Месец МАРТ не е далече, мама среща своето човече!

• 14 057
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета, аз в последно време съм доста заета в работата и едва успявам да Ви изчета. Другата седмица ще ходя при доки и ще имам повече инфо за бебчо. Сега съм с грижи за баткото, защото се оказа, че трябва да му вадим сливиците и от 2 седмици само по доктори ходим, защото в деня преди операцията вдигна температура и нищо не стана и се почна ходене по разни доктори, защото този, който щеше да му прави операцията отказа да изпише антибиотик, а детето с темп. и кашлица и вече цял месец не може да оздравее напълно.Та сега вече сме ангажирали друг и живот и здраве на 5 декември ще ги махаме пустите сливици.
Ние няма да купуваме нито количка, нито кошара, защото и двете ги имаме от баткото.Количката ми е комбинирана на Келвин Клайн, беше около 200лв. преди 3години, имаме и 2 кошари - една дървена и една тръбна, която е и люлка -за по-бебешкия период, като се прибера може да пусна снимки.
За стриите, аз съм много несериозна  Embarassedтози път и се мажа само от време на време, но ще се поправя.Ама аз имам стрии от предния път , въпреки обилното мазане, което си наложих, та си мисля че всичко зависи от типа кожа.
Хайде чао и лек ден, на всички   bouquet

# 121
Добро утро и от мен!!!Манго и мен много ме сърбят ръцете за купуване ама то одавна ме тресе треска мене,най-вече за дрешки,но все още не съм си осъществила напълно желанията само няколко блузета и бодинца.Момичета вчера разглеждах разни сайтове в Бг за детски играчки така да се ориентирам за  новогодишен подарък на каката и в сайта на марсел видях люлката на Росито,олееее голяма вълшебство е,някой ако има излишни 300 лева ей я Embarassed Grinning
http://eshop.marseltoys.com/product_info.php?cPath=32&products_id=164

# 122
Момичета вчера разглеждах разни сайтове в Бг за детски играчки така да се ориентирам за  новогодишен подарък на каката и в сайта на марсел видях люлката на Росито,олееее голяма вълшебство е,някой ако има излишни 300 лева ей я Embarassed Grinning
http://eshop.marseltoys.com/product_info.php?cPath=32&products_id=164
Мерси, че ме отмени  Wink Мислех кой беше магазина, за да кажа на 4o4ka , но така и не успях да се сетя днес. Ако някоя от вас ще си купува може и да попитате дали няма да имат и новите разцветки скоро.
Аз имам голям проблем с връхните дрехи  Confused Днес си счупих краката от обикаляне, купих си ботуши и много пуловери и блузки, но никакво яке/палто не ми харесва как ми стои. Не знам какво ще правя.
Желая усмихнат ден на всички  Hug

# 123
Това с палтата и на мен ми е проблем. Сега нося старото, обаче взе много да ми опъва и след месец ще е тясно и няма да може да се закопчава. Мислех си за някакъв тип пелерина, но с нея ще изглеждам като бъчвичка Rolling Eyes
Ей това е много неудобно за зимните бъдещи майки:)

А има ли някой без кола?  newsm78

# 124
Чета, че повечето от вас са имали контракции, което май е нормално за този месец, а аз съм нямала. Това дали е проблем?

# 125
Привет на всички!
За зимния гардероб- ходя си с тесните блузи от преди и с разни "туники" от трикотаж, които се навъдиха като модерни напоследък. В тях приличам на пингвин- тънък врат и крака, обем в ханша   Joy
Горни дрехи за зимата имам отпреди- много дебели и широки. Имам кожено палто, което е като крадено от самия Santa и с него ще си карам.
Тежест и болки в червата и проблеми с храносмилането имам от първия ден на бременността. От зелева салата щях да умра наскоро една нощ от болки и колики  #Crazy, за така препоръчваните по бремелинските списания ядки, бобови и пълнозърнести продукти и сушени плодове да не говорим!

# 126
  • София
Хайде и аз да се оплача Sad
малкия от 1-2 месеца ме е побъркал: не яде в къщи, в яслата ядял; никнат му зъби; и 3-4 дни от седмицата е с разстройство  Twisted Evil;  днес  и температура ми вдигна 39.0 и се издриска от 8 до 9:30 3 пъти.
Не мога да го разбера това дете каква е тази перисталтика на хората децата пораснаха и акат през ден или 1 път ние задължително по 2 пъти на ден, той яде колкото 1/2 врабче и като се издриска 2 пъти от какво ще порасне ....
Днес поне закуси попара от 3 сухара, което си е почти постижение след това се тръшна и рева пред входната врата 1 час за "мааама-татиии (напоследък нарича тати така) и колаааа"  накрая седна пред кухнята и се утеши надничам след малко той дреме ...сега спи от изтощение.

... същевременно аз се опитвам да ходя и на работа заради пусти му болнични при раждане...

