Месец МАРТ не е далече, мама среща своето човече!

• 14 064
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив Белащица
Матерната мисля, че е спряна от производство. Но като гледам се пие Центрум, О`мами, Топ левюр /аз пия такива/, Хип, за тези се сещам сега.
Муцуна, иди за твое успокоение или поне звънни на док, щом не сте се наранили на бебо не би трябвало да му има нещо, той се е размърдал заради твоята уплаха, все пак те усещат нашите емоции. Моето почва например много да рита като ми се е преяло нещо много и с първите лакоми хапки, които сложа в устата си, то започва да се обажда от вътре.

# 151
Привет момичета  bouquetТози нет ме побърква.По цял ден се мъча да отворя някоя страница.Таман напиша отговор и го пратя и  забива.Вчера писах, писах и накрая нищо.Днес пак опитвам.
Първо искам да пожелая на малките зайчета бързо оздравяване.Знам какво е да го гледаш как страда и да се чувстваш безпомощен да помогнеш.Зайо, преди няколко години и моето момченце като го беше лепнал някакъв вирус с температура се бях побъркала.4 дена нищо не искаше да яде, а пиеше антибиотици.Накрая не можеше да ходи от изтощение.Но слава богу се оправят нещата.
Муцунка, според мен трябва една консултация с лекаря ти.Може поне по телефона да се обадиш.Ако не друго поне за твое успокоение.Аз съм сигурна, че всичко ще е о.к.
Таня, радвам се за теб и не се тревожи.Пътуването ще мине чудесно.
За килограмите аз съм вече почти +6.Коремът си ми е голям, но нали са ми много околоплодните води и може и от това да е.И на прегледа в София ми казаха, че са на горната граница, но щом вече знам, че всичко с бебчо е наред съм спокойна.
Аз витамини не пия.Само за хемоглобина желязо.
Забравих да поздравя новите мамчета с добре дошли и да им пожелая хубави мигове сред нас.
Малко дълго стана ама кой знае кога пак ще мога да се включа ако въобще и този път успея да го изпратя.
Лека вечер от мен, че работното време свършва и е време да поемам към дома Joy

# 152
Момичета днес ходих на лекар
и моята Беба излезе че е момче. Незнам да вярвам или не?
Муцуна - отиди на лекар най добре така ще бъдеш спокойна
Sade-

Желая ти безпроблемна бременност до края и леко раждане!
Бъди желана, Бъди обичана,
Бъди сладка мама!
ЧЕСТИТО!!!

# 153
Много ми е мъчно за болните ви дечица, Мама на слънце и Зайо! Направо се разстроих тука... Cry Ама се надявам бързо да оздравеят и си мисля,че трябва да се подготвя и аз за такива моменти /неизбежни са с малко дете, нали?/
Муцуна, понеже съм ти много симпатична Sunglasses, да те успокоя с една тайна- преди месец ме удари един таксиджия, бях сама в колата. Много се изплаших, защото ми дойде изотзад... даже контракции получих докато чакахме полицията. на всичко отгоре той се опитваше да се измъкне, а полицаите им беше мило за "горкото младо момче със счупена кола" и се опитваха да го отърват без протокол и акт. Искаха ние да сме се "разберяли"  #2gunfire Така че се наложи да правя и скандали.
После не ходих на доктор, но нищо не ти пречи ти да отидеш или поне питай по телефона. Аааа, и не казвай на майка ми за това, че ще ми скрие ключовете от Бу-то  Embarassed
Таня, лек полет и хубави моменти в странство!

Момичета, качила съм 6 кг за два месеца!!! Притеснява ме най-вече това, че никога не съм се ограничавала от храна и сега мисълта,че трябва да внимавам какво ям /а трябва ли?!?!/ ми отравя живота.
Аз даже не съм забелязала, че толкова съм напълняла... Но сега като разбрах,не ми излиза от ума и непрекъснато се притеснявам, че ако така продължавам, ще ми стане нещо  Cry Имам предвид не стрии и голям задник, а че костите и сърцето ми не са носили никога такива "тежести"... Много ми е гадно!

