🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 4

• 58 582
  • 873
  •   1
Отговори
# 690
Аз само за това пипане ще кажа.Тук се иска разрешение и от дете и от възрастен.В първият урок по пиано на дъшеря ми,учителката,за да поправи позицията на пръстите и я попита дали може да я докосне.
Това постоянно пипане,насочване и побутване в БГ от непознати е отвратително.
Иначе каузата е чудесна,абонамента може да се прекрати веднага,дори и да не си разбрал първоначално,избора на песните беше кофти,всички деца бяха чудесни,но това с Валя Балканска беше уникално!

# 691
  • Terra incognita
Аз не можах да го изгледам. Голяма тъпотия.

# 692
  • София
И аз не го догледах. Нещо тегаво ми вървеше. Днес може да хвърля един поглед. Надявам се новия сезон да е по-интересен.

# 693
Геро много ме дразни с това повтаряне: Божеее господи, божее господи...

# 694
  • Берлин
Нещо не ми беше ок снощи. Ни песните, ни комбинацията от водещи, ни Раева в журито...

# 695
Не съм гледала шоуто с деца, нямам и намерение. Чакам възрастните. Да разбирам, че Владо Михайлов, Кали и Христо Гърбов са ясни до момента?

# 696
  • София
Голяяяяма досада! Едвам го изгледах като превъртах сълзливите словоизлияния. Досада, досада, досада!

Що се отнася до каузата - пресилените данни за насилието над децата в България ме отблъснаха и ме изпълниха с подозрение. Например: всяко трето дете се чувства неприето в семейството или общността. Моляяяя?

# 697
И на мен не ми хареса. Прекалено много приказки и реклами. За да чуеш едно изпълнение трябва да изслушаш много приказки. Да не говорим за интерпретацията на насилието. В такъв случай ние като деца трябва да не сме оживели.

# 698
И аз съм разочарована от първата вечер. Може би наистина Рачков и Геро не трябваше да водят благотворителния сезон. На Ани Салич можеше да партнира някой по-сериозен и  приятен мъж, като Ники Дойнов например.

# 699
  • София
И за мен беше странен случая, който разказаха с детето, което имало двойка на контролно и друго дете му се присмяло. Разбирам, че на детето не му се е отразило добре и защо са го водили на психолог, но това е много преувеличен пример за насилие и вкарване в ролята на жертва, а другото дете сочено за насилник. Не става въпрос за системни подигравки, както стана ясно, а за обикновена ситуация в училище. Тези моменти ни учат да израстваме и да се справяне с проблемите като възрастни.

# 700
Такива неща се случват и в така наречените развити страни в Сащ,зап.Европа.Тук изплискаха легена.По принцип съм с противоречиви чувства към тази организация и нейната дейност.Отделно бълг.организаторите,дето ни призовават за дарения,нека показват целогодишно те какво правят за такива деца.Винаги може да осиновят,да станат приемни родители,да ги заведат на почивка с тях на Малдивите,Италия или там,където ходят и мн.др,дейности.Призиви:Хайде да дадем ме отблъскват.

# 701
Според мен, психологията беше много модерна специалност в университета и в един момент се оказахме със страшно много психолози. Опитват се да им намерят работа с такива измислени случаи. Не мога да го разбера това непрекъснато говорене с психолог. За мен човек трябва да може да се справи сам с такива елементарни ситуации, които в крайна сметка срещаш през целия си живот. Всеки път, когато някой те погледне накриво ли ще търсиш специализирана помощ? Това за мен са измислици.

# 702
Голяяяяма досада! Едвам го изгледах като превъртах сълзливите словоизлияния. Досада, досада, досада!

Що се отнася до каузата - пресилените данни за насилието над децата в България ме отблъснаха и ме изпълниха с подозрение. Например: всяко трето дете се чувства неприето в семейството или общността. Моляяяя?

също и мен ме отказа да гледам. съвсем умишлени са тези внушения, не се учудвайте. после отглеждаме социални инвалиди, които са изключително удобни все пак. внушения на объркани общества с объркани ценности. мерси.
за радост още има хора със здрав разум, които могат да осъзнаят, че тоталното поставяне на детето в центъра на света и изкривеното преекспониране на действителността въобще не им прави досбра услуга. но пък ги прави отлични пациенти и потребителите.
въбще предаването м остави доста горчив привкус. дори не коментирам викането, граченето и т.н.
коя е организацията?
Пони, точно измислена работа.

# 703
И за мен беше странен случая, който разказаха с детето, което имало двойка на контролно и друго дете му се присмяло. Разбирам, че на детето не му се е отразило добре и защо са го водили на психолог, но това е много преувеличен пример за насилие и вкарване в ролята на жертва, а другото дете сочено за насилник. Не става въпрос за системни подигравки, както стана ясно, а за обикновена ситуация в училище. Тези моменти ни учат да израстваме и да се справяне с проблемите като възрастни.

Направо се чудя в какви времена живеем. Сигурно за получена двойка трябва вече да хвалим децата, за да не ги травмираме. Е не може децата да живеят в някаква капсулована среда и да очакваме да се справят добре като възрастни, когато ще се сблъскат с много по-лоши неща от двойка на контролно.

# 704
Не го гледах. Опитах, но се отказах. Раева и Салич са ми неприятни, особено силно втората. Харесвам си оригиналното предаване. Да бяха направили нещо като концерт, щом ще събират пари, а не имитация на Капките.

Общи условия

Активация на акаунт