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 10:56 от Мама на слънце

# 127
уф мама на слънце, и ние сме така -не яде, уж температура няма вече, обаче сега е с кашлица и хрема и от днес сме на антибиотик - сефтосахме и това Sad
Направо незнам откъде й дойде това. Ака като на разтройство, сега от антибиотика очаквам да дриска.
Не ще да пие лекарствата, едвам й ги сипваме в устата. Ад е!

А иначе като бяхме здравички, Дени си хапваше добре и акаше от 2-4 пъти на ден нормално Embarassed

# 128
  • София
Уф, ужас.
След като се събуди от изтощение се надигна и повърна без никакво напъване. Сега седи, мига, клюма, дреме заспива за секунди.... толкова е тъжна гледка никога не е бил толкова отпуснат. Преди да заспи температурата бе спаднала от 39 на 37,7 като събуди 38.5 Sad

Отгоре на всичко вали, а аз трябва да пусна 2 перални, за да успея да изпера всичко след като оповръща всичко върху спалнята себе си и мен + насъбраното ....

# 129
Здравейте мили ми мами.
Вчера просто щях да пукна от тоя корем.Цял ден едвам се движа...
Някой говореше за секс...Последния път,когато го практикувах туй нещо,получих контракции и така се уплаших,че няма накъде.Та за туй май ще се наложи вето в наш'та къща.
zayo,Мама на слънце ,направо ми е жал за дечицата,но и за вас.Дано по-скоро намерите решение на тия здравословни проблемации. Hug

За зимния гардероб-имам много пуловери,които ще ми стават и за напред,но с панталоните направо акъла не ми го побира.Имам само едно дънки и два по-плътни анцунга. Cry
morgause аз съм без кола,което е направо ужас.Щом го няма мъжо,съм като без крака.До болницата няма как да ида сама.Та за това разчитам или на тати,или на мъжкото съсловие.

А да ви питкам аз нещо-сега когато съм в 6 месец,май вече трябва да хода на лекар на две седмици или не е така.Нещо с мойта докторица не можахме да се разберем,та да ви питам вас?

# 130
Мили майчета с тъжни зайчета, мъчно ми става като чета и си представям малките оклюмали слънчица и вашето притеснение. Голяма прегръдка от мен  Hug Надявам се бързичко да пребуледуват дечицата и да се усмихнете пак, както вие, така и те  Praynig
Миранда, мисля че от 7-8 месец (по-скоро Sunglasses месец се ходи през две седмици на доктор, а в 9 - през седмица. Така че спокойно, докторката ти не се опитва да те подведе Simple Smile Поне доколкото аз знам.
Да подсетя момичетата от София, че утре откриват "Произведено в България". Аз може и още утре да го посетя, тъй като не съм на работа. Ще почивам в петък, през уикенда (по подразбиране), в понеделник пак почивам, после три дни работа и от 01.12. излизам в болничен. Много се раджам, че се прибирам вкъщи Simple Smile

# 131
mirannda, когато получих контракции докато бях в Сандански ходих на лекар-та той ми каза сега си ходи на консултации веднъж в месеца, като влезеш в 7-я месец ще ходиш по 2 пъти месечно... Днес съм на ЖК, ще питам докито и в понеделник ще докладвам. Сутринта пак имах болки и не бях сигурна дали ще стигна до Плевен /там ходя на ЖК/, пих си но-шпа-то и магнерича, сега не усещам нищо, дано да е било временно Praynig А иначе за колите-аз имам, но не шофирам често, просто нямам желание, станала съм доста разсеяна, а преди не слизах от колата. Сега мъжо ме вози travel

# 132
ТАНЧА, ти къде мислиш да раждаш? Питам, защото аз първия път раждах в Плевен. Сега незнам още какво ще правя, но ако беба изчака до 1 седмица преди термин, може пак там да ида.

# 133
Благодаря,и аз знам че почва да се ходи два пъти в месеца,когато влезеш в 7 месец,ама си викам да проверя все пак.Имам едно кръгче(календар на бременността) и там пише че трябва да съм на ЖК на 18.11(бях вече) и следващата да е на 11.12-което не е баш цял месец.Май най-добре е да се обадя на докито и да я питам.
tan4aБи ли ми обяснила какво разбираш ти под болки и къде.Аз имам понякога напрежение долу ниско,мога да го причисля към тъпа болка,но продължава повече от 3-4 часа и е постоянна-като през това време не ми се стяга матката.Все едно ме болят яйчниците.Някой да има сходни симптоми?

# 134
zayo, мисля от средата или края на февруари да живея в Плевен / при свекъра и свекървата/и там да родя, може и да се засечем. Ако бебчо реши да излиза по-рано, което не искам да става естествено, ще е тук, в Троян. А Драго Попов /не може да не го знаеш/ така ми се зарадва като ме видя в Сандански, помисли, че искам той да ме изражда.

Общи условия

Активация на акаунт