Спирала МИРЕНА

• 46 670
  • 894
  •   1
Отговори
# 435
Носи който каквито има нужда. И колкото дълго организма се нагажда също е индивидуално.

# 436
Аз си нося ежедневни, не е силно, че да се спарвам с дебели, но си ми цапа.

# 437
При мен продължи 2 години зацапването.....но аз съм инат и търпях и търпя...вече почти го няма. Карах с ежедневните от Кауфланд  на Бевола, те са нещо средно между  превръзка и тънка ежедневна, по-плътнички са и като е по-обилно са чудни....та така.

# 438
При мен продължи 2 години зацапването.....но аз съм инат и търпях и търпя...вече почти го няма. Карах с ежедневните от Кауфланд  на Бевола, те са нещо средно между  превръзка и тънка ежедневна, по-плътнички са и като е по-обилно са чудни....та така.
Еха, много време е продължило зацапването-цели 2 години и всеки ден сигурно е било това зацапвапе. Не си представям в това горещо време да бъда с превръзка и цялата да съм потна и миришеща там. Само чакам да ми приключи мепструацията, за да се отърва от спарващата и миришеща превръзка, въпреки че я сменям на всеки 5 часа.
Тези превръзки на Бевола с крилца ли са?

# 439
Не са с крилца, а са като ежедневни,но една идея по-дебели.  В оранжева кутия са.
И да - продължи 2 години като не спираше буквално л, имало е периоди от 2-5 дни чисти и пак отново.... А сега съм на море след цикъл и дори няма нужда и от тампонче.....

# 440
И все пак това с двете години зацапване съвсем не е задължително да се случи. Може и почти веднага да настъпи блаженото състояние на почти без кървене.

# 441
И все пак това с двете години зацапване съвсем не е задължително да се случи. Може и почти веднага да настъпи блаженото състояние на почти без кървене.
Естествено!
Аз си го обяснявам с нагаждането на моят организъм към нея по- бавно и изтъняването на лигавицата явно е по- бавно при мен.

# 442
На мен ми мажеше осем месеца след поставянето. Бях постоянно с превързочни материали.
Всеки ден,без да спира ли?

# 443
Дори да спре и менструацията при наличие на спирала Мирена!!! Това не е ли лошо за жена на средна възраст да няма менструация? Все пак чрез менструацията се пречиства жената. Като няма менструация жената от тази спирала Мирена, не се ли появява и окосмяване по лице и тяло?
Нищо не пречиства живата от себе си,когато менструира.С менструацията си изхвърля ендометиалния слой на матката,който по правило се подновява всеки месец.Спирала Мирена е разработена с лечебна цел,никоя от нас не си е сложила такава за удоволствие.Общо взето отделя непрекъснато по малко хормон в тялото,вместо наведнъж да се вземе по-голяма доза под формата на таблетки,което се пият сутрин и вечер месеци наред,ангажират да не забравиш, и освен това влияят на цялото тяло. Пълно щастие няма Simple Smile

# 444
Дори да спре и менструацията при наличие на спирала Мирена!!! Това не е ли лошо за жена на средна възраст да няма менструация? Все пак чрез менструацията се пречиства жената. Като няма менструация жената от тази спирала Мирена, не се ли появява и окосмяване по лице и тяло?
Нищо не пречиства живата от себе си,когато менструира.С менструацията си изхвърля ендометиалния слой на матката,който по правило се подновява всеки месец.Спирала Мирена е разработена с лечебна цел,никоя от нас не си е сложила такава за удоволствие.Общо взето отделя непрекъснато по малко хормон в тялото,вместо наведнъж да се вземе по-голяма доза под формата на таблетки,което се пият сутрин и вечер месеци наред,ангажират да не забравиш, и освен това влияят на цялото тяло. Пълно щастие няма Simple Smile
Аз желая да сложа такава спирала Мирена заради доста обилното кръвотечение, което тече като вода през първите три дни на менструацията. Букрално нищо не мога да правя, дори да изляза. Отпаднала съм толкова много през тези дни и нямам почти никакви сили. Кървавища правя в банята, когато сменям превръзката си и когато се мия. Преди малко се сетих, че след 1 седмима трябва да ми идва. Още от сега започнах да изпадам в депресия. От тази менструация съм с анемия и редовно трябва да приемам желязо.

# 445
Нищо не пречиства жената от себе си,когато менструира.С менструацията си изхвърля ендометриалния слой на матката,който по правило се подновява всеки месец.Спирала Мирена е разработена с лечебна цел,никоя от нас не си е сложила такава за удоволствие.Общо взето отделя непрекъснато по малко хормон в тялото,вместо наведнъж да се вземе по-голяма доза под формата на таблетки,които се пият сутрин и вечер месеци наред,ангажират да не забравиш, и освен това влияят на цялото тяло. Пълно щастие няма Simple Smile

# 446
Здравейте вече трети месец със спирала мирена ,цикъл спря още на втория месец .Сега имам малко по -обилно кафяво течение ,вече 3-4 дни ,дали това не е цикъл

# 447
Здравейте,и аз се насочих към поставяне на Мирена,тъй като наскоро ме оперираха и изразаха 3 големи миоми/7,4,3 см/ , а сега имам полип ,за който ми предлагат хистеректомия....
След операцията на миомите кръвоизливите ми не намаляха и въобще  май е време за Мирена ,тъй като съм със стойност на желязото 4.
Та въпроса ми е от Турция с рецепта ли се купува спиралата и колко струва, трябва ли в тия жеги да се транспортира в хладилна чанта?
Благодаря

# 448
Здравейте,и аз се насочих към поставяне на Мирена,тъй като наскоро ме оперираха и изразаха 3 големи миоми/7,4,3 см/ , а сега имам полип ,за който ми предлагат хистеректомия....
След операцията на миомите кръвоизливите ми не намаляха и въобще  май е време за Мирена ,тъй като съм със стойност на желязото 4.
Та въпроса ми е от Турция с рецепта ли се купува спиралата и колко струва, трябва ли в тия жеги да се транспортира в хладилна чанта?
Благодаря
Ще потърся да ви пратя сайта от който поръчах , дойде до седмица с Еконт. Не се изисква рецепта и е на половин цена почти. Плащаш наложен платеж и за доставката към 5-6 лв.

# 449
Благодаря
Хистеректомия или хистероскопия? Защото,ако е първото,спирала не ви трябва....Не знам от Турция колко струва,но никъде на българската не пише да се съхранява в хладилник. На стайна температура.

Общи условия

Активация на акаунт