Как издържа тази мама, ОКТОМВРИйчетата щури са за двама!!!

• 14 991
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета!

Джулс дано не се повтаря, не съм пробвала, но тази година като бяхме на море една госпожа ми каза ,че най лесно се сваля температура като се сложат студени кърпи подмишниците. А изпитано от мен е мазането на стъпалата с мед, но се прави като превантивна мярка.

Меган напълно те разбирам,  трябва да  стискаме зъби.

За пощрапулника, ще правим 2-ри опит, първия път нещо се стресна , то при толкова много народ и всички я побутват да отиде към масичката.....сега съм решила някои ден да го направя семейно без баби и дядовци Simple Smile

Снощи ми остана малко време и качих малко "стари" снимки : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=68239

Лек ден

# 91
Здравейте,разбрах аз,че нещо не е наред със снимките,но чаках някой да го потвърди и понеже не знам как да го оправя ,ето направо линка http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13934&AlbumId=75544 Mr. Green
Приятен ден и целувки от нас с Васката!!! Heart Eyes

# 92
Здравейте момичета,
много съжалявам за болните дечица /малки и по-големи/, пожелавам бързо оздравяване.
Искам да ви питам какво адаптирано мляко давате на малчуганите. Аз все още давам НАН 2, но се чуда дали е подговящ за 1-годишни. Нещо все забравям да питам джипито, пък и смятам, че ще получа достоверна информация от вас Peace

# 93
medan@: моля, разбрах, че сте ходили на ясла. Моля, пиши повече инфо - къде, кога, впечатления, защото и аз съм решила да правя Лъчко ученик, но когато времето дойде малко започнах да се страхувам. ooooh!

# 94
Абе момичета, каква ясла, ние не ходим вече от 2 месеца, нали я спрях и срях и работа Crazy
Виновна! Ама си признавам, подлъгана съм  Laughing
Меги, честити зъбки - здрави, бели и красиви!!! Има обяснение май големия зор!
Джулка, направо изтръпнах! дано никога не се повтаря! Ама явно отдавна не си гледала болни у вас... по-лесно за преживяване е един негорещ (колкото може по-хладен) душ, а течния аналгин сваля почти веднагически високата темпеартура. Аз откак Катето стана на 2-3 години без него не оставам. Разбра ли се от какво е? леле, какъв ужас си преживяла...
Танче, това с антибиотика е .... нямам думи. Явно не се е оправил цялостно от първото боледуване. Дано този път се получи, а за другия път може би трябва да се смени доктора?
Бела, честито ти творец в къщи! Бързи и уверени ходещи крачета ви желая! Голям сладур е Васко Simple Smile страхотна питка. А мама защо се крие от апарата? или винаги си зад него?

# 95
  • София
Здравейте!

Джулка, много ми стана мъчно, дано повече не се повтори!  Hug
Танче, и вие да се оправяте. Междодругото ви санувах всичките - теб, мъж ти и децата. Много странен сън. А аз през цялото време търсих касетка с музика на испански изпълнители  Crazy
Меги, и на Йони пожелавам скорошно оздравяване!   bouquet
tbekiarova,  аз до 6 месеца давах НАН 1, от 6 до 12 месеца НАН 2, а сега вече сме на Нестле Джуниър. Ако все още имаш кутий с НАН 2, изпийте си го, пък после купи Джуниър.

Ние с тая патка се видяхме в чудо. В петък след като я забелихме беше спокоен. Заспа към 2 часа, събуди се в 6 без 20 и след 5 минути, зверски писък и рев. Опъва се, стяга си крачетата, ръцето му треперят, изпоти се целия и така до 7 и 30. Той плаче и аз с него. Дойде си баща му и веднага промихме с риванол и сложихме дефламол. Детенце, веднага се успокой. Цяла нощ си е спал много спокоен. Сутринта пак проплакваше като пишка, но не беше същия ужас от предишната вечер. Доктора бе казал да не пипам и да не слагам нищо, но ние на своя глава сложихме, но след като детето се успокои знам, че не съм сгрешила! Продължаваме да мажем пишлето сутрин и вечер, то вече не е подуто. Боли го като забелим, но и това ще отмине! Сега ще мажеме до 15 ден някаде и дано всичко отмине.

