Месец МАРТ не е далече, мама среща своето човече!

• 14 052
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Напоследък желанието ми за секс нарастна доста, но това не значи че се осъществява  Rolling Eyes
Докато дойде време за секс, желанието ми за сън надделява над това за секс и така до другата вечер същата история. Докато приспя Деница и на мен ми се доспива Sad
Предполагам че това желание ще се задържи до преди да родя и малко след това, като предния път и после ще изчезне и няма да се появи мнооооого месеци наред.
 Embarassed
Всичко е хормони, какво да правиш и сега и след това.
Иначе не се притеснявам ама ни грам дали на бебето ще му има нещо Simple Smile

# 106
Здравейте и от мен!
Много се радвам,че сте така активни в писането. Добре дошли на новите ни мами в нашата весела компанийка.   bouquet Радвам се,че имаме и мама на близначета  thumbsup
Зайо, дано малката Деничка скоро съвсем се оправи. За теб прегръдки и дано имаш по-малко тревоги от тук нататък. Дакра, радвам се,че и при теб всичко вече е наред. Тези доктори понякога направо да ги  #2gunfire
Аз си взех този лосион на Палмърс за мацотане и съм ама страшно доволна от него. От това какаово масло ми ухае на шоколад мммм... За  luvbed с мъжо напоследък все не можем нещо да се улучим - или той работи до късно и е изморен, или аз нещо не съм в настроение и така...
Легълце и количка за сега не съм си харесала,а и не съм гледала много,защото пък сега свекъра и свекървата решиха,че ще се прибират за постоянно да живеят в Бг  newsm44, но пък това означава, че скоро с мъжо ще си търсим нова квартира и предстои местене,а не ми се иска да правя тези големите покупки преди това местене. Иначе пък свеки и свекъра всеки ден си променят мнението кога точно мислят да си ходят,а така и ние не можем да се ориентираме и само се изнервям допълнително  #Cussing out Айде надух ви главата с моите глупости, за което се извинявам...

# 107
  • Пловдив Белащица
Ами за секса и нас хич ни няма. От началото до сега таман има няма 5 пъти да сем се чифтосали. Хич ми го няма либидото, нищо не ме боли, мислих си че като спре да ми се гади, ама не, нямам никакво желание. Той и мъжо не дава много зор, макар че си отваря устата. Иначе след три годишно правене на бебе и преди това две с хапчета, как ще се свиква после сда се пазим незнам, ама ще го мислим после това.

# 108
  • София
За стрийте: аз ползвам природни продукти - зехтин, най скъпите които намеря в МЕТРО Simple Smile.
Преди се мажех с това и сега пак ама почнах преди 2-+3 седмици, пусти му мързел и разсеяност. Embarassed  
Стрии отпреди има само по гърба (и то защото сестра ми забеляза)
Гърдите не мажа, те моите са ужасни Sad отпреди да родя и първия път... след това положението не се подобри Sad, в добавка се сдобих и с един "прекрасен" белег. Тъй като ходя редовно на прегледи питах мамолога с какво да ги мажа за стягане, а тя се изхили "с олиото, дето мажеш дупето на сина си.... пълно е с витамини и е безвредно", трябва да се внимава с т.к. кремове за стягане при първи болки се спира.

килограмите: +5 kg

Количките: вече се изказах Simple Smile
Манго, първата количка, която си показала я виждах н а живо в Хиполенд и да ти кажа никак не ми хареса материята, някакъв вид шушляк които ми се стори не добро попадение, примерно Лолата или Пукито или Вип-ЕЛЕГАНЦА на Чиполино ги харесвам.

Стол-кошница: тук смятам да дам пари, дори бих се отказала от летния вариант на количката но за кошницата много държа да е нещо скъпо, т.е д има нужните сертификати, так че тук тръгвам от поне 160 лв.

За легълцата: в къщи имаме дървено на 2 нива (от Штъркел), не е първа хубост но ние го взехме за малко:). Иначе при едната баба имаме сгъваемо на Бертони, някой бе показал. Засега мислим да не купуваме ново легло (и без това вкъщи е голяма теснотия Simple Smile, виждам как бюрото ще изчезне), а да ползваме сгъваемото, като купим нов матрак. Размера е стандартен 60х120. предимството за мен тук е, че когато има 2ро ниво можеш лекичко да люлееш бебето.

