Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 958
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Този спойлер ми изглежда реалистичен. И аз бих предположила, че това биха били двете финалистки. И е реално да има някаква такава врътка накрая.

# 542
  • Варна
Капитонова, четеш ли?
Цял живот ще си нечий втори избор, просто толкова си можеш 😂😂

# 543
Не коментирайте тук прочетеното в спойлера.
Виктор, обаче ми изглежда доста дървен.
Не очаквам да пали пожари в кревата, скука.

# 544
Знаех си, че Карина ще изгони.

В началото на церемониятя на розата, дадоха в близък план Алекс с печална физиономия и тежка въздишка, голяма циркаджийка е, хем 3 рози има и не е застрашена, а и приятелки няма там, че да и е мъчно и се напъва да реве уж за Карина после.

# 545
Извинявам се, ако този въпрос е повдигнат вече, но имам запитване? Когато гледах от близо поредния епизод днес забелязах нещо, което ми прилича на точки, като мини дупки в основата на главата на Ергента? Нещо като дупчиците на главата на кукла? Прекалено регулярно сложени, някак изкуствено? И така се повдигна в мен въпроса, Виктор не е ли с присадена коса ? Прекалено очевадно някак, доста правилни, черни и някак като, че ли са на бод ? Немисля, че си измислям, но забележете челото му, прекалено много се вижда, все едно е перука, а няма как да е, съответно би трябвало да е присадена коса ?
п.с Няма да коментирам поведението на Виктория, прекалено материално, очевадно натрапчиво голд дигър. Аз се чудя, защо хора като Ниа Косара, които въобще не ги виждаме и са тип пълнеж продължавам да са в това предаване. Ок, Виктория предизвиква бъъз, интересна е с поведението си на матириал гърл, ама Ниа Косара какво прави там ? Карина, която ми беше фаворит доста епизоди, ми олекна, че излезна по съшата причина и както Ниа Косара - незабележима, несъществуваща в предаването....Сценаристите, вие имате ли някаква мисъл въобще ?

# 546
Този път дори не ми се коментира епизода, че то няма и какво, но ще се понапъна за 5 изречения, че ми е станало навик да го правя.

В този епизод повечето участнички не съществуваха. Никаква Гергана, а тъкмо беше набрала скорост. Никаква Александра. Никаква Людмила. Девойките-храстчета и без това все едно ги няма. Тъкмо щях да кажа, че Карина е по-добре изобщо да не я отваря тази нейна уста, защото като я отвори и все недодялани, грубовати реплики излизат, и взе, че ѝ свърши на Карина почивката. Няма да ми липсва.
Виктор да вземе да пощади Благовеста. Че е глоповато девойчето, такова е. И влюбчиво е. Но той вече е тотално хладен към нея и дори се чуди как да се върне към любезностите от първите епизоди, за да отвръща на еднотипните ѝ настъпления. Поне да я пожали и да я праща вкъщи.
От Виктория очаквах повече. Дениз дори беше скучна и даже не може и да заяви какво точно иска. Людмила тотално в миманса.
И Виктор не ми беше интересно да го гледам какви ги върши.
Марта още малко и директно да му беше казала: "Виж кво пич, между нас няма да се получи. Обаче пък ти много ме кефиш и комуникацията с теб ми е много приятна. Не искам лицемерките тук да ти мажат очите. Ако имаш нужда да поговориш, ела при мен. Ще те светна какво се случва."
Деница на какво отгоре все се пъне? Такива куртоазни са им всичките срещи, а тя все в челните позиции се слага.
Тази многобройност на участничеките взе да ми писва . Спокойно може да ги сведе до 3. Айде да не са 3, нека да са 5 моми и на тях да отдели по-сериозно внимание. И разговори, и срещи, и опознаване (ако им е в границите и физически докосвания, че и повече), и всичко ще им върви по-добре. Че и интригата ще е по-голяма, защото тези останалите предвкусват победата.

Утре предвещава по-интересен епизод, ама аз съм пас. На Разпети петък ще правя други работи. Ще гледам на запис.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 08:10 от geri1919

# 547
  • Варна
Не коментирайте тук прочетеното в спойлера.
Виктор, обаче ми изглежда доста дървен.
Не очаквам да пали пожари в кревата, скука.

Ами ако не се обясняваш няма как да се разбере, ок?

# 548
  • Terra incognita
Александра много ме дразни с позата си напоследък- да сме позитивни, та ако ще светът да се срутва в този момент. Не вярвам аз в тази философия, или по- скоро не вярвам, че Александра мисли всичко, което говори. В промото за утре обясняваше на една от злобилите, че въпреки всичко очите й издавали, че е добър човек?! Нещо такова беше. Ами, съжалявам, но това е безумно фалшиво. Много наивно, ако си мисли, че някой ще й повярва.

# 549
  • Варна
Ееее,ама нямате угода, ако покаже характер и им опонира на онея идиотки била истеричка, ся гледа да се държи добре пак лошо.

Александра не им се лендзи за нищо на света, просто не иска скандали.

# 550
Виктор не се ли усеща, че Виктория избягва близост с него???

# 551
  • София
Капитонова обаче трябва да спре да се червосва извън очертанията на устните, защото това й придава съвсем гризачески вид.

# 552
Извинявам се, ако този въпрос е повдигнат вече, но имам запитване? Когато гледах от близо поредния епизод днес забелязах нещо, което ми прилича на точки, като мини дупки в основата на главата на Ергента? Нещо като дупчиците на главата на кукла? Прекалено регулярно сложени, някак изкуствено? И така се повдигна в мен въпроса, Виктор не е ли с присадена коса ? Прекалено очевадно някак, доста правилни, черни и някак като, че ли са на бод ? Немисля, че си измислям, но забележете челото му, прекалено много се вижда, все едно е перука, а няма как да е, съответно би трябвало да е присадена коса ?

И аз това се чудих 😀

# 553
Саша я бъзика Харулата с мек гласец, че имала добро сърце....

# 554
  • Варна
Капитонова обаче трябва да спре да се червосва извън очертанията на устните, защото това й придава съвсем гризачески вид.

То само това да беше кусура...

Общи условия

Активация на акаунт