Месец МАРТ не е далече, мама среща своето човече!

• 14 060
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
mirannda, какво разбирам под болки-ами при мен са различни. Понякога са по-краткотрайни, но остри. Днес, както и миналата седмица, когато ме приеха в болница бяха ниско долу, тъпи и постоянни, както ги описваш ти, не си намирам място-нито мога да ходя, нито да лежа. Все едно ми се ходи по голяма нужда Embarassed, незнам контракции ли са, какво са newsm78

# 136
Стресна ме с това,че са те приели в болница заради тия болки.Направо ме втрещи.При мен не са силни.По скоро са като тежест и не са все едно ми се ходи по голяма нужда.Ох,нека още някоя мама каже дали ги има тия болки,че направо място не мога да си намеря сега. Cry

# 137
Ооо, не се притеснявай, не съм искала да ти повлияя така Cry Тогава ми приеха, защото болките бяха ужасно силни, продължиха от сутринта и в 16,00 вече не издържах и отидох в болницата, където ми спряха, за да ми поставят Папаверин-инжекции. Но днес бяха за кратко-няколко минути може би. Успокой се mirannda, дано и другите момичета отговорят и техните постинги са по-позитивни от моя. Съжалявам още веднъж, повече няма да пиша за тези неща Sad

# 138
Ама как няма да пишеш,напротив трябва да пишеш и за по-страшните неща.Така помагаш(поне на мен).Трябва да съм подготвена за всичко.Много ти благодаря че подробно ми обясни,сега се поуспокоих,защото моите не са силни.Но ще е хубаво и други мами да споделят.Още веднъж ти благодаря  Hug

# 139
Здравейте, момичета.
 За болките и аз имам понякога някакви болки, ама ги забравям. Забелязах, че колкото повече внимание им обръщам, става по-зле. Понякога просто ми се стяга корема за малко, друг път ме придърпва леко и т.н. Слава богу не е често. Старая се, като се случи да си легна ако мога или ако вървя намалям ход и поемам въздух и те си минават. Мисля, че са нещо нормално. Аз се успокоявам, че ако е нещо лошо ( не дай си боже) няма как да го пропусна или подмина.
 Така че пожелавам спокойствие на всички притеснени.
 Момичета, сега искам да Ви разкажа какво ни предстои с мъжа ми да направим. Вчера вечерта ни се обадиха шефовете на мъжа ми и искат да заминем за Лос Анджелис, където той да работи по определен проект. Ние искахме отдавна, бяхме ходили за визи преди месец, но сега това ни дойде малко изневиделица, защото те искаха да тръгнем още този петък. В крайна сметка се разбрахме за сряда, 29. 11. Искам да Ви помоля да ми стискате палци да изкарам пътуването нормално, защото уж не се тревожа, ама пак съм малко притеснена.
 Обаче днес ми е последен ден на работа и съм много щастлива Laughing.
 Пожелавам Ви приятен ден.

# 140
Tanya Genova,благодаря ти за позитивизма...Стискам ти палци.Дано всичко е наред,пък после да разказваш. Hug

# 141
Здравейте и от мен!
Зайо и Мама на слънце, много ми стана мъчно като ви чета тревогите. Дано малките мишлета скоро се оправят.  newsm17 Като си представя, че и мен ме чака такова нещо някой ден...  #Crazy
Аз днес съм направо парцал. Хем цяла нощ спах като пън и почти не съм се будила за да правя тигели напред-назад из къщата. Боли ме главата, все едно не съм спала 5 дена и само се чудя къде да прилегна из къщи.  smile3507 Поне имам какво да си чета-пристигна ми колет с няколко Бг списания от майка ми и тази книжка на Др. Спок  Mr. Green Снощи бебка беше застанала в единия край на корема ми и ме натискаше по бъбрека, така че хем ми се ходеше до тоалетна, хем не мога да си свърша работата като хората...много неприятно!Трябваше да чакам да се премести за да се почувствам по-добре.
Танче, дано всичко мине добре по време на пътуването. Мисли си как ще си направите една много вълнуваща разходка и всичко ще е наред.

