"Пълна къща" - Клуб на многодетните родители 2

• 15 247
  • 346
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Здравейте момичета.
Доста време ви четох за да мога да ви опозная повече и да съм в крак със събитията които се случват тук.
Е шапка ви свалям а даже не подозирах че има хора които се борят за правата на многодетните семейства,но не се и учудвам в нашата държава само едни смели жени и мъже биха се решили да отгледат повече от едно дете.
Аз искам да се представя казвам се Добромира и съм на 29год от Бургас.
Сега имам две дечица Валентин на 4год и Таня на 2 год,стискайте ми палци бебчето което сега чакам да се появи най рано след още 8месеца здраво и силно като батко и кака.
Това бебе е много силно желано и от двамата с мъжа ми от почти 7месеца се опитваме и сега чудото стана.Мечтата на мен и съпругът ми винаги  е била да имаме много деца дано да имаме този късмет.
Надявам се да ни приемете сред вас и въпреки ,че съм далеко от столицата ще се опитвам да помагам с каквото мога от тук.
Лека вечер.
Късмет и здраве на хубавите ви големи семейства .

# 226
Момичета - не смея да гласувам, защото не съм на 100% сигурна дали ще дойдем. Но има голяма вероятност да го направим. Надявам се да не ви притесня много , ако потвърдя в последният момент присъствието ни.  Embarassed /става въпрос за срещата на 28 януари/
За бала - наистина трябва много серьозна подготовка и организация. 500 чавека са страшно много и наистина трудно ще се разчупи обстановката. Това ателиетата е много хубаво като предложение, но незнам дали организационно може да бъде подготвено. Съжалявам че съм толкова далеч и не мога да се включа с помащ откъм организация...
За баджовете с имената - чудесна идея така поне БГ-мамите ще се познаем.
Баджове се продават във всяка книжарница - струват стотинки, но ако искате мога да ги уредя на  едрова цена и да ги пратя на цвета директно. А там на входа да се попълват на място. вие го преценете. Което мога от растояние - ще помагам

# 227
Момичета, гласуването за срещата приключи с почти равен резултат за 27 или 28. Върнах се назад, за да видя кой кога категорично не може, оказа се, че на 27.01. няма да може да дойде тедивас, а на 28.01. - по всяка вероятност - гал4е. ДжулиС може да дойде евентуално на 28.01., мамамила също е възпрепятствана за среща на 27.01. от 11 ч. Като че ли повече хора са по-склонни за 28-ми, още повече, че ДжулиС ще пътува. гал4е, много се надявам, че нещата ще се наредят така, че да дойдеш и ти. Много ни трябваш!
Затова предлагам срещата да е на 28.01. от 15 ч. в клуб "Пепеляшка".
Чакам до утре сутринта мнения и отивам да запазвам места. Освен ако няма някой, който живее близо до клуба и има желание да свърши тази работа. Simple Smile

За датата и залата съм затънала в преговори с НДК - препращат ме от зала на зала и от човек на човек /като от урва на урва и от век на век Simple Smile/, но много се надявам, че ще стигнем до договореност. Затова нищо не казвам окончателно за дата и час на бала.

Последна редакция: пн, 22 яну 2007, 13:18 от секстет

# 228
Ще се наложи и много точно да ми бъде обяснено къде точно се намира Пепеляшка" и как да стигна до него. Ако някой се наеме най-подробно да ми обясни, че наистина никак не познавам София. Мога без проблем да стигна До ЦУМ, НДК, Дондуков,Борисова градина и Центъра за изложения на цариградско Embarassed Ако тези точки могат да бъдат ориентир.... Hug

# 229
Виж в тази страничка на детските клубове Клуб "Пепеляшка". http://www.deteto.info/pages/HIDDENFRAMES.HTML?frame=http://www. … edane_na_deca.htm
Разгледай картата.

Можеш да стигнеш от ЦУМ по бул. "Александър Стамболийски" /започва от статуята на Св.София пред ЦУМ/.
Можеш да стигнеш и по бул. "Сливница" - той пресича "Мария-Луиза" /улицата пред ЦУМ/ на "Лъвов мост" и продължава на запад.
И двата булеварда, по които може да стигнеш, се виждат на картата.
Иначе не познавам добре района. Да се включат мами от там за по-подробни обяснения.

# 230
Мира, ние сме същите от другата тема за многодетни мами - само че тази е нещо като "служебна" - в нея си говорим за организацията на мероприятия и за исканията на многодетните семейства и т.н. Иначе пак си добре дошла ! Включвай се с пълна сила и в двете. С радост ще споделим с теб очакването на рожбата ти.
По същество - не може ли да преместим само часа , така че Галче да срещне тати и да успее да дойде? Аз съм на линия ! Кажете последно в колко часа?
Джулс, тази е подвижна карта опитай по нея да се ориентираш. Познатите ти места са надясно.
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=76d213079e93264e54f3cf8cb8ee52 … C5%C2%CE&num=

Последна редакция: пн, 22 яну 2007, 14:54 от ClanG

# 231
Taka като гледам картата, това се намира на спирката на трамвай НЕ ЗНАМ КОЙ, на Трета Градска болница. Трамваят може да се вземе от Ботев и Пиротска , от Халите и да се слезе на  Трета Градска. Ще ви излъжа кой номер е... Спирката е след Енергото.
Теди ако го знае по-добре, да каже.
Другия вариант е да се взема метрото от Цум и да се слезе на вардар, оттам пеша е не повече от 10-15 мин. /ама с картата, че там са едни блоковееее нечовешка работа/
Цвета е права и за Сливница, преди надлеза към Люлин, но сега не си го представям точно...

остава някой да каже кой е трамвая. #Crazy

за бала... ще мисля до неделя. сега нямям нови идеи  hahaha

# 232
Аз понеже не се изразих правилно...сега да уточня...
Имах в предвид тази среща а не бала, затова написах 28, за мчен обаче е без значение кой от двета дни ще е. И 27 ми е удобно.
За часа - както и ГланГ спомена - и на мен като че ли ми се ще да е по-рано- че в 15 ако е срещата - 2 часа , ще се наложи да пътуваме по тъмно пък Галин е с очила и не долюбва баят в тъмното.
Но както решите -  Hug

# 233
Мен не ме ли броите за срещата??????? Но и аз като Джулис - ако може по-ранен час за да можем да дойдем и да се приберем по-навреме! А от централна гара как да стигнем до този клуб Пепеляшка? Много ми се идва........

# 234
Мен не ме ли броите за срещата???????
Като дойдете, елате само до нас. Ще отидем заедно!!! Нали знаеш, че сме до гарата Laughing - удобно и за другите мами - JuliS - също! Нали сме комшии - аз съм от Ловеч!

# 235
Мен не ме ли броите за срещата???????
Като дойдете, елате само до нас. Ще отидем заедно!!! Нали знаеш, че сме до гарата Laughing - удобно и за другите мами - JuliS - също! Нали сме комшии - аз съм от Ловеч!

След решението на семейния съвет - дали ще дойдем ,или не - ще ти сигнализирам. Но ти е ясно,че аз няма да бъда с Лъчо.... Дали няма да може да ме чакате на гарата и от там да идем на срещата......

# 236
Супер ТедиMr. Green не знаех че си от Ловеч! Hug
Здрасти комшо.
Наистина , хайде да обмислим по-ранен час - а????

# 237
Добре, нека е на 28.01. от 11 ч. Има ли някой, за когото е неудобно? гал4е?

# 238
Устройва ни идеално нас! Само незнам колко време ще се замотаме докато намерим Пепечяшката, но ако остане варианта на Супер Теди да ни срещне на гарата - /ама Централна гара ако е,че дотам също можем да стигнем Mr. Green/ и така може да я намислим. Но 11ч е идеално

# 239
   Здравейте!!!Мен идеално ме устройва на28 от 11h.Идваме!!!

Общи условия

Активация на акаунт