# 154
Момичета и аз преди малко се върнах от доки,бебка е добре расте около 25 см и 750 грама, Grinningвърви напред с  една седмица.Качила съм 7 килограма от началото,доки нищо не каза,но аз смятам ,че трябва да се поогранича.Имам и малко оттоци,за крампите ми предписа неуробекс.Някой да е пил Нутрикал,това по принцип е хранителна добавка за спортисти,изписва се и на бременни,абе да не се напомпя от нея нещо Grinning

# 155
Здравейте мамчета!
Първо да пожелая на болни4ките ни де4ица скорошно оздравяване. Знам колко е тежко и искрено ви съчувствам  Hug
Муцуна, надявам се всичко с вас да е наред.  Hug
Таня, като летяла до ЛА 4 пъти напред-назад бременна те уверявам, че всичко ще е наред. Все пак ако ще поостанете не е лошо да се увериш, че на мъжа ти, респективно на теб, ще бъде осигурена здравна застраховка. Дори нещо нищожно тук може да се превърне в голям разход. Освен това си подготви бележка от наблудаващия гинеколог адресирана до авиокомпанията, че си бременна в еди коя си г.с. и можеш да летиш". Тази бележка трябва да имаш преведена от оторизиран преводач.  Провери и условията на авиокомпаниите. Някои позволяват да се лети до 7 месец включително, други до 8ми включително. На "check-in"-а им напомни, че си бременна, за да ти дадат място, където е най-широко и никой няма да те притеснява  Wink Още нещо- не си и помисляй да оставаш сама в центъра на ЛА, много е опасно, а и не е хубаво. Ако имате възможност идете до Лас Вегас  Wink И непременно посетете Universal Studios- Hollywood.  Приятно прекарване, надявам се да ви хареса  newsm26
Мими, момче? Сигурно ли е?  newsm78
Sadenbirthday  ura Gift Желая ти много любов, хубави мигове и бебешки усмивки  newsm30

# 156
Добро утро от мен! Hug
Снощи ходихме на доктор и сме надебелелииии:(. Много съм се притеснила, защото има много време още докрая, а сме с много кила... Thinking Та, ще се ограничим чувствително този месец и няма да давам да ме глезят.   261uu Ще си ходим пешачката като предишните месеци.
Иначе си имаме и ние "пакет" и може да ме причислите към мъжките мами. stork-boy
Не съм питала за размера,  Joyзащото бебока през цялото време я риташе и тя неможеше да си види нещата, които я интересуваха. newsm32 Та, няма да ни трябват Stop (надявам се)  Praynigмомченцата ви дето си "резервирах". Grinning
Изписаха ми витамини О'мами. Имат вкус на какао.

Чао от мен и лек последен ден на тази работна седмица. Hug

# 157
Да се отчета и аз- снощи бяхме на родителска среща с нашата мома, потвърдена още веднъж, видяхме й шушанката, цели 30 санта е момата / няма да прилича на мама и тати/ и 800 грама, изостава с два дни спрямо датата си, ама нее проблем, всичко друго си ни е наред. Килограмите- аз съм 12 нагоре, ама от началото на 5-я съм качила само 2 /за почти 2 месеца/. Като ги разпределя стават по 2 кг месечно, което не ми се струва толкова много, пък и бременна жена 62 килограма не е фрапираща цифра.

# 158
Много се кефя на мъжките мами....сигурно никога няма да проумея че има нещо друго освен момичета на този свят ooooh!
Нито 1 такова чудо не се е родило досега в рода ни, мислех че са на изчезване  newsm78 Grinning

Муцуна, внимавайте по София, движението е ад, и изобщо този дето те вози да не разчита на това че има предимство!! Отдавна правилника не важи за София, по-добре да се изчака някой идиот да мине, отколкото да страдате.
Пък после ако иска този дето кара да го гони да се саморазправят. Ако не ще си купим танкове пък и да се блъскат щом искат!! Twisted Evil

# 159
Добро утро, мили Мартенички Simple Smile
Вчера пак съм се разсеяла нещо Embarassed Sade, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   party041 макар и на патерица. Желая ти безпроблемни бременност и раждане, едно сладко мартенско бебче и много прекрасни моменти с любимите ти хора!
По-добре ли са днес болните дечица? Надявам се нещата да се подобряват Simple Smile
Муцунке, мила, сигурно много си се стреснала. Дано вече си се успокоила, а аз съм сигурна, че всичко с теб и бебока е ОК Simple Smile
Мини, аз съм 53 кг (по докторския 54), пък докторката пак ми направи забележка, че много бързо съм наддавала (наддала съм 6 кг. за два месеца по техния кантар, по моя - 6 кг, но за почти 3 месеца) Simple Smile Е, аз не се впечатлих особено от нейната забележка, обаче я цитирам на всички, които ми се "карат", че съм много слаба Mr. Green Иначе и аз не блестя с особен ръст - скромните 165 см Simple Smile