Това е  от нас, аз отивам да обикалям бебоците на приятелките ми  Mr. Green

# 96
Привет!

Джули, много страшно звучи станалото, но все пак важното е, че сте се справили с положението. Дано не се повтаря , с нито едно от нашите дечица!  Praynig

Ние с тая патка се видяхме в чудо.
Добре, че си нямаме пишка  Mr. Green Направо не знам как бих се справила... Е, то и при нас има минуси - много по-лесно се замърсява средата, защото е по-лесно от акото да попадне не където трябва. Ер-ка, приятно гости, за нагушкаш малките мушмуроци  Laughing

Таня Б. (ще те пиша така, че да не се бъркате с другото Танче  Mr. Green) - аз в началото започнах с НАН, ама много ми се спече детенце. Оттогава минахме на Фризолак и до сега сме си с него - вече сме на Фризо 3 - над 1 год.

Ей, Волтажче, ха да ти е честито откриването на половия сезон  Joy Ще се укрепваме под касите на вратите и под масите явно. Пък ти помисли да дадеш Сами на някоя баба за една нощ поне, че да сте си на спокойствие  Rolling Eyes
Подобно на теб и аз излизах с приятелки н апицария, беше наистина много разтоварващо, без разговори за бебешка храна и т.н., с дамска чанта и грим, а не с чанта с памперси и играчки, с хубави дрешки, а не с дънките и маратонките... Ма много е хубаво, да знаете! Довечера пак ще се възползваме от услугите на лелята и ще ходим на пицария на Илия с един колега и жена му.

Вчера в  Била гледах комплект надуваеми фотьойлчета - 2 бр. с масичка, на Looney Tunes, много ми хареса. Мисля това да е подаръкът ни за Коледа. Обаче тя ми се струва толкова далече, а аз искам още утре да й ги взема и да й ги дам... въобще искам всеки ден да мога да я радвам с по нещо ново и интересно, ама... клонът на банката ни вече е в зимна ваканция, гол е  hahaha

Ето ви нещо приятно и от мен - http://looneytunes.warnerbros.com/web/homepage/homepage.jsp

Айде, чао, че малката заспа и ще използвам времето да се изкъпя и да си почина  Simple Smile

# 97
здравейте момичета

Джулка мила как е Къци.Чак не мога да си представя това което си изпитала,все едно е моя син.Дано всичко е наред Praynig
Ани това за пишлето и мен ме чака,като си спомня Павката как плачеше горкия ,а беше и по голям, чак не искам да го водя Тони.
tbekiarova-Тони пие мляко на Нестле за след годинка-много е хубаво

Светли-и на Павел МР3 издържа 2 месеца въпреки,че беше хубава марка и сега е от 1 месец на ремонт.Може би МР4 наистина да е по добре Thinking

Момичета някой знае ли как да кача един фаил на компютъра за да може и вие да го ползвате.Става въпрос за едни филмчета които сами по себе си представляват курс по английски език за деца.Много са интересни и Тони всеки ден ги гледа с огромен интерес

# 98
  • София
Хелоу, мацки.Понеже паметта ми изневерява /от ЕГН-то Mr. Green/, а и децата крещят, по цял ден чета и сега ще пробвам да се включа.
Наско е по-добре. Надявам се и другите болни да се похвалите.
tbekiarova, ние иехме Аптамил, а след 1г. почнахме Нестле джуниър, сега и Фризо 3, но ще си пием пак Нестле-то ми се струва, че това много Хароматизирано.
Ер-ка, Twisted Evil а да не бяхме в Испания? Че как ми се ходи отновооооооо. Сигурно си предусетила, че обожавам всичко испанско, без паелята Crazy.
Бела, честито ти помощник в кухнята  chef
Гери, и ние не сме направили прощъпулник, ама като все някой е болен и отлагам Crossing Arms.
Ани, не мога да ти помогна, Дринка като влезе може би ще каже.
Облачка, според мен решението е смяна на док, ама след няколко дни започват смените, а аз съм в чуденка при кого да ида. Tired

# 99
  • София
Здравейте, момичета! Преди малко се върнахме от Ямбол - ходихме да видим бебето на нашите кумове - голяма сладурана! На 2 месеца е и ми се видя толкокова миниатюрна в сравнение с Преслава, кога и тя беше такава фъстъковка! Майка ми ми се обади да ми каже, че сутринта давали Кичка Бодурова по ТВ и явно прическите ни са подобни. Та Преслава стояла до ТВ и викала "мама" и и се радвала. Толкова мъчно ми стана, че е далеч моето зайче! Имам нещо за хвалене - изпращат ме командировка в Брюксел следващия месец. Много се кефя, че ще усетя тамошното коледно настроение!