За секса: ами периоди е, малко се притеснявам, но обикновено заспивам много рано като Zayo и трудно се получава:)

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 15:36 от Мама на слънце

# 109
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Привет и от мен мацки Hug!
Добре дошли на новите мами Blush, радвам се, че ще си имаме близначета в групата през март Hug!

За стриите - Миранда, не си единствената мила, нали аз повдигнах въпроса. Много ме наплашиха приятелки, които вече са раждали и аз едва вчера се усетих, че кожата ми е доста опъната и може да ми се случи случка. Ще ходя тези дни да си купя някакво мазило Whistling. Като цяло целия ми живот е минал в резки напълнявания и отслабвания, но стрии съм имала от вътрешната страна на бедрата и то такива, които само аз мога да видя. Дано не съм от тези предразположените ooooh!.
За гърдите си не се притеснявам, защото Господ като ги е раздавал тез блага, аз някъде скрита съм останала от погледа му. Единствена съм в родата такава една ощетена откъм цици Crazy. Може да се каже, че съвсееееем мъничко са поникнали, нося си старите сутиени Tired.
За секса - ама хич не ме влече тая работа в момента. За него - не ме и вълнува влека ли го, не го ли влека, ама май го влека, щото все още се пробва Flutter. Още когато забременях ми секнаха мераците, но всеки казва, че било нормално, та му викам да не се трогва много Whistling. Приятели ни питат "Вие секс правите ли?", а той отговаря "Тя - не, аз - да" Mr. Green
Момичета, да ви се оплача пак (май само това правя), пия си аз Магнерич-а, а снощи легнах по гръб и в рамките на половин час ме стегна тумбака поне 4 пъти. Направо се изплаших #Crazy. И като стегне не пуска...седи си стегнат поне едно 2-3мин. Някой да каже е ли е нормално това или не?!
Хайде по-късно пак ще пиша, че пак роман стана Peace!

# 110
Mucunke, стегни са! Не си само ти с магнерич и контракции- моите само чакат да легна по гръб  Twisted Evil Ама докторката каза да не ги броя и да не мисля за тях, затова като легна гледам да има какво да си чета.
И така си купих въпросния нов брой на сп. Моето детееее...така..... и там пълно с ужаси някакви: генетични аномалии, морфологии, упойки, мъртво раждане, ако наддадеш малко-лошо, ако качиш много- пак лошооооо...таман за мен след моите объркани БХС-та, перипетии и Даун мания  #Crazy #Crazy #Crazy

Отпада значи четенето...кво остава? Секс? Какъв секс? Някой правил секс?? Ааааа, не съм аз!  Embarassed
Първо ме беше стах, после имах кървене, после споменатите даун-истерики, сега пък... тялото ми не реагира нещо, май се губи връзката му с главния мозък и дори когато той си мисли за секс всеки допир ми е болезнен.
При мен, скъпи момичета, класическият секс е мираж! Парижкият секс е препятстван от "особеното" ми телосложение и задъхване. Остават турски и азиатски мотиви, но не си падам особено, пък и не мога да се отърся от страха за контракции и усложнения.

Оххх, стига толкова за секса. Дайте да си говорим за Коледа  Laughing

# 111
Mirannda, Елица и аз съм така с корема - щом се наям и се чувствам като хипопотам и започва да ме опъва кожата в горната част на корема (към гърдите). Днес в тази част ме сърби и кожата. Добре се чувствам единствено сутрин след тоалет. След обедното хапване - пак същото.
Роси, много ми харесаха продуктите на Price. Дали могат да се доставят до България, защото в сайта им при регистрацията видях изброени само отделните щати Sad

