🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 813
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Oliboo,
много ти благодаря, че преразказа лайфа. Flowers Hibiscus

Мен ми е странно, а и съм задавал въпроса, защо толкова активно социално инфлуенсърка като Мила така и не направи нито един лайф. Двамата със Сами да обсъждат Сървайвър и да отговарят на въпроси щеше да е много любопитно.

# 1 111
Oliboo,
много ти благодаря, че преразказа лайфа. Flowers Hibiscus

Мен ми е странно, а и съм задавал въпроса, защо толкова активно социално инфлуенсърка като Мила така и не направи нито един лайф. Двамата със Сами да обсъждат Сървайвър и да отговарят на въпроси щеше да е много любопитно.
Аз също съм се чудил, и то не веднъж за това.
Мнението ми е, че е заради много периферната роля на Мила в играта след първите три седмици.

# 1 112
И на мен ми е странно. В началото отговаряше на въпроси, но до там. Основно показва Сами и вежди. Странна ми е още от както разбрах за нея покрай участието на Сами във Фермата. Имам чувството, че се опитва да му се докаже, а и колко хора вече споделиха, че основно за Сами е говорила в Сървайвър.
Може пък да не е голяма загуба, че не прави лайф чатове. Активността на Йо, Бо, Анелия и други в Инстаграм ми стигат и са ми интересни.

# 1 113
О, не искам Сами да обсъжда Сървайвър.
И на мен ми стигат трите готини мацки.
Бих гледала лайф на Зоран с Денчо, но не да се лигавят.

# 1 114
Туджаров знае къде е купонът:

# 1 115
За мен беше удоволствие да те отменя за малко, Дяволче 🙂 и аз ти благодаря за непрестанните усилия.

Колкото до лайфовете - днес въпреки, че Бо и Ани много прекъсваха (слаба връзка?) беше най-добрият лайф, който са правили. Нямам против Жени и Ваня, но те си говорят повече за техни неща. Пък и преди Борислава да охладнее към Зоран, той се включваше с коментари след всеки техен отговор, те му отговаряха и все се обръщаше на лигня 🤪 А сега имаше време да отговарят на въпроси свободно.

Да вземат и нас да поканят на някой купон. 😁 да не ставам сантиментална, но половината от удоволствието от този сезон го получавам от темата тук и анализите ви.

# 1 116
Пък и преди Борислава да охладнее към Зоран, той се включваше с коментари след всеки техен отговор, те му отговаряха и все се обръщаше на лигня.

Сега като се замисля на предния лайф, мъжът на Бо, Денис и Зоран си правиха лиготия парти в чата, чак беше дразнещо, защото въпросите на феновете се губеха. А сега никакво включване от Зоран и много обидена Борислава. Дали е видяла нещо в монтажа, което да я е отблъснало така сериозно. Не ми изглежда от сръдливите, пък и да се сърди за нещо, случило се преди толкова време?! Не, че не показаха как Зоран прекали в предаването, но все пак ми се струва странно как досега успяваха да поддържат в интернет пространството такъв театър и сега изведнъж крах в отношенията им.

# 1 117
Наистина има нещо, щяхме да забележим, ако Бо не следваше Зоран преди. Скоро е станало. Сега върнах, че му е харесвала стари снимки, така че предполагам го е следвала.

# 1 118
  • София
E, чак пък крах надали. Поддържат някакви отношения. Все пак имат общи събирания. Нали Силвия (на Зоран жена му) даже ходи на някакви процедури при Борислава.
Причините според мен са няколко:
Първата - Борислава просто е запълнила празнините. Почти съм убедена, че Зоран така и не й е разказал всичко. Сега вече й се е изяснила картинката. И като знаят всички колко се реже при монтажа.... вероятно е стигнала до извода, че може и даже да е бил още по-краен... Защото той наистина доста неприятни думи каза... А понеже е знаела какво да очаква, вероятно от няколко дни насам наблюдава внимателно цялото му поведение от там... и сигурно е видяла каквото и от когато и е трябвало.
Втората - принудени са били да играят театър до сега. В крайна сметка ние ги виждаме в предаването първи приятели. Е как да покажат, че всъщност не са такива.
Вече не им се налага.
И най-накрая - Гледайки сега епизодите, Бо преживява всичко наново.... Вероятно и нахлуват и старите усещания... Знам ли... Снощи не само Зоран, ами и тя се беше покрила и я нямаше никаква в ИГ...
Но и както казах, аз се съмнявам да са чак врагове. Просто се "понасят".

Факт е обаче, че аз през цялото време се чудех защо в реалния живот тя с Денчо е много по-близка. Наистина близка, то едва ли не през ден са заедно. Със Зоран май само един път ги видях. Може и да са били повече де, но аз не съм ги засичала...... А в предаването, както знаем, беше точно обратното. Но реших, че той предпочита повече да си е само със семейството .... Сега много неща си идват на мястото...
Но виж, наистина ми е странно защо Зоран не е близък с Карин и Ванко. Особено с Карин. Че той ни извади очите с нея..... Какво пък там се е случило?!?

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 01:38 от Каlista

# 1 119
Къде да продължи да играе с тях като те я изгониха. 😁😁
Анелия каза, че този разговор с Мила се е провел съвсем скоро. Май, даже каза вчера, но не искам да ви излъжа, но със сигурност каза, че е бил разговор от тези дни.

Колкото до Мила и Бо - за там не знам със сигурност, но преди няколко седмици Мила отговаряше на въпроси и някой постна избрани отговори, та в един от тях тя споменава, че отчита като грешка , че не е продължила да играе с Йо и Бо, или нещо подобно, та за да го казва предполагам не са в лоши отношения.

# 1 120
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Значи ако Зоран иска да маха Бо,Бо мноого се обижда.
Обаче както разбрахме,Бо също е имала идея да маха Зоран в по-ранен етап,уж докато са комбина.

Зоран да ги смажеш всичките искам!Бо много силна ама само с идоли в джоба и с подкрепата на Зоран.Иначе е гола вода.

За финал искам Зоран + Анелия + Денис.
За Анелия никой няма да гласува,за Денчо също.Я съберат 2-3 гласа общо,я не.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 13:22 от Не се сърди, човече

# 1 121
  • Sofia
Големия ход на съвета вчера от Анелия без да предаде Бо и Карин наистина е следния - Анелия гласува за Бо при гласуването, след което изиграва идола за нея и я спасява. ТОВА Е красивото и уникално решение с автор Неделчо, при което Карин щеше да си замине.

Шапка му свалям на Неделчо, голям !!!
Уау!
Това наистина щеше да е ходът на сезона, и Анелия щеше да обере овациите.
Дори тук от нас никой не го предвиди този ход като възможен.
Браво, на този човек му сече пипето здраво.

Всъщност, аз понеже гледам епизодите по телевизията, но ви чета със закъснение (даже още не съм проследила всички коментари докрай), през цялото време от снощния съвет до тази сутрин си мислих, че всъщност, Анелия е тази, която е гласувала срещу Бо (и в последствие – я е спасила). От хода на дискусията тук, обаче, разбрах, че в действителност гласът срещу Борислава е бил на Кари.
Затова и в началото не намирах никаква логика, като масово пишехте, че Зоран си е сменил вота в последния момент. Виках си: "Е, хубаво, той е преценил да го промени в последната секунда, повлиян от предхождащите събития, ама как в същото време и Кари е решила да гласува за друг?!". Нещо не ми се връзваше. След като вникнах какво, всъщност, се е случило, ми се изясни. Simple Smile
Но мисълта ми е, че първоначално точно това ми дойде на ум и на мен (по съвсем естествен начин) – че Ани е гласувала срещу Бо, именно с идеята да я спаси. Така би било "най-чисто".

# 1 122
Има още един дребен детайл тук.
За да излезе напълно "суха" Анелия към Карин при вариянта на Неделчо трябваше да даде идола на Бо преди или ако има възможност по време на съвета, за да го изиграе Бо, а не тя.

За финал искам Зоран + Анелия + Денис.
За Анелия никой няма да гласува,за Денчо също.Я съберат 2-3 гласа общо,я не.
Мисля, че подценяваш сериозно Анелия и Денчо и надценяваш Зоран. Ако Зоран и Анелия са на финал заедно ще зависи много кой ще е третия, но в никакъв случай не е свирен мач. Въпреки, че Анелия е на границата.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 02:31 от Bengun

# 1 123
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aнелия е с репутацията на предателка и лъжкиня.
От журито,които вмомента са там (Драго,Мила,Йоанна,Алекс и Джули) кой ще гласува за нея?
Бъде реалист,единственият вот,който евентуално ще има е този на Йоанна.

Да речем,че отпадат Кари,Ванко,Ганка и Бо. Кари и Ванко задължително гласуват за Зоран.ЗГанка също за Зоран.Бо ще гласува за Анелия и ето ти 2-ри глас.Това са й хората. Два гласа.Кауза пердута.

На Зоран сега му е много важно Кари и Ванко да отпаднат,за да отидат в журито и да му донесат още 2 гласа.Към тях гласуват Мила,Драго + евентуално Гана и ето ти  5 гласа за Зорко.

# 1 124
Ако не бях реалист нямаше да пиша, че Анелия е на границата от две седмици Simple Smile

Карин не съм убеден, че ще гласува за Зоран, ако до него е Анелия, а не Бо. А Легендата неслучайно носи името легенда - за да прави легендарни ходове Simple Smile И за да слушка Спаска.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 03:18 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт