🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 4

• 58 574
  • 873
  •   1
Отговори
# 735
Дано чете хейта и да се откаже следващата година

# 736
Като някаква учителка  е на водещите, а и на децата. Само забележки и малко назидателен тон. 😁

# 737
Интересно Simple Smile
Като си има и впредвид, че някои от тях пеят определено фалшиво.

# 738
Дано чете хейта и да се откаже следващата година
О,чете се всичко тук.Може следващата година да няма такъв формат,а ако има г-жата ще си вземе нейното,в кинти.
Те от хейт не се притесняват.Само ги е яд,че някой не одобрява височайшите им особи.Като Ромина в ''На кафе'',ама тя си знае.Stuck Out Tongue

# 739
Тя нямаше да чете новини,ако по онова време мъжа и,не беше шеф на бтв.
Я пак? Бранко не беше ли шеф в Nova по времето, когато Ани беше в bTV?

# 740
Тая Салич стои все едно в друга вселена. Гледа ги другите водещи с такова вцепенено изражение и ги чака , за да почне да ги кастри.

# 741
Вие мислите ли че Хилда ще част от участниците?? 😲😲

# 742
Ани Салич ли преди години беше взела дете от дом ,да изкара празници в домашна обстановка  и го беше върнала по-рано?
Не, не беше тя, а Юлияна Дончева.

Салич беше приемен родител, но се отказа от детето, защото нейното собствено не се разбирало с него. Отказа се да е приемен родител и оттогава не прави репортажи за изоставени деца и домове.
Предаването тази вечер беше за фон. Нещо ми дойде в повече дете да призовава с патос - "гласувайте за УНИЦЕФ, те се грижат за децата".

# 743
Ники Д. ако може да си остане в журито и занапред, моля! 😁
Това бяха победителите днес. Браво, пеят като змейове и двете.
Чак сега забелязах, че Маги като тръгне да се изкаже задъжително натъртва , че това което ще каже е много важно. 😆

# 744
  • Велико Търново
уж уницеф спонсорира предаването, пък дарете по 5 лв на уницеф!!
Откъде дойде това със спонсорството? Съвместната реализация изобщо не означава това. Не знам защо така погрешно се интерпретират нещата. Просто целта на тези три предавания е да се подкрепи мисията на УНИЦЕФ в България.

Ясни са още двама от участниците в редовния сезон - Яна Маринова и Тома Здравков.
Последните жокери не знам за кого са. От предположенията във Фейсбук най-реално ми се струва това за Керана. Другите са за Хилда и за Лили Иванова, но те са повече от абсурдни. А и Керана и Васко Василев имат песен заедно - на наградите Икар през 2021-ва.
itshristina, май отговорих на въпроса ти и без да съм го видяла. Grinning Прочетох го едва след като натиснах бутона "публикувай".

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 23:29 от DamaPika

# 745
Значи до тук сигурни участници са:
1. Кали
2. Владимир Михайлов
3. Яна Маринова
4.Тома Здравков

Добавям
5. Христо Гърбов
6. Керана

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 23:37 от monii

# 746
  • София
Интересно Simple Smile
Като си има и впредвид, че някои от тях пеят определено фалшиво.
Е, то това си е детска музикална група, няма проблем някое да пее фалшиво, стига родителите му да са силно амбициозни. И аз едно време пеех в детски хор за малко, но си пея фалшиво, не знам защо майка ми беше решила, че ставам за певица. Simple Smile

# 747
  • Велико Търново
monii , Христо Гърбов - от снощи още.
Втория от последните три жокера малко не мога да го разгадая, но според другите два и Керана е участник. Хайде, да речем - на 95%.

В статията, към която имаше линк, пише, че 5 от децата са от Бон-Бон. И снощи, и тази вечер казаха името на школата, откъдето са другите три - Арт Войс Център в Пловдив.

# 748
Съвсем от кол и въже, започнаха да ги събират. Липсва само черната Златка 🤣🤣🤣

# 749
  • Велико Търново
И кои са "от кол и въже"? Певци и актьори. Точно както всички сезони досега.

Общи условия

Активация на акаунт