# 112
Привет,момичета!
Вие направо не спирате да пишете,браво на вас!
За контракциите ми изписаха Магнерич - 3х1,поне 1 месец да го пия за сега,да не пия кафе и да ограничим секса. Sad  .....жалко!Аз си имам желание.По-скоро нещо мъжа не ме възприема май много еротично вече!
По въпроса с количките четох много мнения преди време във форума и мамите бяха писали,че най-здравите колички са на Маг Ингланд.А и на цена не са много скъпи.
Поздрави за сега Heart Eyes

# 113
Здравейте мамчета,

Искрено ме расмяхте с обясненията за секса  Laughing Аз изобщо няма какво да говоря по темата...със серклаж, а половинката ми е на 12000км  Sad
Таня, радвам се, че ти е харесала кошарката. Аз обичам или бели или шарени, но трудно се намират такива модели.
Winnie Честита ви самостоятелност  Laughing Ще бъде много хубаво.
4o4ka Шезлонг може да се намери в някои магазини. Останалите неща ги имаше в един интернет магазин, ама бремелинския ми мозък не може да си спомни точно кой в момента. Ще ти пиша като ми светне  Embarassed Иначе от официалният им сайт не можеш да ги поръчаш. Най-лесно е познати в чужбина да ги купят и пратят. Естествено най-евтино е от Европа.
Мажете се за стриите момичета, защото един път излязат ли отърване няма, а никак не са красиви...
За коли4ките едва ли има най-здрава марка, по-скоро има здрави модели.
Лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 114
  • гр.София
Здравейте,бъдещи мами,искам да се присъединя към Вас.Очаквам бебока да се появи през март месец,термина ми е на 06.03 или 08.03,сега съм 23 г.с.,дано всичко да е нормално и най-искренно пожелавам на всички  мами много късмет и радост!

# 115
  • София
....Да питам нещо, ама няма да ми се смеете. Досега не съм се интересувала от колички и други бебешки неща. Та, комбинираната количка какво значи? Че може да се ползва и за зимна, и за лятна ли?

Да това означава като има няколко варианта на зимния вариант:
1. зимен кош от типа на Дрийма на Бъза или на МАГЕнгланд: твърди/пластмасови са махаш го и слагаш после летния.
2. Имаш летния вариант на количката и в него се слага нещо като сак, което играе ролята на зимен кош, даже такова чудо съм виждала да се продава и съвсем независимо от количката има презрамки и е точно като сак с тази разлика че има един участък около главата който не е покрит. Можеш да носиш бебето на рамо Simple Smile
3. Т.нар. "Спортна комбинирана количка" (Чико Пикап/Чико Дуото без кошницата/Лолата или Пукито на Чиполино.... ) Лятна колична + чувал за крачетата. Някои се опасяват, че този вариант не е съвсем удачен но според мен НЯМА проблем изпитала съм го Simple Smile
4. Лятна количка + кошница и като дигнеш гюрука на самата количка бебето е съвсем затворено.

# 116
Добра вечер на всички!!Аз утре ще давам по-подробен отчет,че сме на консултация,този път ще водя и каката,много е въодушевена.Момичета споходиха ме гадните крампи-онези схващания на прасеца много е кофти защото точно като спя ие схванат и направо подскачам в леглото,имам спомени ,че доки предния път ми предписа -Магне В6 ,но утре ще видя.
Аз за количките вече писах и кошара си имаме,но съм се замислила и на една преносима не много скъпа максимум до 100 лева да сия инсталирам в дневната ,а и за почивки ще ни трябва живот и здраве.

# 117
Момичета здравейте!
Докато Ви изчета и деня мина,но ще се включа на кратко.

Имам чуството, че с всяка изминала минута качвам килца и вечер се чуствам като едно малко китче -  какво ли че е след месец-два?  ooooh! затова пък сутрин съм най-лекия и най слабия човек на света Simple Smile, но за кратко...  Confused Чували ли сте израза "ГГЗ - гъз-глава затрива" /извинявам се за нецензурния израз" Joy ,но вчера се убедих в него - така се нахърлих на салата от зеле и моркови /как само ми се беше прияло eat/ и въпреки че ядох към 7 часа вечерта - едвам заспах, а после се будех често с тежест в стомаха, болеежки от притискане тук-там. направо  Animal Pig му работа  hahaha Чак към 3.30 часа сутринта усетих спокойствие в стомаха си и никаква тежест.  Whistling Явно както казват се забавя храносмилането и то май двойно - вместо за 4 часа за 8. Та вече ще внимавам повече /да но сега докато пиша пак ми е тежко на стомаха и то горе на диафрагмата. Предусещам , че скоро може да ме нападнат и киселини - така че нищо ново под слънцето.

