Борбата с рака - духовно оцеляване, физическо преодоляване - 75

• 67 001
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
И двете сте прекрасни, Зори Hug

# 91
Зори и преди беше пуснала снимка, красавица е! Heart
А бебенцето е прелестно! Heart Eyes

# 92
Зори, разкошна е кучинката!
Ние, миналата година след Ковид-а се уредихме малко без да искаме с бебе куче и сега, година по-късно без нея не можем. Ако някой ми беше казал тогава, че ще "мамосвам" кученце, щях да му се изсмея, ама на- и на аватара ми е тя. Отделно, че имат много терапевтичен ефект- разсейват те, запълват ти времето и мислите с изцяло приятни емоции, а и покрай разходките си осигуряваш движение.

# 93
Корен, ти кога даде за изследване кръв и блокчетата на де.Камбурова? Аз на 25 май 2021.Мисля,че бях една от първите.Средата на февруари се обаждах и разбрах,че пак съм изтеглила късата клечка.Пробата ми била започната, но свършили реактивите.Докторката ми каза,че щом е поела ангажимент,ще я довърши,но не знае кога и от кои спонсори ще намери реактиви.Изобщо май не се очертава да е скоро.Аз се притеснявам да не е станало нещо при пожара.Каза,че блокчетата уж са ми там, ама знам ли...

# 94
И аз ходих на 25 май миналата година. За блокчетата Каза, че ще ги задържи още известно време, че и трябвали да си оправдае работата по проекта. Не ми стана много ясно, надявам се да не са пострадали.

# 95
Лейди, диспансерното наблюдение е към онкоболницата тук.
Сити Клиник във Варна е само *поликлиника*.
Т.е. не извършват операции и диспансерни наблюдения.
Използвам ги за профилактика на различни болежки, но не и за онко. Просто тук за нещастие нямат такова отделение 🙄

# 96
Викат ме на контролна мамография в понеделник
От малкото инф в досието ми май на ЯМР се видяло нещо и отдясно
Уж ЛВ били чисти

Споделих с шефа, че се налага понякога да отсъствам заради изследвания докато дойде точната диагноза
След като на 17/5 май разбера какво и кога предстои ще получи пълната инф за да може да напасне работния календар според промените

Успех на всички момичета

# 97
Покрива, да, на тази жена хванаха на пет-скенер метите в костите. Не се шашкай - нищо не я болеше, нали знаеш, че рак не боли - най-вероятно си е от дегенеративни изменения.
Момичета, утре съм на пет скенер и ме хваща страх. Филмирам се, че цялата ще светна. Глава ме боли от миналата пролет, рамо и ръка от октомври, полипи от матката махах. Отдолу, отгоре и отзад, ми то не остана орган да
не се съмнявам.

Валкириан, успех и дано да не намерят нищо.

Зори, големи сте красавици!

Пенева, и моят рак е сходен като на сестра ти.

Сега се чудя да искам ли второ мнение за хистологията. Имам време докато излезе резултата от пет скенера и се свика онкокомисия.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 19:10 от Kasabi

# 98
  • Пловдив
Здравейте, мили дами! Днес минах ПЕТ скенера. Казаха да се обяда за резултатите другия вторник. Сега дилемата ми е кога мога да си гушкам 10 годишния ми сладур, че хайвана е тъжен. Изотопа е с разпад 12 часа, т.е след полунощ трябва вече да го няма Simple Smile Баща му предлага днес да му пуснем гювеч да играе до късно, за да се нагушкаме преди лягане Simple Smile

# 99
  • Русе
Сладурът, ако няма някакви заболявания, може да го гушнете след баня за кратко. Иначе на тия години спокойно може да изчака до утре.

Стискам палци на хубави резултати на всички Hug

# 100
  • София
За всеки случай при Пет-скенер изпращам детето същата нощ да спи при приятелка, така всички са спокойни и доволни.

# 101
И аз помолих приятелка да ги приюти утре.
 Казаха да си закупя Урографин. На Вас какви контрасти са ви слагали?

# 102
Зори, много сладка душичка! 😍

Корен, аз дадох кръв при д-р Камбурова октомври 2020, през юни 2021 се свързах с нея и ми каза, че не е открила мутации в гени. Обясни, че е много заета и ще й е нужно време да опише документацията и да ми прати черно на бяло резултата. Все още не съм получила нищо...

На момичетата, които чакат резултати, много късмет! 🍀🍀🍀

# 103
На мен ми обясни, че първо пише становище и дава насоки на онези, на които е открила мутации. Все пак доста време е това, повече от година и половина. Може би трябва да и се обадиш да я подсетиш. Изпрати ли ти блокчетата обратно или ти не си носила?

# 104
  • На гарата
Здравейте отново и от мен,
при моята сестра нещата се подобриха чак на 7 ден, спряха болките в костите. Сега чакаме втората химиотерапия при нея пак ли ще сложат неоласта и дали да не почне да пие болкоуспокояващо превантивно преди инжекцията?

Общи условия

Активация на акаунт