Дългото чакане след трансфер-тема 98

• 63 592
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
При мен,ден 7 след трансфер на 5 дневно,пикливия тест е категорично отрицателен Sad страх ме е да пусна кръвен,планувала съм го за девети ден.

На 10 ти ден след ЕТ с ЧХГ 358 теста ми беше с едвам видима 2ра чертичка , така , че за 7ми ден е мнооого рано да се тестваш с пиклив
Много зависи от теста с каква чувствителност е. Доста сме писали в тази тема за това. Моите тестове бяха от 3,4лв най-евтините с чувствителност над 10. На 6 ден имах много,много бледа черта. На 7 ден бях със 112(мисля),а на 9 ден с 307. Ако е шуарчек,престо не чакайте толкова рано да отчетат. Гледайте чувствителноста да е ниска☺Все пак успех на дамата,кръвния ще покаже най-добре😇🙏

# 631
Здравейте момичета !
Записвам се в темата , защото и на мен ми предстои замразен трансфер на 07.07.
Ще си върнем две 5 дневни ембриончета.
Това ми е първото инвитро, с пкя съм и вече 3 години и 6 месеца чакаме чудото да се случи .
Успех на всички !

# 632
Някой дали има опит с шест дневни ембриони? Дали бихте споделили дали беше успешно или не?
Стискам палци на всички за + тестове и пухкав и ревлив финал!☺️

# 633
При мен,ден 7 след трансфер на 5 дневно,пикливия тест е категорично отрицателен Sad страх ме е да пусна кръвен,планувала съм го за девети ден.

Моя уринарен също беше отрицателен. На девети ден кръвния ми отрази завишено ЧХГ, така че до последно не трябва да губим надежда.Стискам палци

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 12:22 от lady64

# 634
Здравей,
На 14.06 ми беше ЗЕТ на 2 бр шестдевни ембриони. Резултата беше отрицателен.
Нямаше дори имплантация.
Аз също търсих мнения по теемата за шестднемни ембриони, но не открих нищо.

Успех ти желая и дано да имаш положителен тест. 🍀

Някой дали има опит с шест дневни ембриони? Дали бихте споделили дали беше успешно или не?
Стискам палци на всички за + тестове и пухкав и ревлив финал!☺

# 635
Благодаря, ще имам ЗЕТ евентуално август, тъй като ме хипрестимулираха.
Интересното е, че и аз търсих информация, но не успях да намеря. От клиниката едва ли не настояваха да чакат до шести ден, тъй като така се виждало кои имат шанс за по-висока имплантация 🤷
Благодаря за споделения опит и следващия ще е твоя! 🍀🍀🍀

# 636
Здравейте! За пореден път се записвам при вас. Дано да е и последен.
 Свеж трансфер на перфектен 5- дневен ембрион. Стимулацията мина перфектно, трансфера също. Сега остава гадното чакане до теста на 09.07.
 Успех на всички чакащи!

# 637
Здравейте, предстои ми трансфер на 09.07.на две 5 дневни снежинки. В понеделник съм на преглед. Доктора каза, че този път ще слагаме лепило РВСМ.
На някой от вас слагали ли са? В кои дни се слага това лепило?

# 638
На мен ми сложиха на трети ден след пункцията, бях със свеж трансфер. Нямам представа как е при ЗЕТ. Абсолютно нищо не усетих при поставянето.
Здравейте, предстои ми трансфер на 09.07.на две 5 дневни снежинки. В понеделник съм на преглед. Доктора каза, че този път ще слагаме лепило РВСМ.
На някой от вас слагали ли са? В кои дни се слага това лепило?

# 639
На мен ми слагаха преди ЗЕТ, но не помня подробности никакви, освен че нищо не усетих.

# 640
  • София/Севлиево
Дриймче, успех!Знам през какво мина преди да стигнеш до тук.
Успех и на другите чакащи!
Замервам ви с порция пълни памперси и се надявам да ви донесат късмет!
На неуспелите -никакво отказване,имайте вяра и нека следващият път е вашият!

# 641
Дриймче, успех! ❤️❤️❤️
Както и на всички останали! 🍀
За съжаление ние нямахме СЕТ, а само ЗЕТ, защото фоликулът беше празен.

# 642
Здравей Chocolate, аз също съм имала трансфер на 6-дневен и беше неуспешен (без имплантация), но има много успешни случаи с родени живи и здрави дечица от 6 дневен ембрион. Аз например нямам успешен опит с перфектните ембриони АА, но пък имам успешни с АВ и ВС. Това, че ембрионът на 6 ден е стигнал стадий бластоцист не го прави по-лош от бластоцист на 5 ден. Точно този на 6 ден може да е твоето бебче, упорито и борбено, което не се е отказало да се развива. Успех
Здравей,
На 14.06 ми беше ЗЕТ на 2 бр шестдевни ембриони. Резултата беше отрицателен.
Нямаше дори имплантация.
Аз също търсих мнения по теемата за шестднемни ембриони, но не открих нищо.

Успех ти желая и дано да имаш положителен тест. 🍀

Стискам палци на всички за + тестове и пухкав и ревлив финал!☺

# 643
Tea-Krista, много благодаря за информацията!❤️

# 644
След като днес съм сложила последния 5ти Овитрел 250 , кога най - рано да пусна кръвен?! От клиниката казаха 6.7., но нещо ми се губи търпението.  Смятам , деля, прибавям…
Мислех, че съм по- търпелива.
Успех на всички чакащи❤

Общи условия

Активация на акаунт