Как издържа тази мама, ОКТОМВРИйчетата щури са за двама!!!

• 14 984
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте:))
И ние направихме прощапулката.....то моето дете ненаситно..първо хвана печата, след това клещи и за капак боичките, каква ще стане незная  Rolling Eyes
Аз също не давам нищо до температура 38.1-2, за повече не ми издържат нервите...

Лек и весел ден

# 196
Здравейте мами с днешна дата!

Таня П., много се радвам, че малката така добре се е ориентирала /хем вкусотийки за коремчетата, хем добър бизнес  Mr. Green - имам предвид как постоянно има много болни/. Да сте здрави и щастливи.
Ние си вдигаме Т, аз редувам Панадол и Нурофен, но като видя, че не я сваля, обувам чорапите с оцет. И след около 45-50 мин. вече няма изобщо. След около 4-5 часа историята се повтаря. Много започна да му хърка и нослето, слагам физиологичен разтвор, от снощи му приготвям и капя и Цитросепт, обаче не виждам никакъв резултат. Джипката е след обяд и смятам да се паркирам пред кабинета, защото съм се настроила за голямото чакане.

Geri, и вие да сте здравички и много късмет! Има една приказка,че "Господ си знае работата" - може детенцето да е всестранно развито  Laughing, според мен най-важно е здравето и да има късмет, пък останалите работи ще се наредят!

Много искам на купоннн..., но не смея да се надявам. Аз лично се надявам да мога да се измъкна и за това нямам особено мнение за датите, както е удобно за повечето мами.

Хайде до скоро и хубав ден ви пожелавам!!!

# 197
Малеее, голяма активност тази сутрин, докато напиша нещо и вие изпишете цяла страница  Mr. Green

Много ме затрудняват тези пожелания, обещах на мама да й помогна, ама нещо съм зациклила... а на нея й трябват до края на седмицата...

Танче П., за 22-ри или 23-ти претенции нЕмам, то вмоя мъж е все на работа, но поне мога да разчитам на услугите на две лели  Wink

Облаче, беше писала, че е хубаво да се поглезиш с маникюр - верно е! Аз имам късмет със сестра маникюристка и зълва фризьорка, които на всичкото отгоре работят заедно. Поне веднъж седчно се паркирам в салона им и после си тръгвам със самочувствие и като нов човек  4470

Танче Б. - за Т нищо не мога да ти кажа, защото (да не дърпам дявола за опашката) до сега Невена не е вдигала висока Т (или поне аз не съм разбрала  Embarassed)

Наде, ха честит ти малък мъж! На мен това ми се струва далечно, въпреки че и аз съм я оставяла по гащички момата, но не за повече от час-час и половина.

И последно - сутринта на моето детенце му беше първия учебен ден  Mr. Green Много странно ми стана като я оставих на лелката в групата, сега в 12 трябва да ида да си я взема. Дано всичко да е минало добре и да не е плачкала много за мен  Praynig

Това е от мен, сори ако пропускам някого (в което съм сигурна) обаче ще използвам малкото ми останало време да една хуууубава депилация  Rolling Eyes

# 198
Здравейте!

Ние можем да се похвалим с ново зъбче-деветото!Тази сутрин го видях!
Аз пък вчера си взех изпита със шестица и съм доволна.Имам да пиша два реферата и семестъра ми приключва!Ура!

Честито на прощъпулничетата!Клещи,боички,черпаци и лекарства-все сериозни неща!

За температурата-до 38,5 организма се бори с вирусите.Високата е опасна!

Наде,честито запознанство с гърнето!Само големи аварии да няма,но той Вики явно свиква.

Миринда,ще се опитам да измъдря нещо и ще се включа в темата ти.

За нашето женско парти-май засега най-добрата дата е 23 .Та значи:

23 декември 2006г.-женско коледно октомврийско парти!

И отново:Давайте предложения за час и място,моето е:

Бирария "Дондуковъ",Дондуков14,20ч.

Очаквам и вас!

# 199
.......обаче ще използвам малкото ми останало време да една хуууубава депилация  :roll
Леле колко ти завиждам  Simple Smile
Ние напоследък сме само по доктори. На крачето на Еличка имаше нещо като пъпчица, което за седмица-две стана по-голямо от левче кръгло петно с ужасен вид. Оказа се, че е пипнала някакъв вид гъбичка, дето се пренася от кучета и котки. Извод - наблюдавайте домашните си любимци за кръгови оплешивявания, и ако се появят - бегом на ветеринар. Та след разговор с трима кожни и най-добрата лаборантка се обадих на мама да си заведе дзвера на доктор, а тя ми ревна сърдито - не може това да е от моето куче, то си е здраво. А чау-чауто, особено нашето всъщност доста често пипва подобни екземи.... та си имах доста ядове покрай нея. Накрая се предаде и го заведе на лекар, според който имало "само теоретична вероятност да го прихване човек". Да, ама теорията яко се затвърждава от практиката...
Аз пък ходих на лазер да ми разкарат част от бемките. Така де, не били бемки, а "кожни образувания". И от разговора с доктора също си имам извод: не ползвайте гъби за къпане! Само с ръчичка... Едни мънички гъбовидни израстъчета се нароиха по кожата ми, като бях бременна, и най-вече, под гърдите, мислех, че остарявам, а се казаха вирусни. И всяко следващо търкане на тялото с гъба ги е увеличавало.... И това при условие, че си пера гъбите!
Извода? настроението с изводите на Джулката е заразно  Mr. Green

