Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #9

• 73 960
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 140
Те не са самотни и не търсят любовта. Искат само популярност и да си вдигнат цената. Виктор не може да си ги позволи повечето от тях.

# 1 141
Знаете ли какъв филм ми хрумна? Ако случайно тези спойлери се окажат верни, руската змия да ги е пуснала ( последният, който е с повече подробности), за да може да навлече още повече проблеми на Александра- един вид, че тя е издала финала. За тези, които няма да четат спойлера: в него се твърди, че Александра е издала нещо за финала.

# 1 142
  • Берлин
Ми така де

# 1 143
Според мен това как изглеждаш няма нищо общо с любовта и създаването на семейството. Всеки разумен човек си дава сметка, че външния вид е нещо, което с времето се променя, особено ако си с този човек цял живот. Няма никакво значение коя има корем, на коя са ѝ къси краката и коя....
Ами не е така. Мъжете се влюбват с очите.
И точно за създаване на семейство предпочиатат така наречения “пълен пакет”.
Дебела с къси крака и корем жена пак би била харесана от някой, но надали ще избира тя, по скоро нея ще я избират. И говорим за начало на връзката, а не 15 г след брака и децата.....
Наситих се да чета как идеала за женска красота е фигурата на Гергана и само подобно тяло дава възможности за избор на притежателката си.
Ами не - не сте прави. Всичките описания тук и критичен поглед към фигурите на Кандидатките и пет пари не струват в мъжките очи. Защото има мъже, които харесват плоски дъски, такива които харесват големи задници и повярвайте ми - ще има доста мъже които да харесат точно поналятата дребничка снага на Блага.
Тялото, което се харесва на Ергенина (визирам дългата му връзка с Парова) изобщо няма да допадне на поне 50% от обикновените мъже.
Съвсем друга тема е какво ние жените харесваме и какво си мислим, че харесват мъжете.
От мой приятел мъж бил някога в бизнеса съм чувала, че едни от най-натоварени те труженички на любовния фронт са именно с дебелите фигури.
На момите от формата не фигурите са попречили да си намерят партньори в реалния живот.

Към приятелката на уволнената дама - с компетентностите, които пишете че има ще си намери работа бързо. Всяко ново място поставя нови предизвикателства, създава нови познанства и открива нови хоризонти. Може да се окаже, че бившия шеф и е направил услуга. Няма какво да плаче и да се коси за справедливостта. Тя винаги тържествува със закъснение.

По повод коментарите, че Капитонова играе със стратегия. Сигурно е така, защото тя по принцип е хладнокръвна. Но като доста други неща  - не й достига широта в анализа. Привлече Блага в опит да остави Александра сама и да я докара до самоотказване от шоуто. В цялото уравнение обаче не отчита големия фактор - Продуцентите и тяхната потребност Александра да остане. Поради тази недооценка Алекс се "снабди" с доста по-способен съекипник - Гергана. Убедена съм, че точно от предаването са стимулирали Гери да заяви подкрепа. В резултат Капитонова се сдоби с мощен дразнител, по-ефективен от глуповатия наивитет Блага.

Гергана като цяло е нормална, средно интелигентна, здравомислеща жена. Лоша услуга й прави "съблазнителското" поведение в присъствието на Виктор. Имаше го и в последния епизод по време на срещата им. Редуваше много приятните коментари с мазни сластни погледи и многозначителна усмивка. Това отблъсква Виктор и за това не й даде роза. Такова поведение би отблъснало всеки що годе сериозен мъж и тя за това продължава да търси.
Кой й е внушил или къде е видяла, че поведение като нейното е печелившо ще си остане загадка за мен. Ако спре с лигавните обаче и се държи нормално ще е неустоима.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 23:30 от dariVale

# 1 144
Много беше смешно, че Вики завършила маркетинг, не знае името на пирамидата на Маслоу и различните нива. Тя изпитите как си е взела?  В Американския университет е явно много хлабава работата.
Кога е говорила по темата? Пропуснала съм.

# 1 145
Не ми се вярва Виктория да си изтърве нервите дотам, че да лисва вино в лицата на хората. Знае колко излагация би могъл да понесе имиджът ѝ...