# 160
Здравейте мили мамчета!
ЧРД на Sade също на патерици! Желая ти всичко най-прекрасно, което може да се случи на някого да не те подмине!  Hug
На болните дечица - скоро да оздравяват, че мамите да се успокоят  Praynig
Таня, приятно пътуване, и само положителни емоции! И наистина, направи всичко което Роси ти е писала, за да сте спокойни.
tan4a, zayo, и аз ще раждам в Плевен, може да се засечем Simple Smile
Видях, че сте коментирали пак темата за витамините. Аз допреди месец също не пиех никакви, даже и Центрума, който ми бяха предписали, защото постояно рупах зеленчуци и плодове, но сега и двамата доктори, при които хоя ми казаха да почвам да пия витамини. Реших да ги послушам, защото и сезона е един такъв... и незнам дали си набавям с храата достатъчно... Пия О'мами, те са специално за бременни и доктора каза че комбинацията им е по-подходяща от Центрума.
Смуча си и флуора, което обаче не ми спасява зъбите от повреди. Цял живот не съм ходила по зъболекари, а сега за 3 седмици ще ходя за трети зъб  Sad
И нещо друго... мойта девойка напоследък ме рита много много ниско долу, и ми рита сигурно пикочния мехур, та ме кара да си прекарвам половината от времето по тоалетните. Вашите бебоци и те ли са така?

# 161
Моята рита на различни места, но най не е доволна, когато легна на лявата си страна /на мен пък така ми е най-удобно/ и тогава се започва едно нежно побутване отвътре Laughing Като че ли иска да ми каже, че няма място:)
На мен още не са ми казали нищо за витамините и не пия нищо, ще попитам следващия път дали трябва да вземам или не.

# 162
Добро утро,мили мами,
Понеже съм много отвеяна та -ЧРД на Sade също на патерици!.Пожалвам само прекрасни мигове и много здраве.
Indi,Добре че не се спря твърдо на някой младеж-мале,мале. ooooh!Честита ти мъжка рожбичка,добре дошла в синия тим. Joy
zayo,аз пък си мисля че е по-хубаво да си имаш момиченце.Имам две приятелки,с по две деца.Едната има първо момче,другата първо момиче.Онази с първото дете момиче ми каза че малката много й помагала докато била бременна втори път,много си пазела мамата.А другата с момчето,каза че не срещала никакво разбиране от малкия калпазанин.Не знам дали е меродавно това мнение,но ми се струва че момичетата от малки са съпричастни към болешките и радостите на майките си.Поне по себе си съдя така.И малко завиждам на онези от вас,които чакат момиченца  Embarassed

Муцунке,чакам да кажеш как си днес.

mini_79,вашата мома много едричка,бре.Сладурана... Hug

А да ви питам,всички ли сте ходили на зъболекар,щото аз съм пропуснала таквоз ми ти нещо?!

# 163
Миранда, ами аз още отсега не мога да се оплача от Дени. Подрежда, бърше пода, носи каквото й се каже. Абе помага. По детски естествено Simple Smile
Честно казано сега когато съм майка, разбирам какво е било на моята майка. Мъжа това не може да го осъзнае толкова добре.
Но пък незнам, всяко нещо си има плюсовете и минусите. Не е гаранция че момчето няма да помага, или че момичето ще помага.
На мен просто ми е интересно какво е да имаш момченце. Най-вероятно никога няма да разбера. Ще се надявам на внук  Wink

Е сега докато пишех Дени отиде сама до масата да си яде попарата, която й стоеше от сутринта  Shocked Не вярвам на очите си, но много се кефя  Simple Smile

# 164
Ето точно за това говоря.Момичетата са малко по-тактични,по-мили,към майките си.Аз лично колкото и пререкания да съм имала с мама,само като видя че има нужда да й се помогне с нещо и веднага се отзовавам.Жените като че се подкрепят повече(е,има си я злобата,но не и между майка и дъщеря).
Може пък на трето да се решите и то да е момченце,а иначе с внука също е добре... JoyПожелавм го от все сърце!
Радвам се,че малката госпожица е по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт