🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 9 (17.04 - 24.04) 🌴

• 43 796
  • 1 324
  •   1
Отговори
# 1 125
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Е,нали според бг мамма,тримата са се наговорили да делят парите.Ако е така,Ванко и Кари трябва да излязат по спешност,за да са в журито и да дадат +2 гласа за Зоран.

Иронията настрана,Карин и Ванко няма да гласуват за друг,освен Зоран.Съмнявам се,че Кари ще гласува за Анелия.Не,че не е вероятно,но силно съмнително.
Ванко за Анелия - абсурд.Той с нея въобще общува ли?!

# 1 126
Денис заслужено си тръгна. Не може да  говориш с Зоран, че ще гласувате срещу Бо и да отидеш веднага да й изтропаш какво сте решили .
Някак не е мъжко и спортменско, при условие че се кълнеш във вярност на Зоран, защото ти е спасил кожата предишния път.

# 1 127
Aнелия е с репутацията на предателка и лъжкиня.
От журито,които вмомента са там (Драго,Мила,Йоанна,Алекс и Джули) кой ще гласува за нея?
Бъде реалист,единственият вот,който евентуално ще има е този на Йоанна.

Да речем,че отпадат Кари,Ванко,Ганка и Бо. Кари и Ванко задължително гласуват за Зоран.ЗГанка също за Зоран.Бо ще гласува за Анелия и ето ти 2-ри глас.Това са й хората. Два гласа.Кауза пердута.

На Зоран сега му е много важно Кари и Ванко да отпаднат,за да отидат в журито и да му донесат още 2 гласа.Към тях гласуват Мила,Драго + евентуално Гана и ето ти  5 гласа за Зорко.

Ето, ти сама установи, че няма смисъл Зоран да пази Ванко и Кари. Те са му сигурен вот в журито. Wink

# 1 128
Искам да допълня, че Йоана каза на лайфа, че никога няма да даде негативен вот. Ще гласува за този, който е играл играта и е надиграл другите.

# 1 129
  • До морето
Благодаря на всички, които преразказват лайфовете ❤
Казали сте всичко за последния съвет.

Аз  пак да обърна внимание на Легендата 😂 Значи този човек искрено ме радва. Не помня така чистосърдечно да съм се смяла на нечии реакции, погледи и видимо физическото усилие на някой да разбере какво става около него 😂😂😂 Наистина се опитва, завалията. Ако имате  време, пуснете си последния племенен съвет без звук и само наблюдавайте Ванко 😂😂😂 Изглежда като човек, току що събуден от кома в чуждоговоряща държава 😂😂😂😂

# 1 130
  • София
Значи ако Зоран иска да маха Бо,Бо мноого се обижда.
Обаче както разбрахме,Бо също е имала идея да маха Зоран в по-ранен етап,уж докато са комбина,но това някак си не го коментирате.
Иначе плюене по Зоран на килограм и леене на суперлативи за Бо в изобилие.

Зоран да ги смажеш всичките искам!Бо много силна ама само с идоли в джоба и с подкрепата на Зоран.Иначе е гола вода.

За финал искам Зоран + Анелия + Денис.
За Анелия никой няма да гласува,за Денчо също.Я съберат 2-3 гласа общо,я не.

Как разбрахме, че Бо е искала да го махне докато са комбина? Ако е само от думи на Зоран... той се оплете като лъжливото овчарче, никой не му вярва вече.

ПС: Зоки, "Лъжливото овчарче" е българска народна приказка. Силно подозирам, че и в македонско я знаете Wink

# 1 131
Значи ако Зоран иска да маха Бо,Бо мноого се обижда.
Обаче както разбрахме,Бо също е имала идея да маха Зоран в по-ранен етап,уж докато са комбина,но това някак си не го коментирате.
Иначе плюене по Зоран на килограм и леене на суперлативи за Бо в изобилие.

Зоран да ги смажеш всичките искам!Бо много силна ама само с идоли в джоба и с подкрепата на Зоран.Иначе е гола вода.

