🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 4

• 58 888
  • 873
  •   1
Отговори
# 660
Това с латинските букви също може да откаже много хора да пуснат СМС, но явно не е имало друг начин.

П. С. Да ти имам разбиранията за насилие!

# 661
  • Велико Търново
По принцип всички СМС кампании, в които присъства изпращане на числата 2 и 5, са свързани с месечен абонамент. И при всички има възможност абонаментът да бъде прекратен, информацията не е скрита.

Естествено, че мини изданието не е свързано с някакво състезание, целта е ясна - подкрепа на каузите.

А за редовния сезон на Капките вече става ясно защо не са оповестени участниците - за да има загадки. Чак се учудвам, че и за тях не са въвели СМС-и. Satisfied

# 662
Ако махнат Ани Салич предаването само може да спечели от това. Изключително дразнеща не само на екран, но и в  Капките. Халваджиян не я ли виждал как води? Отврат!!!

# 663
Ани Салич се държи като баба ми. Добре, че като чете новините, не й личи каква посредствена лелка е. Не разбирам, кому беше нужно и нейното участие в шоуто?

# 664
Само балета ми харесва

# 665
Не, не , малко е недоизмислено. Този тип кауза комбинирано с такъв тип шоу :/
Ето и тези двете, това момиченце да пее този тип песен на Мария Илиева.

# 666
Само аз ли виждам нещо нередно малко момиче да отправя с песен сексуални призиви от екрана в кампания срещу насилието?

# 667
  • София
Не си само ти. Песните са зле подбрани за изпълнение от деца по принцип, а пък като сложиш и каузата, съвсем!
В това отношение само Тити и Калин са подбрали подходящи песни.

# 668
Само ти. Основната публика на съвременните музикални изпълнители са деца и тийнейджъри. Песните се пишат за тях. Любовта и сексът присъстват в голяма част от тези песни.

# 669
Замисълът е хубав, но изпълнението нещо куца...

# 670
Лелката прекъсва водещите, за да си каже думичките ,ни в клин ни в ръкав

# 671
Само ти. Основната публика на съвременните музикални изпълнители са деца и тийнейджъри. Песните се пишат за тях. Любовта и сексът присъстват в голяма част от тези песни.
Ако повечето мислите така- каузата е безмислена. Едното поведение и отношение изключва другото. Няма дарения, които да компенсират подобни изяви…

# 672
Ани Салич изобщо не и е мястото там като водещ.

# 673
  • София
По скоро на Салич мястото и е там, защото тя се занимава с благотворителна дейност. По-скоро Геро и Рачков май не са се ориентирали какво правят и си карат по тяхния си сертип.

# 674
Ако махнат Ани Салич предаването само може да спечели от това. Изключително дразнеща не само на екран, но и в  Капките. Халваджиян не я ли виждал как води? Отврат!!!
Халваджиян винаги е заявявал,че прави най-добрият избор.Избира най-добрите водещи,актьори,жури и т.н.Най-добрите,ама според него.Както и да е.Разочарована съм.Само децата ми харесват.Искрени са,мисля,че само те приемат идеята сериозно и се раздават.Възрастните участници,начело с продуцента си правят реклама.Нищо ново под слънцето.Има нещо гротесткно много богати хора да призовават(не знам как да го кажа) хората с най-ниски доходи в ЕС да даряват и да се надвикват с цел да са по-убедителни.Г-жа Раева,чиято по-голяма дъщеря имаше адски злобно изказване срещу майките на деца с увреждания.Същата г-жа я защитаваше яростно.Сега участва в благотворително предаване.Тити се отзовава винаги,знаем спонтанно е решил да осинови дете,ок.Същият редовно шофира(ше) и не спазваше ограниченията за скорост.Паркираше в тревни площи и се държеше нагличко пред камерите.Парите за глобите му са колкото стотици смс(и).Противоречиви са ми всички муцуни там.

Общи условия

Активация на акаунт