Колкото до килограмите  +6 засега /по домашния кантар/
Колкото до секса - желание голямо, шубе от контракции - още по голямо -> Сексът е мираж!
Колкото до количките - харесала съм си тази - http://www.bertoni-bg.com/Rock-N-Roll.html. Моля мамите с опит ако може да кажат нещо за нея ще съм благодарна. Не знам дали е безопастна, удобна и ако се развалят стоповете на гумите не става ли неуправляема? Не знам дори колко струва.

И накрая, но не на последно място -   bouquet Добре дошли на всички нови мамчета!

P.S. и аз най накрая си сложих снимка в албум "Сватба".За албума с коремите май няма да стане защото нямам как да кача снимка.

# 118
Добро утро! Мен от два-три дни ме е налегнал мързел за писане  Embarassed Чета ви постоянно (така де, няма да изоставам с информацията  Mr. Green ), ама хич не ми се пишеше.
Много се радвам, че всички здравословни тревоги се развиха благоприятно, особено Зайо звучеше много измъчено по едно време  Hug Също така искам да приветствам новозаписалите се мами и специално нашата близнашка мама   bouquet
За количките, както вече споделих, ми е най-голямата чуденка. Все си харесвам едни скъпи Sad Последното, което ми хрумна снощи, е че ако има някой модел на Peg Perego, който е намален поради това, че е стар модел, го купувам веднага Simple Smile Въобще като се замисля за количката и започва едно мислене и чудене, все едно съдбата на света зависи от моята количка Wink А мъжът ми, като му заговоря за колички над 1000 лв., ми се смее и казва "Избирай, ще возиш бебето или с количка, или в количка". Т.е. или количка за бебето, или кола за майката  Joy
Колкото до легълцата, аз твърдо съм за дървените/постоянни креватчета, а не за временните кошарки. Там чуденето ми не е толкова голямо, защото сме ограничени откъм размери - леглото не трябва да е по-дълго от 160 см., а пък аз искам такова, което да може да се ползва по-дълго време, т.е. поне 140 см дълго. Освен това ми се ще да има чекмедженца отстрани, което се оказва почти невъзможно - легълцата с чекмежденца отстрани са по-дълги от 160 см Sad Тъй че явно ще вземем легло с чекмеджета само отдолу (много държа на пустите чекмеджета  Mr. Green ) и отделно скрин. Колкото до цветовете, предпочитам по-изчистените, тези шаренките са хубави, но ми се струват по-подходящи за отделна детска стая, а не за легълце в спалнята. Най-вероятно ще се спра на цвят череша, вече го имаме в спалнята.
Килограмите - +6-7. Докторката ми се скара в петък, но аз не се притеснявам, защото тръгнах от доста ниски килограми.
За секса - ние до преди месец бяхме под "възбрана" за секс, след като я вдигнаха сме правили, по принцип имам желание, но може би съм малко по-мързелива от преди  Blush

# 119
  • Пловдив Белащица
Добре дошли на новите мами, нека бременеят леко в нашата компания  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Sade, то зелето по принцип е доста тежка храна и не е много за вечер, макар че и аз като видя прясна салата от зеле и ела ме виж, неможеш да ни разделиш  Crazy.
Ох да ви се оплача, нещо ме обзема бебешко-покупната мания  Rolling Eyes особено за дрешки, други неща като че ли не ме блазнят толкова, но тези малки чорапченца, бодинца, шапчици, оооооо... направо се размазвам  Flutter. Едвам се удържам и то само, че ни предстои една сватба, после коледни празници, именници, граждански отговорности на колата... Money Money Money
Надъхах колежката днес да изкараме коледната украса и да си украсим стаята и след малко ще почваме

Общи условия

Активация на акаунт