Спирала МИРЕНА

• 44 133
  • 878
  •   1
Отговори
# 795
Някой със спирала Мирена и активно спортуващ? Дали ще ми попречи спиралата, в смисъл да не се препоръчва спорт заради разместване, изпадане.

Няма проблем.

# 796
При мен при наличие на полип, първо го изчистиха и след това поставиха спирала. Но гинеколожката настояваше първо да го махне.
+1.

Сега се обърках още повече, питах моята лекуваща и каза категорично, че полипа няма да се маха, дори настоява да слага спирала при следващ цикъл Thinking Какви биха били последствията от спирала+полип?

# 797
  • Б
Със спиралата , няма ли да се свие полипа?   Нали и за това се слага спирала, да не се образуват полипи. А  и те лекарите си знаят какво правят щом така преценят. За раничка,  не трябва въобще да е има ли?

# 798
Имам въпрос към тези от вас, които са със спирали закупени от Турция - има ли как да се разбере по опаковката дали не е менте?
Поръчах от човек, който ще я вземе от там и ще ми я прати по Спиди, но започнах да се съмнявам заради голямата разлика в цената дали е това, което трябва да е :/
Не трябва ли такъв вид лекарство да се съхранява на студено?

# 799

?????

Това не е лекарство, егати въпроса. Тя, спиралата, ако се разваляше от топло какво ще стане с нея като ти я пъхнат вътре в теб?

# 800
Имам въпрос към тези от вас, които са със спирали закупени от Турция - има ли как да се разбере по опаковката дали не е менте?
Поръчах от човек, който ще я вземе от там и ще ми я прати по Спиди, но започнах да се съмнявам заради голямата разлика в цената дали е това, което трябва да е :/
моята беше от там незнам дали е менте,но моя организъм не я усвои и след 2месеца я изхвърлих със съсиреци

# 801
Не се държи в хладилник.

# 802
За 8г все ще си избие цената... сложете си я в добра клиника, ходете на прегледи когато трябва...
На мен ми я сложиха и я прегледаха на ехограф веднага, след седмица пак, и след месец бях на преглед, за да се следят кръвотеченията.
Трябваше да отида пак след 3 месеца, за да видят как вървят първоначалните кръвотечения, за да не се стигне до анемия.

При мен всичко спря накъде на 45тия ден от поставянето.
От тогава не ми е идвало нито веднъж.. което прави 4 месеца аменорея.

Чувствам се преркасно.

# 803
  • Sliven
Моята Мирена е от Турция.Купих си е лично от аптека.В двата края на кутията имаше лепенки на Bayer.Относно цената...Там почти всички лекарства са на тройно по-ниска цена.

# 804
Здравейте , има ли дами които са с викоко кръвно и да са с поставена спирала понеже моето е високо и пия хапчета та това ме притеснява на 43 години съм но кято гледам повечето дами са над 45 така че мисля че има и други с високо кръвно .

# 805
С мирена 1 нямах високо кръвно. Сменихме с мирена 2 и година по-късно кръвното ми трайно се покачи заради периода на перимено. 4 години бях на лекарства и с мирена.

# 806
Преди Мирена имах кръвно доста години пия хапчетаи след нея имах проблеми с него. Смениха ми дозата сега съм с още по силни….но пък няма кръв хемоглебина се повлия анемията овладяна…Надявам се всички да сте добре, пазете се!

# 807
Здравейте , има ли дами които са с викоко кръвно и да са с поставена спирала понеже моето е високо и пия хапчета та това ме притеснява на 43 години съм но кято гледам повечето дами са над 45 така че мисля че има и други с високо кръвно .

Аз пиех противозачатъчни и от тях имах доста високо кръвно, тогава самата кардиоложка ми препоръча да сложа спирала Мирена, но зависи и от както е това кръвно. При мен сега е ок.

# 808
Бременна съм с второ очаквано и планирано дете.
Моля кажете има ли от вас доволни от Мирената ?Защото лесно забременях и двата пъти и искам надежден метод за противозачатие.Обмислям мирена никога не съм слагала или пила хапчета не пуша и нямам проблеми с кръвно.
Благодаря.

# 809
Лекар ще прецени какво да ползвате, може и обикновена спирала или таблети/пластири.

Общи условия

Активация на акаунт