🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 4

• 58 547
  • 873
  •   1
Отговори
# 30
  • тук, на мястото си
Всички предавания са на живо, но винаги се е знаело кой ще е победител накрая. Тази година също има стъкмени двама Дарин и Краси.  Кой ще е с по-голямо лоби? Ще видим накрая.

# 31
  • Вестерос
Мерси за темата, гласувах за Сано

# 32
  • София
Нали не си мислите, че резултатите обявени от зрителския вот са действителните.

# 33
  • Варна
Ако стане Краси победител, то голяма подигравка ще бъде спрямо другите участници. И за мене той няма място дори и в първата четворка. Прави весело шоуто, но това не е комедийно шоу. Той не може да пее.
Ама то не е и музикално шоу... 🙄
Че не е за победител, не е. Ама с това "не може да пее", отивате в другата крайност...

# 34
Ами не може и да направи един образ добре.Не му се получават имитациите. Всичко избива на пародия.

# 35
  • София
Краси прави шоу и вече гледам само неговите имитации и тези на Сано. Останалите са ми скучни и ги превъртвам, за да гледам Рачков и Геро. Дарин ми е противен и също не може да пее. Надявам се да не спечели той, макар че е лице на Nova и може да го тласнат жестоко.

# 36
Аз пък мисля, че именно защото Дарин е свързан с Нова и Магърдич, няма да му дадат победата, макар много да заслужава с толкова сполучливи образи.

# 37
  • гр.София
Понеже Краси е комедиен актьор, затова според мен ви се струва, че всички образи са му пародия. Според мен се старае, но като го видиш и не може да не се засмееш...затова и изглежда като пародия

# 38
  • Велико Търново
Дарин ми е противен и също не може да пее.
Явно това "противен" води и до "също". Определено, ако се сравнява пеенето на Краси и на Дарин, "също" няма как да има. Дарин си пее, не може да се отрече. Да, не е нещо кой знае какво, но поне верните тонове нацелва.

# 39
  • UK
То в този сезон Дарин ги отвява и Мариана, и Крисия, баш певиците. Trollface

# 40
  • София
Не зная кого е отвял, но като имитираше чалга образите беше едно пискане, та хем чалга, хем ти писка. :
А и нали пеенето уж нямаше значение Grinning Просто има нещо в Моню и Дарин, което ме отблъсква - външен вид ли е, поведение ли е, не зная и аз Joy

# 41
  • Велико Търново
Аз не съм казала нищо в полза или в ущърб на тезата за значението на пеенето. Просто не съм съгласна с израза "Дарин също не може да пее", при положение, че видимо се сравняваше с Краси. И да, имаше и не дотам точни попадения, но като цяло, за мен поне, оставя добри впечатления откъм пеене.
Определено, обаче, когато някой не се харесва изначално, няма как да бъде възприето като добро нищо, което той е направил. Субективизъм се нарича и е напълно нормално.

# 42
Не харесвам Дарин, но пък не мога да отрека, че Веско Маринов му се получи изключително добре и беше ощетен последната седмица.

# 43
  • София
Пет пари не давам дали Краси може да пее. Щом  се появи на сцената и  забравям  за всичко  друго. Невероятен шоумен е и аз много  се радвам на всяко едно негово изпълнение.

# 44
  • София
Краси прави шоу и вече гледам само неговите имитации и тези на Сано. Останалите са ми скучни и ги превъртвам, за да гледам Рачков и Геро. Дарин ми е противен и също не може да пее. Надявам се да не спечели той, макар че е лице на Nova и може да го тласнат жестоко.
И на мен Дарин ми е мазен и лигав и ме дразни. Навсякъде в Нова го бутат. Надявам се да не спечели.

Общи условия

Активация на акаунт