Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 74 094
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 420
Тихо, почна.
После ще се караме, кат свърши...Joy
Joy Joy Joy

Разговорът между двете чуми беше толкова режисиран и зле изпълнен, че ме подразни.
Да, чак им беше смешно да рецитират.
Много елементарна драма: рози за едната, среща с другата.

# 421
И аз забелязах че са ги накарали да съскат тия двете...

Ади, иде ролексчето...Joy

# 422
Виктор дали не са го принудили наистина да я избере за победител, но да има възможността да й лази по нервите максимално до края на предаването. Заминаха й маратонките Прада.

# 423
"Трябва да си нахална и нахакана, не като мен "
Каза човекът, който си събу прашките в ефир 😀

# 424
Евала ѝ на Виктория! Как успява да го направи да поддържа постоянна дистанция между телата им с Виктор от поне 10см при тази скорост?

# 425
Мачо мен Joy
Напуши ме смях при вида на Витя...

Не я окаля грам. Нарочно караше по сухото....

# 426
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Ама продукцията я признавам. Капитончето не си представяше баш такава среща. За нея са диамантите и ролексите, кви атв-та, кви пет лева.

# 427
Ама той наистина я харесва и се опитва да скъси дистанцията. Обаче на нея много ѝ личи, че направо не го понася физически. И освен това е вярно, че винаги той я търси, тя никога не му се натиска. Абе играе си играта Виктория, все ѝ е тая за ергена.

# 428
  • София
Как крещи в ухото му рускинята. Грам не й допада срещата, но нали е на среща другото е без значение

# 429
Изобщо не ми се гледаше пак Капитонова на среща, много ми е неприятно това простовато девойче, която и друга да беше поканил, щеше да е по-добре. Освен това няма и логика, понеже последните две предавания Виктор я сдъвква на няколко пъти и сега изведнъж показва специален интерес. Иначе срещата с АТВ-тата ми допада много като идея, малко по-динамично, стига с тия похапвания, вечерки и коктейли

# 430
Ако ви кажа, че изобщо не ги слушам, само гледам пейзажа, не знам дали ще ми повярвате.

# 431
А часовничето кУга?

# 432
На куково лято, кога. 😂

# 433
На куково лято, кога. 😂

И секЦът ли тогаз?

# 434
Обаче, Виктория може да е всякаква, но винаги знае какво да каже и как да поддържа разговора, как да е интересна и изглежда добре, с изключение на сбърчения нос сякаш някой и е пръднал на лицето. Само дето не харесва Виктор и си личи. Но чисто визуално, между нея и Сашка - Виктория седи по-добре до Виктор.

Общи условия

Активация на акаунт