Дългото чакане след трансфер-тема 98

• 63 599
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Нормално ли е да ми правят втори кръвен тест чак след седмица? Очаквах да е след 48 часа , но от болницата ми казаха ,че трябва да направят втори на 1 юли . Първият беше на 24 юни.

# 616
Нормално ли е да ми правят втори кръвен тест чак след седмица? Очаквах да е след 48 часа , но от болницата ми казаха ,че трябва да направят втори на 1 юли . Първият беше на 24 юни.
Ами не е мн нормално. ЧХГ се следи на 48,72 часа

# 617
Момичета, излезнаха ми резултатите. Потвърди се положителния резултат. Blush Понеже имам един мисед аб. в 8 седмица не смея много да се радвам.
Стискам ви палци скоро и вие да се похвалите.

# 618
Ами не е мн нормално. ЧХГ се следи на 48,72 часа

Не ги разбирам лекарите тук в Белгия, и аз знам ,че по принцип се следи на 48,72 часа , но ми записаха час чак за след 1 седмица

# 619
Здравейте,
Нашия 5ти трансфер приключи с отрицателен резултат.
Вече нямаме замръзени Е. Незнам дали имам сили за нов цикъл на стимулация! Sad

# 620
Sparrow, съжалявам Sad Изживейте си го няколко дни или колкото време ви е нужно. След това ще решите, дали имате сили и желание да продължите. Дано преди следващ опит да откриете причината за неуспехите и да можете да и противодействате.
Сигурна съм, че след 5 опита, си много силна и ще се справиш и този неуспех. Мислено сме с теб!

Здравейте,

# 621
Здравейте,

Много съжелявам
Бъди силна следващия път ще е вашия ! Повярвай ми има много по лоши неща от това пред Бог и Вселената не можем да се противопоставим , трябва много търпение и нерви, сили …  просто бъди силна !!!

# 622
Момичета, прокървих ... за сега е малко, кръвта е червена. 8 ден след трансфер ми е. За първи път прокървявам, а ми е трети трансфер.
Докторът каза да поставя една допълнителна инжекция с пригестерон, да си почивам, да продължавам хапчетата и да направя тест на 12ти ден.
Не знам, какво да мисля ...
Никога не съм взимала болничен след трансфер, но от утре може и да съм в болничен.

# 623
И аз зацапвам нещо положението, розово има из утрогестана, 6 ти ден от трансфера е. Коментирах с докторката, препоръча спиране на аспирин протекта, който приемам вечер. Обаче, снощи в просъница, сякаш усещах някакви конвулсии на матката. Абе , тегаво е това чакане..

# 624
Да се впиша...5-ти опит инвитро, 4-ти трансфер, защото от едната стимулация имах 0 яйцеклетки. Върнаха ми 2 ембриона но ми казаха, че малко са със забавено развитие. С мъжки фактор сме но и аз повече от 4 яйцеклетки не съм имала...За мен в момента е мъчително това чакане, особено като гледам снимките на ембрионите, не че разбирам много.
Вечер рева яко от безсилие но се крия в банята. Пожелавам на чакащите момичета тук и на себе си 2 чертички още тези дни ♡♡♡♡ или хубаво чхг ♡♡♡♡

# 625
Sivona, никакво плакане в банята Simple Smile Стискаме зъби и мислим положително.
Хормоните и всички хапчета вероятно ни побъркват, но няма да се даваме.

M.K., стискам палци да е имплатационно зацапване/кървене и при двете ни, макар че за мен май е малко късно за такова ....

# 626
При мен,ден 7 след трансфер на 5 дневно,пикливия тест е категорично отрицателен Sad страх ме е да пусна кръвен,планувала съм го за девети ден.

# 627
Не се отчайвай - 7ми ден е рано. Късмет след два дни на кръвния тест!

При мен,ден 7 след трансфер на 5 дневно,пикливия тест е категорично отрицателен Sad страх ме е да пусна кръвен,планувала съм го за девети ден.

# 628

На 10 ти ден след ЕТ с ЧХГ 358 теста ми беше с едвам видима 2ра чертичка , така , че за 7ми ден е мнооого рано да се тестваш с пиклив

# 629
Благодаря момичета :*
Нямах намерение да се тествам,особено с уринарни,но днес трети ден имам гадене.Предположих, че вероятно имам не ниско чхг,за да ми се гади и затова реших да пробвам.Трудно е чакането, особено като имаш лъжливи симптоми и се самонавиваш, че е станало Sad

Общи условия

Активация на акаунт