Не знам защо постът е така нападателен към феновете на Бо, но мисля, че беше Niya, която отговори защо е двойният стандарт тук.
Заради снизходителното отношение на Зоран към Борислава. Никой копче нямаше да каже за Зоран, ако беше казал: Борислава е силен играч в стратегически план, притеснява ме, че журито ще оцени по-добре нейната игра, от моята, трябва да я махна. Той от 9 кладенеца вода вади, пък как тя го била предала още в петорката, въпреки че те тогава нямаха някаква твърда уговорка, и тя и Йоана всеки път какво ли не правиха да отклонят вота към друг играч, а ако имаше и още един съвет, щяха да играят с него дори. Зоран направи всичко възможно да унизи, обиди и наклепа Борислава и с това имаме проблем. Иначе се обсъждаше тук сериозно как е време единият да изиграе другия и даже се очакваше с нетърпение този сблъсък.
Аз фен на Зоран никога не съм била, защото не обичам псувни и ескалации, но на черното бяло не мога да кажа. Направи страхотна, вълнуваща и интересна играта. Направи страхотни ходове, представя се супер в индивидуалните битки, всички му козируват и го слушат. Ходът да махне Бо е страхотен. Съгласна съм с него, че Карин и Ванко не са лоша компания за финал, но нуждата след толкова време игра заедно да я унижава, никога няма да я разбера и оправдая.

# 1 132
Денис заслужено си тръгна. Не може да  говориш с Зоран, че ще гласувате срещу Бо и да отидеш веднага да й изтропаш какво сте решили .
Някак не е мъжко и спортменско, при условие че се кълнеш във вярност на Зоран, защото ти е спасил кожата предишния път.

Всъщност Денис играе с Бо много по-отдавна отколкото съд Зоран. Тъй че много ясно, че ще го изтропа. А защо се е съгласил на Зоран - Ами за да го спаси и нахрани 😂 постъпи много доблестно момчето даже. Браво.

# 1 133
Аз не съм гледал лайфа все още, но това, което чух от Неделчо показва как наистина той играе 4D шах - много голямо уважение заслужава, че мисли такива нестандартни ходове.
С ОГРОМНО удоволствие искам да го гледам как играе, но мисля, че няма шанс тъй като е герой от друга медия.

Иначе за Анелия поне едита иска да ни покаже, че надали много хора биха гласували за нея, но може и да е подвеждащо.
Ако беше направила хода на Неделчо определено аз 1000% бих гласувал за нея, НО не знам точно това жури дали би оценило такъв ход или би казало, че пак е лицемерно и предателство.

Защото ако направиш такъв ход и на финала не го споделиш е пресъпление

# 1 134
  • Sofia
Ееееее това назад за Анелия спойлер ли е?!?
Защо бе хора? Какъв кеф ви прави?

# 1 135
Ама аз не разбирам великия ход на Неделчо. Непускайки глас за Кари, но пускайки го за Бо вместо Денис и спасявайки я после, Анелия пак обрича Кари да си ходи. Абсолютно никакви дивиденти не виждам да ѝ донесе това (е, освен да изгони Кари). Може би само ако беше дала предварително идола на Бо, както спомена някой и то при положение, че после журито не разбере от някой присъединил се след това.

# 1 136
Денис си го набелязах за наблюдение още от началото на сезона. Вярно, че му отделиха много малко екранно време, вярно, че няма досега спечелена индивидуална победа, но стигна много напред в играта. Може да е стратегия, която сработи. Не може всички да са вождове и да кроят планове, трябват и индианци. Денис е лоялен към Бо, тя вярваше в това, той го доказа. Играта му със Зоран беше актьорство. Направи се, че ще му е много благодарен, че го спаси и нахрани, но пък не е глупав и явно не му харесаха отношението и думите на Зоран за Бо. Денис постъпи правилно. Както се видя, Зоран го предаде. Искам на острова Денис да победи.

