"Пълна къща" - Клуб на многодетните родители 2

• 15 252
  • 346
  •   1
Отговори
# 195
За мен е без разлика, "Пепеляшка" ме устройва напълно.

# 196
А за коя дата говорим?

# 197
Ами кажете коя дата ви е по-удобна - 27 или 28? И в колко часа? Хайде малко по-активно и конкретно да говорим, защото не остана време, а вероятно трябва и да се запазят места.
И колко души ще се съберем? Да пускам ли анкета?

# 198
Аз ще дойда където и когато кажете. Ще бъда вероятно без деца, имам си от един месец вуйчо-помощник в къщи. Дано само да сме здрави.

# 199
момичета, бройте ме и  мене. +3 дребни  Hug

# 200
Предлагам събота, 27.2. към 11 часа, в "Пепеляшка"
За мен не е проблем и следобед или в неделя - ще съм с 2-те малки най-вероятно.

# 201
Аз ще дойда! Може би с Каро - ако не е на ски, но за него място да не се запазва щото той и без това няма да седи.

# 202
Пускам анкета.
Имате право на 3 гласа - 1 за мястото, 1 за времето; ако нямате предпочитания, може и да не гласувате за място или време, обаче последният глас - "Ще дойда" е задължителен, за да се преброим.

# 203
  • София
Гласувах за 28.01 за 15ч.Анди има рожден ден на 27 и няма да мога  Wink

# 204
Теди, засега нищо ново по темата за бала. Щом се появи някаква информация, веднага ще пиша. Щом се появи нужда от помощ - ще викам.

Тази седмица трябва да изпратя писмо до кмета и общината с искане да ни отпуснат сградата за дневен център, защото нещо се правят на ударени. Така че ще действаме и в тази посока.
[/quote
   За какъв дневен център става въпрос?!Съжалявам четох всичко от 7страница някъде,но нещо не включих...Мога да се опиштам да помогна!!!
   За срещата съм на линия,но не съм много сигурна в положението с децата,до каква възраст,моите са на 6г. и 8г.,дали да ги взема?!А за бебо е сигурно,че ще бъде с мен.Затова гласувам за ранният час,следобеда спиме...Но като се запазват толкова много места,сигурно ще искат капаро...И има ли куверти и колко струват?!Ако беше хубаво времето можеше и в зоологическата градина,хем полезно,хем приятно,но...

Последна редакция: пт, 19 яну 2007, 19:02 от ttotov

# 205
Става дума община "Изгрев" да ни предостави сградата на бившия Младежки дом, която сега се руши, за ползване, а ние да направим там Дневен център за многодетните семейства - да можем да си помагаме взаимно като си гледаме децата за по няколко часа, колкото да може всяка от нас да посвърши и нещо друго; да им организираме интересни занимания, да си правим сбирките и т.н.

На срещата всеки води, каквито деца има под ръка. Laughing Така че не се чуди твоите дали стават.
Аз ще запазя местата, затова пуснах анкетата до понеделник, за да има време да реагираме.
Дали да не решим за 28-ми, заради Тедивас?

# 206
Ох, как ми се идва и на мен...... Ама незнам... Дали няма да ви донеса като подарък някой вирус и после да ми триете сол на главата.... Устройва ме идеално 28.1.,ама това,че сме болни все още и невъзстановени все още ме спира!!!! Ще има да ви завиждам, завиждам..... Май няма да дойда - заради вашето здраве,а и ще има малки бебенца, срамота е да идваме прясно излекувани......

# 207
28 в 15 часа в Пепепляшка .

# 208
Аз гласувах за 27 от 11ч в Пепеляшка. Ако срещата е на 28 най-вероятно няма да дойда, защото тогава ще трябва да посрещам мъжа ми на летището.

# 209
   До Секстет!За дома,ще вида ако мога да поразпитам,където трябва!И като се срещнем другата седмица,ще поговорим. Peace

Общи условия

Активация на акаунт