Всичко за семейните добавки за деца (детски): въпроси, отговори, ПОЛУЧАВАНЕ - 39

• 58 170
  • 640
  •   1
Отговори
# 540
  • у нас
Бургас - има детски.

# 541
  • При децата ми
Велико Търново - има детски.

# 542
И в Русе,Уникредит има

# 543
Във София  Дск също има детски Д

# 544
  • София
Превели са ми само за едното дете, обадих се и ми казаха, че е заради неизвинени отсъствия.
Класната провери и детето няма неизвинени отсъствия  Rage

# 545
Превели са ми само за едното дете, обадих се и ми казаха, че е заради неизвинени отсъствия.
Класната провери и детето няма неизвинени отсъствия  Rage
Единствения вариант е да се обадиш във социално подпомагане и да ги попиташ.

# 546
  • София
Да, обадих се и ми казаха, че трябвало коригиращ файл да се изпрати и евентуално чак тогава ще ми ги изплатят. Разбира се, следващия месец.

# 547
  • у нас
Бургас - има детски.

# 548
  • у нас
За парите за транспорт са променили срока. Удължава се до края на годината.

https://www.actualno.com/society/vajno-za-semejstvata-udyljiha-s … news_2246232.html

# 549
  • Бургас
Вече ни се подиграват с тези пари 😞

# 550
  • у нас
Вероятно и няма да ги получим.

# 551
  • София
Кога най - после ще се отпуснат тези смешни пари (семейните добавки) на всички деца без да ни карат да подаваме документи всяка година?! А 5 неизвинени отсъствия при които ги спират са по - малко от 1 учебен ден. Докога само ще се търсят причини нищо да не получават децата и докога ще си хранят бюрокрацията за наша сметка?!

# 552
Докато не ги пуснат за всички деца, а не да вкарват някакви измислени суми като критерий... Ама явно колкото повече данъци плащаш, толкова по-малко се полага за децата ти...

# 553
  • София

Аз дори и не се надявам, че някога ще се получат...... разчитам си само на тези, които взимам и това е. В крайна сметка ако се получат ще са добре дошли.

# 554
Съвсем скоро почина бащата на децата ми и  няколко човека вече ми казват да пусна молба за добавки,помощи.... Работата е там,че така и не стигнахме до сватба.Все имаше нещо по-важно и мислехме,че живота е пред нас.Никога не сме взимали помощи и нямам представа на какво имам право и какви документи са нужни.
Ще се радвам,ако някой може да даде съвет.
П.п Децата са припознати

Общи условия

Активация на акаунт