🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 4

• 58 590
  • 873
  •   1
Отговори
# 720
Ох, не издържах да го гледам. Изкълчена работа, подкрепям УНИЦЕФ, но формата на тази кампания  не ми се получава. Салич е като бабата във входа, уж за авторитет, но трима водещи са много.
И да ви кажа ми писна да ме призовават да дарявам, имам усещането, че за всичко е така, то линейка, то хеликоптери, то каузи какви ли не, а самата държава не осигурява минималното като здравеопазване, образование, баш за децата със СОП е трагично…И точно Вики богато омъжена, да ми обяснява за децата, ами лицемерно ми е.

# 721
  • Sofia
Ани Салич ли преди години беше взела дете от дом ,да изкара празници в домашна обстановка  и го беше върнала по-рано?

# 722
Пуснах преди малко това предаване, не знаех, че има, и на 5та минута вече се отвратих. Пълна патетика и лицемерие и фалш, уж уницеф спонсорира предаването, пък дарете по 5 лв на уницеф!! Имам много резерви към тази и подобните на нея  уж non-profit организации, а само пари просят, като заедно с това промиват мозъци, прокарват agendas  и целенасочена пропаганда. Пак са тръгнали да рекламират истанбулската конвенция с фалшивата им статистика. Абсолютна погнуса.

# 723
  • Deutschland/HE
Ани Салич ли преди години беше взела дете от дом ,да изкара празници в домашна обстановка  и го беше върнала по-рано?
Не, не беше тя, а Юлияна Дончева.

# 724
  • София
Сетиха се да сложат опция и за еднократни смс-и.
Еднократните SMSи са за в случаите, когато вчера си се абонирал за месечно дарение, днес да правиш само текущото.

# 725
Сетиха се да сложат опция и за еднократни смс-и.
Еднократните SMSи са за в случаите, когато вчера си се абонирал за месечно дарение, днес да правиш само текущото.

Добре, че се зачетох в коментара, за да се заслушам как казват "Ако вече сте го направили (това стартиране на месечните дарения)" изпратете смс само с буквата на Изпълнителите и така не правя това стартиране отново а дарявам еднократно, един вид допълнително 5лв.

# 726
Никой ли няма да каже нещо за призива към насилие в песента на Емил Димитров “Ако имах чук” Stuck Out Tongue Winking Eye?

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 22:42 от Flo Ann

# 727
Ей го моя сладур Гого - Тото Котунев вика.Hug

# 728
Цитат
За другите не знам,..Алина е внучка на Иво Танев и майка ѝ работи в На кафе...
Много прилича на майка си и бях сигурна,че щом е формат по нова,всички ''най-добри'' са събрани там.
Цитат
И да ви кажа ми писна да ме призовават да дарявам, имам усещането, че за всичко е така, то линейка, то хеликоптери, то каузи какви ли не, а самата държава не осигурява минималното като здравеопазване, образование, баш за децата със СОП е трагично…И точно Вики богато омъжена, да ми обяснява за децата, ами лицемерно ми е.
Разбира се,че за всичко е така.Всички участници във формата са много богати.Киро ни призоваваше да дарим по една заплата за Украйна,наистина отврат с това изнудване.

# 729
Сега гласувах за Гого с Буква B само. Отчете ми го за еднократна помощ от 5 лв. Не съм ставала месечен абонат към Уницеф.

# 730
Ами всичко си е по темата.Външният вид и поведението на известните и богати участници,също.Пак започнаха с лигавщините и многословни простотии.Салич пък имала договор с Халваджиян,добре,че напомни.Не съм я чула,когато е направила забележка за СаВич,но тя като се разведе,къде още се подмотва с фамилията на бившият?
Не,че не може,но като късаш с някой мисля,че не е редно да се моткаш с името му.Или г-жата се притеснява,че няма да е разпознаваема без тази фамилия?

# 731
Ани Салич по едно време беше посланик на добра воля на Уницеф за България. Вероятно е водеща в качеството си на представител на организацията. Човек, който е решил да дари, едва ли ще се повлияе от това, че била лелка. Мен пък не ме дразни.

Ето тук пише, че участниците в редовното издание на Капките ще са още осем смели звезди и един дует.
Явно в трите вечери ще дават жокери за всеки участник.

Обаче! Третите жокери, които дадоха, бяха за... Владимир Михайлов! Значи победителят е ясен отсега.

Геро днес добре го бяха нагласили. Така оформена, брадата много му отива. Накрая си поплака, чувствителен човек...

Ани Салич се държи отвратително с децата ,когато камерата не я снима. Била съм свидетел на отношението ѝ към другите хора. Изключително нагло същество! Днес се опитваше да се държи свойски с Рачков като го хващаше за ръката и въобще такова поведение не отива на водещ .Толкова е изкуствена, даже и да чете новините не става!

# 732
Тя нямаше да чете новини,ако по онова време мъжа и,не беше шеф на бтв.

# 733
# 734
И аз се чудих за Салич фамилия, те много отдавна са разредени, така са се разбрали явно…Мен ми е ок да чете новини, но много уморена и натежала ми е вече.

Общи условия

Активация на акаунт