"Пълна къща" - Клуб на многодетните родители 2

• 15 158
  • 346
  •   1
Отговори
# 30
Наясно сте с моите познания в IT технологиите, това са начините които знам за пренос на данни. Мога да взема СД-то да го презаписвам или да го пускам на който иска по скайп, ICQ нямам и няма да си сложа щото съвсем ще се объркам каквато съм .... четирибуквена дума.
Но предупреждавам че съм на ADSL и нета ми е ужасно бавен, ако имате търпение....
Иначе има СД-та по 30-40 ст. ще купя и който иска - воала!

# 31
Наясно сте с моите познания в IT технологиите, това са начините които знам за пренос на данни. Мога да взема СД-то да го презаписвам или да го пускам на който иска по скайп, ICQ нямам и няма да си сложа щото съвсем ще се объркам каквато съм .... четирибуквена дума.
Но предупреждавам че съм на ADSL и нета ми е ужасно бавен, ако имате търпение....
Иначе има СД-та по 30-40 ст. ще купя и който иска - воала!

Цвете,докато не си се обебила - защо не ми пратиш по пощата въпросното СД! После с пощенски запис - ще възстановя паричките! Или копие на СД-то? Повече от 5лв. няма дадойде! Ако искаш и на ЛС може да се разберем!

# 32
Цвете, колко е големината на файла? Като сложиш мишката отгоре на файла се изписва колко МВ е. Имаш ли скайп?

# 33
Какъв файл, бе джанъм, имам едно CD - диск в пластмасова кутийка. Като го пусна - се чува. Никакви мегабайти не се виждат.

http://www.top.bg/news/?cat=134&id=220679 - вижте какво правят в Русия.

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 15:47 от секстет

# 34
Цвете не се излагай - за какво са ти тия деца? Хвани някой да го запише на харда! Аз като не мога и не разбирам така правя, ми тъй де поне нещо да научим.
Сбогом, заминавам за Русия!

# 35
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Минавам само да ви кажа,колко много съм горда с вас  love001

# 36
Сбогом, заминавам за Русия!

Цвете, чакай! Идвам с теб! Да приготвя багажа и ....... поехали с вокзале!

# 37
Здравейте майчета.
Първо да ви поздравя за инициативата  bouquet
После да ви се представя, аз съм председател на Сдружение "Настоящи и бъдещи майки", което сформирахме тук във форума след като организирахме протестите на 1-ви юни и 1-ви юли.
Много ще се радваме да работим заедно.
Не знам дали сте знаете, но 2 от точките, които сте разисквали са всъщност част от нашите искания, които връчихме на протестите.
Вече имаме създадени контакти и малко по малко влизаме в час как стават нещата на практика.
Ако имате нужда от помощ не се колебайте да ни потърсите. Заповядайте в нашата тема. Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=142103.0

# 38
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Колкото по-вече протестиращи мами и отстояващи исканията  Hug толкова по-добре!Аз съм убедена,че ще успеем да постигнем немалко ....  bouquet  обединението прави силата  Hug

# 39
За вас незнам, ама да ви кажа честно - искам държавата да се сеща за децата ни и за нова година. На пенсионерите редовно им дава по някой лев,а на нас - нищо! Е и пенсии постоянно се индексират, преизчисляват и т.н.,а нашите добавки - не ги пипат! Поне по 5лв. да дават за дете. Знам,че  е малко и е смешна сумата - не че  бих се отказала от по-голяма - но поне за един шоколад да имат за нова година от държавата. Отнякъде трябва да се започне все пак..... Шоколада един ден може да стане крава.....

# 40
Еми да! Защо само пенсиите да се индексират? Що да няма 13 надбавка. И нашите деца ядат и се топлят също като пенсионерите. Те протестират че пенсията им е 100 -тина лева, а колко е надбавката?

# 41
Що да няма 13 надбавка.

Това ми хареса!!!!!  newsm78 newsm78 защо не?

# 42
Погледнете тук, моля ви. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=144437.0
Опитвам се да доизбистря въпроса с ваучерите и дискриминацията на многодетните семейства.

# 43
  • София
Секстет,доста голяма дискусия се е заформила.

Между другото аз писах на асоциация Родители и на двата и-мейла,които намерих, и от двете ми пощи и ми отговаря,че такива адреси не съществуват.Незнам защо!?

А за детските коледни надбавки и аз отдавна си мечтая,но...живеем в една държава,която не мисли за децата си,а само за онези,които  са гласоподаватели  Sad Много жалко! Пак ще си бъдем само ние дядо Коледовци  Wink

# 44
От една страна хубаво е всички деца да получават детски надбавки, от друга някои наистина нямат нужда, но този праг който е сегашния е много нисък. Като се роди Каро отидох в общината да питам - положението ни не беше хич розово - оказа се че вземаме 20 лева горница над нужното за надбавки, обаче бруто. А че след удръжките са 150-200лева по малко никой не се интересува. Много ми стана обидно, и си тръгнах разплакана. Слава на Бога нещата се развиха благоприятно, но обидата остана. Не съм и търсила след това нищо и нямам такова намерение.
Мисълта ми беше че не ние трябва да се молим . Абе незнам защо го разказах, просто ми изникна в паметта.

Общи условия

Активация на акаунт