Дългото чакане след трансфер-тема 98

• 64 644
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Записвам се с:
- пункция на 6.6,
-трансфер на 9.6 - три тридневни,
- тест в клиниката на 21.06.
- днес, 12.6, в клиниката пуснах кръвни - утре ще знам резултатите - евентуално да увеличат дозата утрогестан и да добавят овитрел.

Втори опит. Първият също беше на три тридневни, но завърши в десета седмица.

Този опит добавихме и клексан от деня на трансфера.

През делничните дни чакането не ме притеснява, покрай работата ме усещам как минава времето, но уикендът ми се стори безкраен 😒

Успех на всички чакащи, и много много спокойствие 🥰

# 481
Lucie_, моите пункция и трансфер бяха на същите дати и вече нямам търпение, а са минали само 4 дни. Имам тежест ниско в корема и пробождания от време на време от снощи, но не знам дали имат общо с имплантация. Също и гърдите ме болят много и са напрегнати.
Първи опит ми е.На мен ми изписаха само Утрогестан и фолиева киселина след трансфера.

# 482
Аз също имам леки пробождания, но си мисля че е от яйчниците, все пак са ги "боцкали", иначе абсолютно никакви симптоми :/

Lucie_, моите пункция и трансфер бяха на същите дати и вече нямам търпение, а са минали само 4 дни. Имам тежест ниско в корема и пробождания от време на време от снощи, но не знам дали имат общо с имплантация. Също и гърдите ме болят много и са напрегнати.
Първи опит ми е.На мен ми изписаха само Утрогестан и фолиева киселина след трансфера.

# 483
Здравейте отново моя опит приключи с негативен резултат.
Остават ми две снежинки замразени в 6-ти ден, питах по телефона какво следва и ми казаха,че ако искаме следващ опит като ми дойде цикъла и ако не остава за септември. Как мислите дали да не направя сега,което означава че като спра лекарствата от днес до 5 дни ще ми дойде, рисковано ли е да се правят два последователни трансфера??
 Хем ми се иска да си дам почивка ,хем после се депресирам като минава време...
Късмет на всички ви,дано вашите новини поне да са хубави!

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 17:18 от Mialma

# 484
На мен ми е 9 ден след трансфер на 5дневни. Не се стържах и пуснах чхг. 17 mIU/ml. Стойност, която нито да ме зарадва, нито да ме отчая...

# 485
Ами не е никак зле, повтори след 48 часа, дано да расте!! Късмет 🍀
На мен ми е 9 ден след трансфер на 5дневни. Не се стържах и пуснах чхг. 17 mIU/ml. Стойност, която нито да ме зарадва, нито да ме отчая...

# 486
подкрепям с две ръце - повтори го и ще видиш как се движи👍👍
Ами не е никак зле, повтори след 48 часа, дано да расте!! Късмет 🍀

# 487
Остават ми две снежинки замразени в 6-ти ден, питах по телефона какво следва и ми казаха,че ако искаме следващ опит като ми дойде цикъла и ако не остава за септември. Как мислите дали да не направя сега,което означава че като спра лекарствата от днес до 5 дни ще ми дойде, рисковано ли е да се правят два последователни трансфера??
Здравейте, съжалявам за резултата Ви! Аз миналият юни месец правих свеж трансфер (с лека стимулация) на 2 бластоциста, неуспешен, и с доктора решихме още на следващ цикъл да върнем замразеното бласточистче. То взе, че се хвана и сега реве за приспиване Simple Smile С две думи - говорете с лекаря си, и предвид състоянието Ви, хормони, лигавица, да решите заедно дали е удачно още на друг цикъл да Ви върнат снежинките Simple Smile Мое мнение е, че лигавицата малко или много е била подготвяна за ембрионче и е по-добре да не си почива Wink Успех!

# 488
Благодаря , още утре ще говоря с доктора. 🤗
Здравейте, съжалявам за резултата Ви! Аз миналият юни месец правих свеж трансфер (с лека стимулация) на 2 бластоциста, неуспешен, и с доктора решихме още на следващ цикъл да върнем замразеното бласточистче. То взе, че се хвана и сега реве за приспиване Simple Smile С две думи - говорете с лекаря си, и предвид състоянието Ви, хормони, лигавица, да решите заедно дали е удачно още на друг цикъл да Ви върнат снежинките Simple Smile Мое мнение е, че лигавицата малко или много е била подготвяна за ембрионче и е по-добре да не си почива Wink Успех!

# 489
Миалма, виждам че Дилчонка ме е изпреварила,
каквото и да решите - смело напред! Simple Smile

от мен днес - > напрежение ниско долу, имам чувството, че МЦ ще започне всеки момент :/

# 490
Чувството че всеки момент ще ми дойде и аз го имах, даже бях убедена, че не се е получило, но ето че съм бременна в 6та седмица, това е добър знак.
Аз се включвам с един друг въпрос. Преди 6 месеца ТСХ ми беше 60. Фт4 и фт3 в норма, но много завишени ТАТ и МАТ, Хашимото. След много л тироксин спадна на 9, точно по време на процедурата по ин витро. Доктора каза, че след като от 60 е спаднало толкова няма да има проблеми и че ако има няма да се случи имплантация. Направиха ми трансфера с тсх 7, след имплантацията веднага скочи на 10. Вдигната ми е дозата на 200 мг л тироксин. Сега в момента Тсх ми е 6 и съм в 6та седмица, според вас дали бебето ми ще се увреди, много ме е страх ..... Пия много голяма доза, за момента няма как да е повече..моля ако някой знае нещо да сподели

# 491
Дано следващия път да е нашият!!🍀

от мен днес - > напрежение ниско долу, имам чувството, че МЦ ще започне всеки момент :/

# 492

Леле, при мен е абсолютно същото. Даже мислех да си поплача, че не се е получило, защото болката е точно като при МЦ.

# 493
Нормално е чувството да е същото и откъм гърди, и откъм понаболяване. До момента, освен евентуално нарастване на чхг, няма разлика в телата ви Simple Smile а чхг трябва да се вдигне доста, за да го усетите и пак не е задължително. Тези симптоми са от прогестерона Simple Smile

# 494
Здравейте,
 За колко време се изчиства Хориомон 5000 от кръвта според вас? На 7 ден след трансфер на тридневни ембрииончета имам + уринарен  clearblue тест. Хориомон бих преди почти 13 дни. Според вас възможно ли е да позитивира тестът от това? В понеделник смятам да си пусна кръвен, но все пак ми е чудно има ли шанс наистина да има повод за радост?

Общи условия

Активация на акаунт