# 142
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Момичета, преди по-малко от 2 часа ни блъсна една камионетка Cry. Много се изплаших и сега не знам дали не трябва да отида на доктор да видим бебето как е? Искам да ви питам, ако има някакъв проблем с плацентата и бебето веднага ли ще усетя нещо или може и часове по-късно да стане нещо?! Ударът не беше силен, онзи излезе на път с предимство, без да сме го пуснали... тоест нямаше възможност да се засили, но едната ни врата все пак е на хармоника и без джам. Никой от нас не се удари, но все пак си беше сблъсък, тоест подскочи ни колата малко встрани. Бебето започна веднага да ме рита, но допускам, че е защото много се изплаших. Не знам дали да тичам при доктор да ме погледна на ехо-то или да изчакам, и ако забележа нещо транно - тогава да ходя?!

На болните ви мишленца - целувки, прегръдки и бързичко да им минава Hug!

# 143
Здравейте и от мен!

Hug и на новите мами.
Tanya Genova не се притеснявай, всичко ще бъде наред. Peace

Ние днес сме на ЖК и незнам защо (като никога) ми е притеснено. Не сме имали проблеми уж... newsm78 Знам само, че ще ми се накара за кг.-те, но като ядем много сладко е така. Ако не се срамува бебо този път, може и да покаже пола си, въпреки че ми е важно само да е добре. Само да ми изчезне това гадно притеснение. #Cussing out

Муцуна Hugуспокой се мила! Сигурна съм, че всичко е наред и бебето е добре. Но за твое успокоение иди на лекар да те види. Така и ти ще си по-спокойна, а така и бебето. Heart Eyes

# 144
Муцунче,не искам да те плаша,но е най-добре да отидеш на лекар.Щом бебо е мърдал силно може да има опасност и може да не си проличи в следвашите дни.Понякога най-сериозните неща не си личат толкова ясно.Винаги когато има неразположение е хубаво да се отиде на лекар или поне да му позвъниш.Дано да се разминете само с уплахата,но за твое упокоение отиди на лекар. Hug

# 145
  • plovdiv
момичета,
имате ли впечатление от витамините Матерна.Могат ли да се пият без лекарско предписание.Една моя близка(тя е медицинска сестра) ми каза да пия по 1 хапче сутрин.И каза че струват около 20лв.Аз консумирам всеки ден плодове и зеленчуци и мисля 4е с тях си набажям доста витаминчета,но сега се чудя дали да взема да пия и тези-матерна

# 146
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Мисля, че Матерна-та вече не се произвежда, или най-малкото не се продава в аптеките.

# 147
Да, Матерната не се внася в БГ вече и я няма по аптеките. Много от лекарите препоръчват O'mami или Центрум. За Матерната има и много противоречиви изказвания, доколко помагала и доколко вредяла.  newsm78
Но ако държиш на нея и имаш познати в чужбина, нека ти купят.

# 148
  • София
Муцуна, дано всичко е наред. но и аз като Indi kazwam ""..за твое успокоение иди на лекар да те види. Така и ти ще си по-спокойна, а така и бебето." Дано си била с колан.
Tanya Genova, пожелавам ти успешно пътуване Simple Smile, дано шефовете знаят състоянието ти и се погрижат за теб имам предвид здравно.

Моето слънце е точно като времето сега пак спинка, посмъкнахме температурата и като е под 38 сякаш се поуспокоявам.
Утре сме на лекар, така ми каза педиатъра, ще го види и изследвания на кръв ще пусне, пък аз ще си занеса и ако (иска ми се да видим и него), ако все пак се изходи, че с това неядене днес...
Толкова се притеснявам имам чувството, че не съм 100% отдадена на него. Страх ме е да не се почуства самотен, заради бебето. Той много малък, на мама бебето а как му щрака мозъчето:) направо се шашкам днес ме вижда с бутилката оцет и ми казва "Не, кис" и избяга. Беше за да го мажа за температурата, а той си помисли, че ще му давам да пие помни, че пил. ДА не описвам ак пие смекта само ще спомена че аз цялата съм ан пръски а той 2 пъти е преобличан

# 149
Муцуна, само се успокои сега, че иначе става по-лошо. И ние с мъжа ми се блъснахме леко преди месец, пак заради един, който ни засече пътя. И аз се изплаших доста, ама не отидох веднага на лекар, защото прецених, че ако се успокоя и не чувствам нищо стресиращо като болки или нещо друго, няма страшно. Слава богу, една седмица по-късно на прегледа всичко беше наред. Ама все пак ако искаш звънни един телефон на твоя гинеколог, те знаят най-добре. Иначе радвай се, че сте се разминали само с уплаха и дано на никого не му се случват такива неща вече. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт