за нея.

През целия сезон ламята върви напред без никакво усилие, основното и беше хранителната колиба.

# 817
Я кажете, така ли стана, че не гледах много, а крайният резултат ме изнерви и няма да превъртам назад:
Зоран се беше подготвил за игра с идола, затова беше предвидил 2 гласа за Денис (от него и от Анелия) и 2 за Бо (от Денис и от Кари). Така при игран идол за единия, другият си заминаваше.
Освен това така Денчо щеше да предаде Бо и съответно тя да не гласува за него, ако някак стигне до финал.

В крайна сметка Зоран си постигна своето, подмаза се на Кари и Ванко, че даже и помогна на Анелия да направи ход.

Не знам какво ще се случва другата седмица, но се убедих, че първото ми впечатление не лъже - не харесвам Зоран, макар да допринесе за интересната игра и да направи ходове, които превърнаха сезона в много интересен.

# 818
Не можах да разбера защо Зоран го разиграва този цирк, като в крайна сметка не гласува против Бо. Дали в последния момент реши да промени вота си? Ако беше гласувал срещу Бо, май Кари си заминаваше.Thinking
Всъщност и Анелия не си спази обещанието да гласува за Кари и избра Денис. Зоран пък не гласува за Бо, както беше казал, а избра Денис.
Хубав каламбур се получи! Smile

# 819
  • София
Между другото, а на бас, че победната серия на Зоран свърши.
Само стискам палци да започне такава на Бо!

Я кажете, така ли стана, че не гледах много, а крайният резултат ме изнерви и няма да превъртам назад:
Зоран се беше подготвил за игра с идола, затова беше предвидил 2 гласа за Денис (от него и от Анелия) и 2 за Бо (от Денис и от Кари). Така при игран идол за единия, другият си заминаваше.
Честно казано, не мисля, че го е смятал така Зоран. Според мен той просто разбра, че сметките му всъщност не излизат и че Журито е загубено.
Плюс това Анелия му каза, че е с тях да гласуват срерщу Бо. Така че надали е стигнал до сметки за сплитване.... това правеха счетоводителките Wink

# 820
Не мисля, че Зоран си смени гласа, повлиян от разговора, както и не съм убедена, че загуби Сървайвър на този съвет. Вижте при първото гласуване как си говорят с Анелия докато Денис се връща от урната, палецът, с който ѝ показва, че каквото са говорили е в действие, езикът на тялото на Анелия. Мисля, че са го уговорили предварително.
Все пак за мен това беше пропуск да изгонят силен играч и честно казано ще се изкефя Кари да ги накаже за него.

# 821
Цял сезон гонят силни играчи и в края, взеха да чистят непотребните, каква логика има това. Месец, два ядеш бамбука и се виждаш, че си в 5-цата и ако искаш да изместиш някого или трябва да си вкараш power или да бутнеш някого от стълбичката да се прекласираш по напред. В края нещо смениха логиката, където е най-важна.

# 822
За мен горчилката на този епизод не е изгонването на Денис, защото не ми пука особено за него, но по-скоро абсолютното потвърждение за предварителна схема. Все не исках да го вярвам, но след този епизод съм не 100 %, ами 150 % убедена, че има твърда уговорка между Зоран, Ванко и Карин. Борислава само дето директно не го изрече. Аз си мисля, че именно това се опитваше да намекне с думите си, но очевидно нямаше как в прав текст да каже "имат предварителна сделка".

И друго! Което искам да кажа, което ме скандализира е как може да оставят журито така да се обажда. Комуникация между жури и участници не трябва да има. Това е златно правило, а те оставиха Мила директно да атакува участник, който трябваше да вземе най-важното решение на съвета.....

# 823
Всъщност и Анелия не си спази обещанието да гласува за Кари и избра Денис. Зоран пък не гласува за Бо, както беше казал, а избра Денис.
Анелия не обеща на Бо да гласува за Кари. Каза, че ще помисли.

# 824
Анелия не обеща на Бо да гласува за Кари. Каза, че ще помисли.
Ама успя да навие Денис да гласува за Карин! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт