🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 4

• 58 590
  • 873
  •   1
Отговори
# 675
Десислава с перука ли е, за да сложи и шапка на руска туристка?

# 676
Ауу това момиченце достойно партнира на Деси. Гласове дадени от Бога!

# 677
Браво на Десии момиченцето!

# 678
  • София
Елена пя божествено!  Това дете, държавата трябва да го пази като национално богатство.

# 679
   Добра инициатива, добри изпълнители, страхотни деца.
   Подкрепих, с малко. Според възможностите си.
   Има смисъл да се правят такива неща. Има смисъл да бъдеш човешко същество. Има смисъл да бъдеш добронамерен.

# 680
Като ви чета тук май ще го изгледам на запис утре.

# 681
Ох, горкия Геро...

# 682
На мен ми хареса. Децата компенсираха всички недостатъци.
Вики от Мастило много ми е красива и с приятен глас.
Деси е голяма певица.
На фона на случващото се браво, че споменаха и уточниха, че отиват средства и за Турция.

# 683
  • Пловдив
Само Деси и Ели ми харесаха. Другите деца бяха сладки, но не ми хареса как пеят, може би се притесняват.

# 684
  • софия
На мен инициативата ми хареса. Ани Салич е много досадна, имах личен контакт с нея лятото инцидентно. Държа се надуто и грубо без причина.

# 685
  • Велико Търново
Ани Салич по едно време беше посланик на добра воля на Уницеф за България. Вероятно е водеща в качеството си на представител на организацията. Човек, който е решил да дари, едва ли ще се повлияе от това, че била лелка. Мен пък не ме дразни.

Ето тук пише, че участниците в редовното издание на Капките ще са още осем смели звезди и един дует.
Явно в трите вечери ще дават жокери за всеки участник.

Обаче! Третите жокери, които дадоха, бяха за... Владимир Михайлов! Значи победителят е ясен отсега.

Геро днес добре го бяха нагласили. Така оформена, брадата много му отива. Накрая си поплака, чувствителен човек...

# 686
И Кали ще участва

# 687
  • Велико Търново
Да, и Христо Гърбов също. Вторите три жокера бяха за него.

# 688
Не успях да изгледам всичко.
Но защо не им дадоха да изпеят хубави български песни.
Знаем, че УНИЦЕФ е международна организация за децата, но каква е каузата с 5 лв смс? За насилието на деца ли е? Къде и за какво ще отидат тези средства?

# 689
Ето тук може да се прочете за какво е това шоу - предназначено е за помощ на деца в България, конкретно за какво точно, който има интерес ще го види и ако може - ще го разбере. Освен това, по 1 лв. от дарението/даренията ще отидат и за Турция.
https://www.unicef.org/bulgaria/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%B4% … D0%B5%D1%82%D0%B5

Е, шоуто може и да не е от типа на "Ергенът" или други подобни "сеирджийски" предавания, но има кауза и за това не ме вълнува как изглежда Ани Салич, или кое от децата пее напълно вярно, важното е че дава възможност за някаква благотворителност с добри цели, още повече че може да бъде еднократно, двукратно, за по-дълъг период от време, или пък след първото дарение да се спре.

Четейки повечето коментари, наистина се учудвам защо повечето от тях са негативни - поне 4 деца бяха много добри гласово и се постараха да се справят и с другата имитация. На мен ми беше забавно и някак си мило, а и възможността да бъда по някакъв начин съпричастна с известна помощ за проблеми, за които държавата нехае ми хареса. Разбира се, това е лично мнение и позиция.

Общи условия

Активация на акаунт