Дългото чакане след трансфер-тема 98

• 63 616
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте. Попитах и в друга тема, но бих се радвала и тук да споделите мнение и опит. Как ви се струва този резултат на 11 ден след трансфер на две 5-дневни ембриончета?

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 15:59 от Bicli

# 601
Мисля, че е супер!
Здравейте. Попитах и в друга тема, но бих се радвала и тук да споделите мнение и опит. Как ви се струва този резултат на 11 ден след трансфер на две 5-дневни ембриончета?

# 602

Супер, повторете след 2 дни. Успех

# 603
Според Вас, от прогестероновите препарати ли отнасям толкова време в сън?! От 22 ри съм с трансфер, само спа.

# 604
Според Вас, от прогестероновите препарати ли отнасям толкова време в сън?! От 22 ри съм с трансфер, само спа.
И аз съм след трансфер и последните няколко дни ми прави впечатление, че много спя и аз.

# 605
И аз съм след трансфер и последните няколко дни ми прави впечатление, че много спя и аз.
Аз също ..

# 606
Не е невъзможно да е от високия прогестерон. Моята дремавост започна чак седмица след теста.

# 607
Здравейте! Малко позакъснях да Ви пиша, но това беше от вълнение и радост 😇 В петък си направих кръвен тест и в събота получих резултата. ЧХГ 263 ( 10-ти ден на едно 5 дневно ембрионче). Как е според Вас резултата и дали самите стойности говорят за повече от 1 бебенце?

# 608
Ехаа честито!
Дано поведеш крак на положителните тестчета Heart
Според мен е едно,но дано са толкова,колкото ти желаеш!

# 609
Здравейте, цопвам и аз в темата, прехвърлям се от предходната за ИКСИ. Бях си обещала да не чета форуми и да не мисля за трансфера, но ето ме отново тук 🤭 Алисе, честито и лека бременност 😘
Аз съм след дълъг протокол, за първи път. До сега не успявахме хубави ембриончета да замразим, дори единия път не бяха годни за замразяване. Този път до стадий бластоцист, дори на снимката се виждаше излюпващ се. Направихме трансфер на 5ти ден. Някоя от вас имала ли е трансфер на излюпващ бластоцист? Доколкото чета е много хубав сигнал, че ембриончето се развива добре. И съответно какъв беше резултата? Докторката каза, че имам много хубава лигавица. Със свеж трансфер съм на едно ембрионче и не сме изследвали прогестерон. Никога не ми е бил нисък на естествен цикъл, дори напротив.
Днес ми е 4ти ден след трансфера. Понеже съм имала една биохимична, усетих стабилни симптоми още преди датата на цикъла и преди дори да се досетя, че може да е бременност - много силно болезнени гърди и страшни киселини през нощта. Знам, че всяка бременност е различна, но все се оглеждам за подобни симптоми. Вие с какво се занимавате в дните след трансфера? Аз вчера си направих абонамент за сторител и днес мисля да се разсейвам малко, защото ужасно бавно минава времето. Ще се радвам да си споделим опит как да се разнообразим през тези дни на чакане и да не се филмираме излишно 😊

# 610
Успех, Смайли!
Моят трансфер на две пет-дневни Е беше на 20.6.
През делничните дни се разсейвам лесно, защото съм на работа. Но през уикенда почивах и нетърпението изведнъж нарасна много 😁
Започнах да се вглеждам във всеки симптом, а знам, че не трябва - трети трансфер ми е ...
Имам бодежи (доста), гърдите ми са напрегнати, настроението - променливо.
Трябва да направя тест на 12ти ден, но не знам, дали ще дочакам до тогава.
Ти кога мислиш да направиш първи тест?

# 611
Благодаря, успех и на теб!
Ние с мъжа ми бяхме си обещали да си дочакаме датата на теста, от болницата ми казаха на 14тия ден 😬 направо не знам как ще дочакам. Т. Е. Имам още 10 дни 😁
Аз нямам абсолютно никакви бодежи, дискомфорти, гърдите ми съвсем леко усещам, че са напрегнати, вероятно от утрогестана. Този път като знам, че имаме замразени, имам и надежда, че може и да ни се случат нещата. И на нас ни е трети трансфер, но път първи в новата болница. Никога не съм си мислела, че таков психическо изпитание ще са ми тези 2 седмици на чакане 🥴 аз през уикенда някак повече се разсейвам.

Успех, Смайли!
През делничните дни се разсейвам лесно, защото съм на работа. Но през уикенда почивах и нетърпението изведнъж нарасна много 😁
Започнах да се вглеждам във всеки симптом, а знам, че не трябва - трети трансфер ми е ...

# 612
Благодаря, успех и на теб!
Ние с мъжа ми бяхме си обещали да си дочакаме датата на теста, от болницата ми казаха на 14тия ден 😬 направо не знам как ще дочакам. Т. Е. Имам още 10 дни 😁
Аз нямам абсолютно никакви бодежи, дискомфорти, гърдите ми съвсем леко усещам, че са напрегнати, вероятно от утрогестана. Този път като знам, че имаме замразени, имам и надежда, че може и да ни се случат нещата. И на нас ни е трети трансфер, но път първи в новата болница. Никога не съм си мислела, че таков психическо изпитание ще са ми тези 2 седмици на чакане 🥴 аз през уикенда някак повече се разсейвам.

Успех, Смайли!
Аз също съм след трансфер на 5 дневно, излюпващо се. На мен ми казаха на 10 ден да направя тест. Аз обаче направих на 9ти ден и ми отчете повишени нива на ЧХГ. Днес са 48 часа след първия и ще повторя. Моя съвет е да си проверите нивата на прогестерона, по съвет на моя лекар аз пуснах на 5ти ден и се оказа доста нисък. Включих е инжекции прогестерон.От тях бързо влязох в норми.
Аз с нетърпение също очаквам днешния резултат,за да видим дали всичко се развива нормално.
Успех на всички

# 613
Лейди, очакваме добри новини по-късно днес:)
Иначе, и аз възнамерявам да приверя нивото на прогестерона тези дни.

# 614
9 ден след трансфер , само че това е ранен тест за бременност,  не е с първата урина , въпреки резултата още нищо не се знае, но се надявам всичко да е наред  . Утре ще пусна и кръвен. Успех момичета дано и вашите тестове да са позитивни ! ❤🙏

Общи условия

Активация на акаунт