Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите, които обсъждат майките във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми във форума включват споделяне на опит по време на бременност, препоръки за колички, здравни проблеми и изследвания, както и търсене на съвети за лекари и специалисти. Във форума се обсъждат теми като бременност, избор на колички, здравни проблеми, изследвания, преживявания на майките, търсене на лекари и специалисти и споделяне на лични преживявания. Форумът обсъжда различни аспекти на бременността като наддаване на тегло по време на бременност, проблеми с киселини, избор на колички и легла за бебета и грижа за кожата по време на бременност.
-
Какви са някои от проблемите, които обсъждат майките във форума?
-
Какви са препоръките за грижа за кожата по време на бременност?
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
Този нет ме побърква.По цял ден се мъча да отворя някоя страница.Таман напиша отговор и го пратя и забива.Вчера писах, писах и накрая нищо.Днес пак опитвам.
Ама се надявам бързо да оздравеят и си мисля,че трябва да се подготвя и аз за такива моменти /неизбежни са с малко дете, нали?/
, да те успокоя с една тайна- преди месец ме удари един таксиджия, бях сама в колата. Много се изплаших, защото ми дойде изотзад... даже контракции получих докато чакахме полицията. на всичко отгоре той се опитваше да се измъкне, а полицаите им беше мило за "горкото младо момче със счупена кола" и се опитваха да го отърват без протокол и акт. Искаха ние да сме се "разберяли"
Така че се наложи да правя и скандали.
върви напред с една седмица.Качила съм 7 килограма от началото,доки нищо не каза,но аз смятам ,че трябва да се поогранича.Имам и малко оттоци,за крампите ми предписа неуробекс.Някой да е пил Нутрикал,това по принцип е хранителна добавка за спортисти,изписва се и на бременни,абе да не се напомпя от нея нещо 
Още нещо- не си и помисляй да оставаш сама в центъра на ЛА, много е опасно, а и не е хубаво. Ако имате възможност идете до Лас Вегас 

Желая ти много любов, хубави мигове и бебешки усмивки 
Та, ще се ограничим чувствително този месец и няма да давам да ме глезят.
Ще си ходим пешачката като предишните месеци.
Та, няма да ни трябват
(надявам се)
момченцата ви дето си "резервирах".