# 100
.......според мен решението е смяна на док, ама след няколко дни започват смените, а аз съм в чуденка при кого да ида. Tired
не забравяй да се консултираш с форума Simple Smile провери в здравния препоръките за вашия район.
Гери, ама ти имаш страхотни слънчица! Имам чувството, че не съм ги виждала досега Simple Smile което си е разбораемо, не винаги имам време за снимки. Да са ти живи и здрави!
ММЗ, хем ти завиждам, хем ти се чудя как се справяш далеч от слънчо. И да носиш много здраве на Брюксел от нас. Знае ли човек, някой ден може и сами да ги предадем Simple Smile
Ани, филма трябва да се качи на някой сървър, но не съм много наясно, изчакай включване от Дринка или от друг разбирач.
Днес посрещнахме свеки, ще остане една седмица. Ако не друго, ще мога да ходя спокойно на кормуване и да отида на фризьор Simple Smile
Поздрави!

# 101
Добър вечер и от кака Гея  Simple Smile,

Джулка не казваш какво стана, оправи ли се Къци? Оф,дано всичко е наред Praynig
Чакаме те с хубави новини.

Ерка, бе що така с тая вашта пишка, бе? Нашта я дтпна човека, Преската квича 2 минути и забрави за случая. Педиатърката ме предупреди, че това е болезнена манипулация и след това децата плачат, като пишкат им щипе и реват, а може и Т да вдигнат. Аз ревах повече от Пресата, като видях как го оголват  #Cussing out, идеше ми да му избия зъбите на хирурга. После ревах така, сякаш ме колеха. Фори даже ме поовика да се стегна, щото Преско ме вижда и почва да обръща джуки.
Та, имах на идея, че ние въобще не плакахме след това.Мазах с риванол крем, по докторска препоръка и баща му му дърпаше пишката, щото умирах от страх.
Вероятно при Краско не е толкова просто, знам ли  newsm78, ама то от дете до дете разлика колкото искаш.
Дано се оправяте скоро   bouquet.

Бела, тоя твоя Васко ша му изям трътката да знаеш, барабар с черпака!
Да ви е все така чаровен и добричък   bouquet

Боги, леко със земетръса, че да разбушувате морето и да стане някой потоп  Mr. Green.
Имате да наваксвате, така, че сеизмографите да си сядат на местата и да се хващат на работа  Mr. Green.
 Между другото, Кламерче, отивайки в БАН може да предупреди научните кадри за предстоящото събитие- за пръв път предвидимо  Mr. Green.

Дано всички болни дечица скоро да се оправят  Praynig.

Ние продължаваме ремонта, днес боядисахме част от дневната портокалово, другата част не е измислена като цвят.....Кога ще се опарви всичко не ми е много ясно. Даже се чудя като приключи тая лудница как ще си седим спокойно по диванчетата , ще зяпаме телевизор, ша пием бира и няма какво да ремонтираме, чистим, мажем и т.н.  newsm78, чак немога да си го представя.
Ама нали имаме диване в нас, та да има да руши и ние после пак......
Оф, едвам гледам вече, момчетата ми спят, ще ходя да се гушан и аз под меките чаршафи Wink.
Извинете ме за грешките, ама ме мързи да препрочитам кво съм писала.
Лека ви нощ и приятни сънища  Heart Eyes

# 102
Привет момичета!
Днес имам двоен повод за почерпка:
Първо черпя за рождения ми ден
и второ, че се дипломирах!

# 103
Кармен Мери честити ти двойни празника, ето порастваме и поумняваме.Всичко хубаво ти желая, много усмивки и щастие   bouquet  bouquet

# 104
   Карменче  Heart Eyes, да си жива и здрава!
 Много щастие и много любов ти желая!

И попътен вятър в професионалната реализация!

Общи условия

Активация на акаунт