Брей, нищо хубаво ли няма на напиша? Аааа, честит ти голям мъж, Надинка! Браво на момчето и на мама!
Ей, много било хубаво на караш кола! Още повече - ГОЛЯМА. Дотук само един ми взе рисково предимството, другите пазят разумна дистанция и си пазят ламарините от мен. Все още дори никой не ми е бипнал за каквото и да било  Sunglasses
Миринда, чакаме да разкажеш и ти за яслата!

# 200
  • София
Злато, за 23-ти, аз съм ЗА, с всичките ръце. И честит ти изпит. А за зъбите, аз поглеждам за 13-я, че няколко вечери е крива и се буди.
Облачка, чау-чау и шар-пей са предразположени към кожни болести, които често се предават на човека, а и са генетично обременени. ННе че съм зоо доктор, но са ми казвали точно за тези породи. Мои братовчеди, даже им се наложи да си приспят шар-пея, заради кожата му, не че после не приспаха и нюф-а, ама тя беше с рак. Гадна работа. Tired
Миринда, абе твоят мъж да не работи с моя, hahaha, щот и моят е по 7 дни, по 16 часа на работа.

# 201
Миринда, чакаме да разкажеш и ти за яслата!

Слушам и изпълнявам  Laughing
Лелките бяха много доволни, играла си е с дечицата, всичко е било наред ... до обяда. Нещо му се е намусила и е хапнала много малко (а преди 20 мин. изгълта цяла купа с фрикасе + 2 сухара). Но казаха, че няма нещо стряскащо, просто като е първи ден почти винаги така ставало. А, и е плачкала малко като са й сменяли памперса, ама то и у нас тази процедура е доста трудна  Wink. Тази седмица ще ходи само до обяд, а от другата - за повече. Това е. Сега спи омаломощена  Mr. Green

За 23-ти май най-става, за мястото нямам претенции, бирарията е много добра идея.  Peace

Миринда, абе твоят мъж да не работи с моя, hahaha, щот и моят е по 7 дни, по 16 часа на работа.

Абе не знам, те май всички татковци зедно работят  Mr. Green Моят на едната работа работи по 12 часа, а на другата "само" по 8...

# 202
Момичета, да се включа малко и аз.
При нас освен болести, друго няма, направо се питам как да прекъсна този кръг на болестите, в който сме се завъртяли.
На Ема първо й откриха бактерии в урината, та пихме АБ, още не бяхме свършили с това и направи бронхиален спазъм, три нощи съм седяла, а тя лежи в мен и едва диша, после още 2 седмици дишаше все едно е глътнала съдийска свирка, правихме и снимка. Слава богу оттървахме пневмонията, но пиеше 5-6 лекарства и само като видеше, че се приближавам към нея с лъжичка и си заключваше устата.
Всеки ден се слушахме, но тези нейните хрипове излязаха много упорити. След тези 2 седмици болнични на мен ми се обади дисковата херния. И така изкарах 3 дни с колани и мазила, ама не помага и взех радикалното решение да закарам Ема в Пловдив, за да мога да лежа.
Ама се оказа, че не мога да си взема болнични. Започнаха ми инжекции и един наръч с хапчета, но.... освен кръста и краката ми се схванаха и врата и ръцете, та днес бягах от работа да ходя да ме снимат в ИСУЛ, дано да не ми излезе друга херния, че гръбнака ми имам чувството, че е порест като швейцарско сирене.
И така, таткото поне ни е здрав за сега, та като си отида вкъщи го експлоатирам.
Хайде чао и да намачкате бебоците, че ако ми паднат, както съм се затъжила за мачкане на бузки..... Peace

