Дългото чакане след трансфер-тема 98

• 63 635
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
От 5 опита 3 без имплантация тестовете за О бяха абсолютно отрицателни. При двата опита с положителен кръвен тест бяха с втора бледа черта. Не ме нападайте, че просто споделих моето лично наблюдение. Желая успех,търпение и повече позитивно мислене и отношение към хората и света около вас. Четейки форуми отпреди 10 години и от последните година две откривам фрапантна разлика в начина на общуване на хората. Колко жалко за обществото ни.

# 586
Разбирам, не нападам, просто втора бледа черта не прави теста за О положителен. Принципно. По другите групи много мацки, бременни, с коремчета, пробваха и не на всички показа. Казвам го, за да не хукнат сега момичетата да купуват тестове за О, защото са по-евтини, и да падне едно чудене сега О ли предстои или има Б.
Просто за мен тези условности да много опасни, особено в моменти, в които сме склонни да пробваме какво ли не Simple Smile
Успех и леко бременеене Simple Smile

# 587
Да, разбирам. Може би грешката я моя, но виждайки и многото абсолютно неверни уринарни тестове за бременност на всеки е ясно, че кръвният е единственият, на който може да се разчита. Няма да 'спамя' повече форума ви. Успех на всички и на себе си пожелавам. Simple Smile

Разбирам, не нападам, просто втора бледа черта не прави теста за О положителен. Принципно. По другите групи много мацки, бременни, с коремчета, пробваха и не на всички показа. Казвам го, за да не хукнат сега момичетата да купуват тестове за О, защото са по-евтини, и да падне едно чудене сега О ли предстои или има Б.
Просто за мен тези условности да много опасни, особено в моменти, в които сме склонни да пробваме какво ли не Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 21:10 от Tea-Krista

# 588
Няма нужда от излишна драматизация Simple Smile

# 589
Здравейте, нека се включа и аз с трансфер на едно 6 дневно ембрионче от вчера. По думите на доктора всичко мина наред, аз имам леки притеснения след това, с някои момичета ги споделих. След трансфера не успях да се изпишкам в подлогата и се наложи да ми слагат нещо като катетър, притеснява ме да не съм направила спазъм. Днес цял ден се движа толкова бавно, сигурно някои от вас ще ми се изсмеят, ама 1ви трансфер ми е, не знам как да мърдам даже, как да легна, да седна. Надявам се и във вашата общност да ме приемете, както момичетата от другите теми. Благодаря ви. Нека всички да излезем с положителен резултат от тук🤞🤞🤞

# 590
От 5 опита 3 без имплантация тестовете за О бяха абсолютно отрицателни. При двата опита с положителен кръвен тест бяха с втора бледа черта. Не ме нападайте, че просто споделих моето лично наблюдение. Желая успех,търпение и повече позитивно мислене и отношение към хората и света около вас. Четейки форуми отпреди 10 години и от последните година две откривам фрапантна разлика в начина на общуване на хората. Колко жалко за обществото ни.
Здравейте! Резултатът Ви от кръвния тест е прекрасен! Тихичко честито и успех до пухкав финал! Не оставяйте темата, ще ни зарадвате с положителни тестове и развитие и нататък Simple Smile

# 591
Здравейте, нека се включа и аз с трансфер на едно 6 дневно ембрионче от вчера. По думите на доктора всичко мина наред, аз имам леки притеснения след това, с някои момичета ги споделих. След трансфера не успях да се изпишкам в подлогата и се наложи да ми слагат нещо като катетър, притеснява ме да не съм направила спазъм. Днес цял ден се движа толкова бавно, сигурно някои от вас ще ми се изсмеят, ама 1ви трансфер ми е, не знам как да мърдам даже, как да легна, да седна. Надявам се и във вашата общност да ме приемете, както момичетата от другите теми. Благодаря ви. Нека всички да излезем с положителен резултат от тук🤞🤞🤞
Mrvv няма да изпадне, не се притеснявай. Продължавай да си вършиш ежедневните неща, както преди.
Успех! И те чакаме с положителни новини!

# 592
Аз си спомням след моя трансфер, ММ ме чакаше в колата и ме попита защо вървя така. А аз вървях като напикана, от страх, не исках да седна...
Бях разочарована, че не ме оставиха 5мин да лежа, веднага ме изправиха да си ходя.
На следващия ден, се започна едно кихане и кашляне, по 5пъти един след друг кихах (иначе не мога повече от два пъти) и плачех, че това няма как да стане. После температура 37.5, е отказах се тотално.
Всичко ще е наред, вършете си нормалните неща, без да вдигате тежко, естествено. И спокойствие Hug

# 593
Здравейте,добре ли ми е резултата за прогестерон,2ри ден след трансфер?
Питам,тъй като до сега го следях в Надежда,но виждам,че резултата е в друга мерна единица.
Благодаря!

# 594
Екатеринна, не зная на мен не ми го изследваха, но мисля че е добре, нека по компетентни да кажат. Аз да питам нормално ли е да имам тъпи болки на 2ри ден след трансфер, в корема и кръста, не са постоянни, а пия но-шпа и бусколизин на 8ч по 2

# 595
Екатеринна, не зная на мен не ми го изследваха, но мисля че е добре, нека по компетентни да кажат. Аз да питам нормално ли е да имам тъпи болки на 2ри ден след трансфер, в корема и кръста, не са постоянни, а пия но-шпа и бусколизин на 8ч по 2
[/quote]

Нормално е да имаш болки. Аз също имах и все още имам . 10-и ден след трансфер съм .

# 596
Здравейте.
Обмислям утре да се тествам със шуър чек. 12 ден след трансфер. Във вторник на 21.06  си поставих Овитрел. Дали ще повлияе на резултата?

# 597
Здравейте.
Обмислям утре да се тествам със шуър чек. 12 ден след трансфер. Във вторник на 21.06  си поставих Овитрел. Дали ще повлияе на резултата?

По принцип на Овитрел-а му трябват 6-7 дни

# 598
Значи, ще изчакам датата на теста. Къде е чак 28-ми! 😏

Здравейте.

# 599
Значи, ще изчакам датата на теста. Къде е чак 28-ми! 😏

Здравейте.
Обмислям утре да се тествам със шуър чек. 12 ден след трансфер. Във вторник на 21.06  си поставих Овитрел. Дали ще повлияе на резултата?

И аз съм в редиците. Чудих се, защо по дяволите, ми дават за тест 6.7. После, като си видях схемата на Овитрела,и ми светна.
Последната е на 30.06., с два бластоциста на 5ти ден съм от 22 ри.

Общи условия

Активация на акаунт