Не мога вече....

• 4 754
  • 50
  •   1
Отговори
# 30
Честно ви казвам, не смеех да отворя форума!
СВЕТЛЕ! браво! страшно се радвам, че всичко е наред! и при най-малките съмнения - първо на лекар!
стискам палци до края!!! целувки!

# 31
Ето ме!

Първо - да се извиня на всички, които успях да шашна! Не очаквах да ви изкарам така акълите. Цяло чудо е, че телефонът ми не изпуши снощи.  Mr. Green Но пък да си призная - стана ми хубаво, че сте така загрижени за моята личност. bowuu
 Второ - да благодаря на всички, които бяха съпричастни. Когато си уплашен/а в случай това е мека дума/ успокояващо ти действа подкрепата на другите. Още повече със примерите, които сте ми дали за проблемни бременности, завършели с добър край.И ми се иска да изкажа специални благодарности на трима човека, които не позволиха за миг да се примиря, че всичко е загубено /и чийто следващи месечни сметки за телефон ми се ще да видя  Mr. Green/; които не ме оставиха за минута сама - Рита, Мими4 и Весела. Да ви кажа, че ви обичам - не стига някак си. Да ви кажа, че благодаря на съдбата, че ви срещнах - вече съм го повтаряла безкрай. Просто - БЛАГОДАРЯ ВИ, че ви има!
 А сега по въпроса . Оказва се ,че имам някаква цервикална недостатъчност - проблем на шийката.Както вече знаете, причина за смъртта на момиченцето ми се оказа точно тази пуста шийка и инфекцията. Гадното е, че в този случай серклажът не бил гаранция, защото проблемът при шийката е не просто дължината , а нещо, което нарекоха "тихо отваряне". Отвън каналът изглежда нормално, но откъм матката е леко отворен. Проблем на съединителната тъкан. Не се лекува. По тази причина съм загубила дъщеричката си. по тази причина сега след 16-та седмица ще съм все под наблюдение.
Ами това е засега от мен!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 32
Радвам се за теб. Hug Не се предавай, миличка.  bouquet
И ни осведомявай до края на бременността.
Пожелавам ти най - най - хубавото бебе на света.  ylinfant

# 33
Много се радвам за теб.Пожелавам ти всичко да мине леко и да гушкаш едно здраво бебче след време.И както са ти казали другите-никакво ставане от леглото.  bouquet

# 34
  • София
Светле, Hug Hug Hug , много съжалявам за това, което си преживяла. Чак сега виждам темата. И на личното от все се каня да отговоря, но като съм в нета, обикновено държа бебето или го кърмя и не мога много да пиша. Голяма съм патица, а усетих от това, което ми писа някакво странно настроение у теб...Ще се моля всичко да е наред Praynig Praynig Praynig и съм много радостна за твоето щастие, което сигурна съм ще дойде да стопли сърцето на мама Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

# 35
Светле, съжалявам за преживяния ужас, но ... честита бременност!  Почивай си, зареди се с много вяра и всичко ще свърши добре. С теб сме Hug
"Не мога вече...." повече да не го чуваме!!!! Можеш още много, много .... ред е на хубавите неща!  bouquet

# 36
Прегръщам те и много се радвам за теб мила.
 Hug Hug Hug

# 37
  • някъде
  love001  love001  love001
Браво мила, дано всичко е наред и ти желая най-хубавото бебче на света!!! newsm51 newsm44  ylinfant

# 38
стискам палци всичко да е наред,
дано скоро гушкаш една здраво и сладко бебче Hug

# 39
Иди на лекар веднага. Аз също мислех, че съм направила спонтанен аборт, след като нещо пльокна в тоалетната и всичко стана в кръв. Отидох на лекар моментално, видяха, че бебето си е на място и има сърдечна дейност и го закрепиха с медикаменти.
Успех ти желая Peace

п.с. Ако нямаш болки, сигурно всичко е ок.

# 40
Чак сега фиксирах темата, и много се радвам за добрите новини.
Обаче едно конско и от мен - ако си беше казала преди 3-4 седмици такова стискане на палци щеше да падне, че такъв проблем въобще нямаше да има. Много сме, силни сме.  newsm18 newsm18

Хайде сега спокойно пазене на кревата и всичко ще е на 6 и ще гушкаш   ylinfant

Стискам палци.

И прегръдки от мен.

# 41
Светле ,сега виждам темата  ConfusedМного се притесних .
Сега пазене ,пазене и много спокойствие . HugРадвам се ,че всичко се е оправило .Моля се за теб да имаш лека и безпроблемна бременност . Hug

# 42
  • София
Много сме, силни сме.  newsm18 newsm18
много ми хареса това Simple Smile Hug

# 43
Много сме, силни сме.  newsm18 newsm18
много ми хареса това Simple Smile Hug
И на мен много ми хареса.Светле,и аз чак сега видях темата,но се радвам че всичко е завършило добре и бебчо е ок.Пожелавам ти да не преживяваш повече този ужас и да си родиш най-сладкото бебче на света!

# 44
  • Виена
Светле,  Hug
Ще се моля за теб и бебчето! Слава Богу, че прочитам цялата тема дотук сега и веднага разбрах, че нещата за момента изглеждат оптимистично!
Дръж се и се грижи за себе си и мъничето!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт