Юлчето расте и рита, а мама е обзета от бебешка шопинг треска - Термин Юли 2022 - тема 6

• 45 091
  • 793
  •   1
Отговори
# 255
Такива чорапи купих за познат , преди 2-3 месеца и ги взех чифта за 40-50 лв. Но не помня сайта , ако искате ще поровя дали няма да излезе. Те са на някакви степени на стегнатост, но би трябвало да са ви обяснили.

# 256
  • гр.Пловдив
Момичета в аптека Салвия има 15% намаление на продукти на Мустела Simple Smile

Препоръчвам крема за стрии,както и всичко за бебоните-синът ми го карах само на Мустела,никога не е имал проблем с кожата-много я харесвам тази козметика

# 257
И моята ме вика за следваща консултация във 32-ра, като ми казаха и всяка седмица, че ще ходя на тонове тогава. Така  ли ще е  при всички всяка седмица ще започват да следят тоновете?

При моето АГ от 32-ра г.с.

# 258
Аз не съм критерии, защото съм в Англия но да кажа, че аз ще ходя от 36с, на всеки две седмици... Демек 2 - 3  пъти Confused

# 259
Аз пия флебодия вече един месец.
Аптека гален ми излезе реклама, че мустела е на 20% и аз съм доволна, ползвах я, но като свърши пробвах и други. На юриаж примерно също ми харесаха.
Аз тонове с предната бременност следях веднъж седмично от 32г.с. и 2пъти от 36г с

# 260
Аз днес бях на ФМ в 30 г.с.,но забравих да попитам за тоновете. Днес за пръв път видяхме личицето и сме много развълнувани. За сега всичко е наред,дано да е така до края. Относно козметиката ,посъветваха ме да взимам малки разфасовки и българска козметика и ако не и понася,да минавам на по висок клас. Много съм невежа все още 🤗

# 261
  • Замък сред облаците
Пфф, Мекси, егати цените.
В Ремедиум компресионните чорапи почват от 19 лв: https://remedium.bg/search?q=%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D1%80%D0%B … D1%81%D0%B8%D1%8F

# 262
Ох момичета, аз сериозно се шашнах много. Аз така се пазя все от вируси , бактерии ала бала ,че всъщност сега се замислих че ежедневно ползвам по няколко пъти на ден спиртен разтвор да си дезинфекцирам ръцете около 60/70 градуса, защото не ми понасят дезинфектанти. Досега реално никой не ми е обръщал внимание че той също се абсорбира през кожата. Не знам аз ли попаднах на някаква статия, но много се наплаших да не съм навредила нещо на детето.  Вие ползвате ли спиртни дезинфектанти и някой обсъждал ли е това с АГ-тата си?

# 263
  • Замък сред облаците
Не знам какво си чела, но медицинските проучвания сочат че такава абсорбция е пренебрежимо ниска дори при 95% спирт: https://bmcinfectdis.biomedcentral.com/articles/10.1186/1471-2334-7-117

# 264
Здравейте, мами!
Днес бях на трета фетална морфология.
Препоръчаха ми да посетя ендокринолог, заради леко повишена захар, след направено обременяване с глюкоза. Лекарката, която ми препоръчаха е д-р Йонкова от Майчин дом, но не намирам никакви нейни координати?
Моля, ако някой е посещавал горепосочената лекарка, да ми съдейства за намиране на координатите ѝ, а бих се радвала и на мнение.
Благодаря!
Здравей, Аз бях при нея преди празниците, точно заради гест. диабет. (Бях писала по-назад в темата). Препоръча ми я моят АГ. Доста е добра май, дори след нейния преглед и първите измереания на захарта с глюкомер отидох при моя Ендокринолог, койото ми следи хашимотото и той потеърди нейните съвети. Общо взето имам вече нещо като личен гликимичен профил на хранитв.
Засега нещата, които най-много ми вдигат захарта са леща и ориз. Оризът повече, така че съм ги изключила. Дори малко парче шоколад, не ми вдига топкова глюкозата. Дори хапнах малко козунак по великден. При всеки е индивидуално. Откакто си меря редовно глюлозата не съм стигала стойностите от обременяването, така че май вс е ок.Simple Smile

# 265
Мексикана, аз още вчера сутринта ги пуснах тези вируси. Докторът ми беше отбелязал точно какво да изследвам. Чакам АГ да ги коментира, но поне от това, което виждам, предполагам, че два от тях съм ги прекарала в миналото. Ще изчакам и неговия коментар. Иначе останалите изследвания каза, че са добре.
Не съм и чувала за подобни чорапи...

# 266
Минавам да ви покажа нещо полезно, което можете да включите в списъка за пазаруване. Аз отначало използвах еднократни чаршавчета защото понякога става голямо мазало при смяна на памперса, а и е почти задължително бебето да се изпишка при свалянето му. Но после открих тези в подарени торби с дрехи и сложих край на еднократните. Та тези подложки са удобни, попиват, перат се в пералнята без проблем. А при подсичне бебето може да се оставя без памперс да си спи на тях. подложка за преобличане

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 10:03 от fillme

# 267
Това са т.нар. напикалки 😁 Много са удобни и се използват и след това при учене вече без памперс.

# 268
Колко такива подложки са нужни?

# 269
Минавам да ви покажа нещо полезно, което можете да включите в списъка за пазаруване. Аз отначало използвах еднократни чаршавчета защото понякога става голямо мазало при смяна на памперса, а и е почти задължително бебето да се изпишка при свалянето му. Но после открих тези в подарени торби с дрехи и сложих край на еднократните. Та тези подложки са удобни, попиват, перат се в пералнята без проблем. А при подсичне бебето може да се оставя без памперс да си спи на тях. подложка за преобличане

И аз си взех такива има и малко по- големи размери. От Мадара във Варна за 6 лв., а по-големите бяха 9 лв. Тези пеленки не се гладят, нали. И се слагат върху чаршафчето или под него?

Общи условия

Активация на акаунт