# 203
Здравейте момичета,
Да ви разкажа какво ми се случи днес, че така ми тежи на душата.
Отивам аз да пазарувам в магазина с Вики с количката. Взимам си един шоколад, а Вики като го видя и "Ам, Ам", реве, тръшка се, иска шоколада, аз го сложих отдолу в багажника на количката, той се навежда и се опитва да го вземе отдолу, и го вижда и продължава да реве, че не му го давам. И за да не се дразни, аз за да го скрия от него, го слагам в сенника на количката и дърпам назад сенника. Пазарувам си каквото ми трябва и си го слагам в багажника отдолу и отивам на касата. Там опашка, Вики е гладен, спи му, в магазина жега, той облечен и започва да мрънка, тръгва да излиза от количката. Аз хем си нареждам нещата на касата да си ги плащам, хем него да държа. И в цялата тази лудница, съм забравила, че имам шоколад в сенника. Плащам си аз, тръгвам да излизам и на входа охраната идва при мен и ми казва да му покажа касовата си бележка, аз обаче не съм си я взела. В първия момент реших, че си правят някакви техни си проверки и в тоя момент се сещам за шоколада. Ужас. Казвам му извинявайте, забравила съм го, ще отида да си го платя. Той - трябвало да го платя в троен размер. Аз обаче бях напазарувала и нямах толкова пари в мен за да го платя тройно, пък и откъде накъде, при положение че им казах че не съм го направила нарочно, извиних се. В крайна сметка го платих, колкото си струва, но ми го взеха. През това време, тоя въртя някакви телефони да пита какво да прави. Държаха ме 30 мин - детето гладно, спи му се. Та затова ми е тежко, като излязох от магазина се разплаках, защото аз през живота си един бонбон не съм откраднала, а те ме изкараха най - голямата крадла.
Та така. От този магазин повече една дъвка няма да си купя.
Съжалявам за словоизлянията ми, но наистина много обидно ми стана и сигурно цял ден ще ме държи.

Лек и приятен ден на всички.

# 204
  • София
Ло, много гадни болести. Ние като сме почнали от октомври, досега няма оттърване. Наско пак е с над 39 Т, а док каза, че аз съм си виновна. Вие бързо да се оправяте. И ти, че моят мъж е с херния на Л5-С1 и като знам как ходеше до 00, лазейки, направо ми е жал.
Бубс, гадно това с магазина. Не ти ли влязоха в положение, че си с дете и т.н. Много прости хора има. Кажи кой е магазина, да не ходим там. А ти защо не отвори шоколада да му дадеш, пък после да го платиш. Ние в Била така правим, щото Вал, ако докопа нещо от количката и почва да го яде с опаковката. На касата казвам, че сме го отворили за децата и няма проблем.

# 205
Танче, аз още не му давам шоколад, бях си го взела за мен, но той като види нещо за ядене, как да му обясня, че още не може да яде шоколад.
Иначе магазина е Т-маркет.

# 206
Ooo, Bubs, отвратително Sad Просто си те представям, и на мен ми се е случвало да ме набедят неоснователно.
При мен шефа ме набеди, че съм ползвала служебната кола да (цитирам) "си ходя на ски из Банско", а после съм искала фирмата да ми плаща бензина. А положението беше такова, че аз живея в Бистрица и 22 дни месечно до Бистрица и обратно наистина много км се навъртат. И аз после ревах, и да не ти казвам колко нощи не съм спала от обида и даже исках да напускам. Поне да имаше основание някакво. Много е унизително да те обвинят в нещо, което не си направил - и да няма как на практика да докажеш, че си невинен. Sad
Разбирам те, че няма да припарваш в този магазин повече!...

# 207
Ще започна с веселата част:
Миринда, честита ученичка, да е здрава и весела. Ние ходихме точно 2 седмици и днес много ми липсва.
Хей майчета тези вашите мъже много работни, да се чуди човек къде сте ги намерили такива  Twisted Evil
Bubs, много съжалявам за преживяните неприятности, дано скоро да се успокоиш.
Ло, желая ти бързо възстановяване.
Таня П., извинявай, но не разбрах защо ти да си виновна, че детето има Т.

То като става дума за болести, аз пак има какво да пиша: Днес ходих на АГ и там едни хубавини като ми наредиха направо  #Crazy. На Лъчо му казаха, че само гърлото му е леко зачервено, гърдичките чисти, не се вижда секрет, два кътника долу се опитват да се покажат на бял свят. Ако до утре вечер не е свалил Т, трябвало да пием Аугментин.

За сега приятна вечер!!

# 208
  • София
Бубс, аз бих дала малко шоколад. Моите много обичат шоколад и  то Киндер.
Таня Б., виновна съм, защото не съм се обадила навреме и не съм му мазала гърлото и не съм му давала гадната хомеопатия, която тя се опитва да изпише. Т затова. Ама аз нали се чудя с кой да я сменя, та още малко ще ми повтаря, че аз съм виновна. А що пък Аугментин са ви изписали. Мен от последния път дето ми го дадоха за Вал, въпреки, че аз и брат й сме алергични към пеницилин, направо ми побелява косата като чуя за него. А какво ти казаха в АГ?

# 209
Бубс, аз бих дала малко шоколад. Моите много обичат шоколад и  то Киндер.
[

Нали все казват, че не е хубаво до 2 год. Иначе аз съм му давала кроасанче с шоколад, но само веднъж. Един път бяхме седнали на сладкарница с мъжа ми и си бяхме взели шоколадови торти и то като гледа детето нямаше начин да не му дадем, и по малко, по малко и той половин парче изяде. След това се обрина, педиатърката ни каза, че може и да е от шоколада, защото още бил малък за шоколад. Аз малко се съмнявам, но щом казва, и вече гледам да не му давам, въпреки че сутринта изяде една обикновена вафла, но в нея все пак има по малко.А така чисст шоколад - не смея още.

Общи условия

Активация на акаунт