# 1 146
Айде сега над 50% от мъжете не харесвали стройни и стегнати жени. Просто човек се простира според таргета си. Вярно, че за всеки влак си има пътници, но и всеки гледа според възможностите си. Някой искат и жената или мъжа до тях да не ги комплексират. Често мъжете си взимат някоя по-невзрачна, но грижовна. Това не значи, че не харесват красавиците.

# 1 147
E то е ясно, че Сашка е фаворитка на Ергена, но ако действително е печеливша просто се губи напрежението в предаването. От гледна точка шоубизнес, продуцентите просто не са си свършили работата ако зрителите знаят какъв ще е края десет епизода по-рано. Самите участнички вече излеждат отчаяни и не си правят особен труд, което също е фал в организацията. Въобще, предаването забатачи.

# 1 148
От Момичета на плажа, Виктор си хареса Люси, аз не бях разбрала, че е лекоатлетка, спечели си победата. Като и връчиха розата, Виктор и каза нещо от сорта "на победителката ми"...  Държи той на спорта. Интересно до момента не съм чула Виктор да коментира коя му харесва най-много физически, а той има набито око, финтес-инструктор. Защо не са му сложили някакви дами фитнес-маниачки в харема?

Деница пък - в Козлодуй теглели въже и тя е много наясно. Сигурно е посочила в анкетите какво може да играе и да си дали шанс да победи в тази игра и да се изяви изобщо. Даже се контузи, направо не знам... не е подготвена за натоварвания?

Виктория трябва да ходи на уроци по секс при Блажка и Гергана, защото Ергенът си каза, че иска да пипне, държи на физическия контакт. А тя си иска стъпка по стъпка, първо някое подаръче после някой балон и т.н. Тигрица била, някой писа, каква тигрица, тигърът дебнеда нападне, а тя стои на 30 см като ученичка.
Помня Кобилкина колко често използва думата 'класно', ама на български нямаме такава дума. И Капитонова иска да покаже колко е 'класна' (висока класа). Понякога и се получава, например, в това как носи роклите всяка вечер, за разлика от други момичета, на които се вижда, че такова облекло не е за тях и се подмятат на дивана като някакви тетки.

Гергана не ми харесва заради устните, много пошло ми става да я гледам, дори и когато каже нещо умно от сорта на викторината. Не знам, в България явно е в реда на нещата и се харесва това.

Хареса ми, че Ергенът изотзад чу  част от приказките на Сашка, демек пред него е една, пред момичетата е друга. Тя се почувства гадно, веднага сложи дежурната усмивка за пред ергенчето.

Виктор каза на Виктория да млъкне, и о, чудо, можела. Ама яко се спече тя, и без това не можеше да си обясни защо не и даде роза и се подчини момичето. Но Виктор си я харесва, добра, зла, с подарък, с акцент...поне му е симпатична, тя може да общува поне. И любовна песен му измисли, хитруша.

# 1 149
  • Ню Йорк
Визуално ми харесват Александра и Гергана. За Гергана се чудех от началото как Виктор не я отразява, защото на мен тя ми направи най-много впечатление визуално.
Александра има най-хубаво тяло. Лигла ми е обаче, не си я представям и като терапевт.

Аууу, на мен Гергана ми е мега противна като външност. Има типичната "евтина хубост" на кръчмарска певица, дето я пошляпват отзад и и пъхат банкноти в деколтето. Да не говорим, че поведението и сочи в същата посока. Моя мъж каза, че му призлява от нея.

# 1 150
Е, щом така е казал, 'начи няма начин да не е вярно!
Мъжете никога не лъжат съпругите си какво мислят за други жени.. Joy Joy

# 1 151
# 1 152
  • София
Гергана на срещата с Виктор беше много красива, имаше дори нежно излъчване, може би заради розовото. Не знам как може мъж да не я хареса, но явно има и такива.

# 1 153
  • Ню Йорк
Е, щом така е казал, 'начи няма начин да не е вярно!
Мъжете никога не лъжат съпругите си какво мислят за други жени.. Joy Joy

Той е фен на Блажето Wink

# 1 154

хм?сори ,ако вече е коментирано Grinning и аз мисля,че се чува..

Общи условия

Активация на акаунт