За хода, който Ани би могла да направи, да гласува Бо и да я спаси с идола. Страхотен ход щеше да е. Можеше да го обясни пред камерата, когато гласува, да каже нещо от сорта, че гладувайки срещу Бо, гласува да си иде Кари. Бо щеше да го разбере, убедена съм!
Ани не искаше да даде идола на Бо преди съвета, защото знаеше, че тя ще го предостави на Денис. А Ани мислеше, че Бо е застрашена и предпочиташе да спаси нея. НО при така стеклите се обстоятелства, ако идола беше у Бо, можеше Кари да е навън.
Като се обърне каруцата, пътища много.
Огромен гаф, че журито задава въпроси на този съвет и всичко се обърна с главата надолу.

# 1 137
Анелия абсолютно има шанс на финал, та даже в конфигурация на финала Анелия/Бо, Зоран, Ганка - Зоран 100 % ще приключи на последно място. Ганка обира всички гласове, които той си мисли, че ще вземе (Алекс, Драго, Мила), Бо/Анелия взима гласовете на Денис, Йоана и която от двете не е на финала. Остават гласовете на Джулиана, Ванко и Карин. Ако оставим теориите на конспирациите настрана, би трябвало Карин да гласува за Анелия на финал, чисто базирано на симпатиите и връзките, които сме видяли. Ако Бо е на финала, вместо Анелия, тогава Карин ще гласува за Зоран най-вероятно, вместо Ганка. Е, един глас за Зоран в такава конфигурация. Ванко без уговорка би трябвало да се води по сърцето си и да гласува за Ганка, но дори и да кажем, че ще гласува за Зоран - два гласа пак са нищо. Джулиана няма да гласува за Анелия, но за Бо би гласувала. Със Зоран имаха пререкания, така че съм почти сигурна, че в никаква селекция на финала Зоран няма да получи нейния глас.

Краен вот на финал Анелия/Бо, Зоран, Ганка:
Анелия/Бо - 3-4 гласа.
Ганка - 3-4 гласа.
Зоран - 2 гласа. (и то пак с условия дали Ванко няма да последва сърцето си, а Карин личните си симпатии)

Сещам се за поне още две конфигурации, в които Зоран ще остане най-вероятно последен. Най-добрият му вариант за финал поне за мен не е с Ванко и Карин, а с Бо и Денис. Те цепят гласовете на две в малката коалиция - Джулиана за Денис, Анелия и Йо за Бо, а всичко останало отива при Зоран. Във финал с Кари и Ванко, гласовете на Драго и Алекс ще са много определящи, а те са под силно влияние на Ганка, а тя вече знаем как добре продава своята пропаганда, така че ако тя пожелае, според мен много лесно може да ги накара да подкрепят Карин и отново Зоран се разминава с победата.

# 1 138
Понеже в 4-5 коментара видях, че се е излъчил САМО въпросът на Мила към Анелия и всички са абсолютно шокирани как това променило вота на Анелия, започвам да си мисля, че най-верояно аз гледам някакво друго БТВ. В сряда, точно в 22:07 часа се излъчва как Йоана задава въпрос на Ванко, той дори й отговаря. Но явно това само по моя телевизор е вървяло. 🤔 Или пък май коментиращите тук преразказват предаването, лайфовете и видеата след напускане на участниците по свое осмотрение и в защита на любимците си, а не обективно.

# 1 139
Понеже в 4-5 коментара видях, че се е излъчил САМО въпросът на Мила към Анелия и всички са абсолютно шокирани как това променило вота на Анелия, започвам да си мисля, че най-верояно аз гледам някакво друго БТВ. В сряда, точно в 22:07 часа се излъчва как Йоана задава въпрос на Ванко, той дори й отговаря. Но явно това само по моя телевизор е вървяло. 🤔 Или пък май коментиращите тук преразказват предаването, лайфовете и видеата след напускане на участниците по свое осмотрение и в защита на любимците си, а не обективно.
Въпросите са били основно към Анелия. От Драго, Джулиана, Мила и Алекс. Йо е питала Ванко.
Спекулирам защо само Мила е излъчена - защото е влязла най-рязко на Ани в този случай.

Общи условия

Активация на акаунт