Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли смисъл да се прави уринарен тест, ако приемам прегнил и други лекарства след трансфер?
Кога трябва да се направи тест за урина или кръв след ембрионален трансфер?
Какви са симптомите след ембрионен трансфер и какви са признаците на успешна бременност след това?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли смисъл да се прави уринарен тест, ако приемам прегнил и други лекарства след трансфер?
-
Кога трябва да се направи тест за урина или кръв след ембрионален трансфер?
-
Какви са симптомите след ембрионен трансфер и какви са признаците на успешна бременност след това?
Симптомите след ембрионен трансфер могат да включват болезнени гърди, болки в яйчниците, напрежение и болки в гърдите, умора, чувствителни зърна и потенциални миризми. Симптомите на успешна бременност след ембрионен трансфер могат да включват положителен резултат от кръвен тест за ЧХГ, както и симптоми като леки болки в гърдите, напрежение в корема, повишена умора, повишена чувствителност на ухото, повишен вкус и по-чести микции. Симптомите след ембрионен трансфер могат да варират и включват кафеникаво зацапване, болки в гърдите, промени във вкуса, усещане за студ, подут корем , болезнени кореми, студени вълни, треперене от студ и болка при уриниране. Важно е обаче да се отбележи, че симптомите могат да варират значително от жена на жена и не винаги са показателни за бременност. Симптомите на бременност след ембрионен трансфер могат да включват болезнено гърди, честни посещения на тоалетната, коремна болка, усещане за напрежение ниско долу и повишена базална температура. Тези симптоми често са свързани с приема на прогестеронов хормон за поддържане на бременността.
-
Какви са препоръчителните дозировки за прогестеронов прием преди и след трансфер на ембриони?
-
Какви са преживяванията на други жени с прогестероновия препарат Lucrin Depot?
.Знам какво е ,няколко пъти съм го преживяла .Трудно намирах сили преди да се роди дъщеря ми .Все си мислих ,че никога няма да ми се случи,но за щастие не бях права .Горе главите ,дай Боже следващият опит бъде успешен.

.Пожелавам много хубави яйцеклетки и след това много бластоцисти.Аз на 3000 pg/ml имах 20 я .