Месец МАРТ не е далече, мама среща своето човече!

• 14 040
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
arabela82 Добре дошла в нашата компания  Hug

Моето малче е с температура милото  Cry Почти нищо не е хапнал днес, добре че пи малко формула поне. Дала съм му Тайленол (тукашния аналог на Панадол) и се надявам утре да сме по-добре.
Иначе днес най-после намерих един комплект от въпросните бодита с предно закопчаване и купих за малкото човече- 3 бодита, лигавник, шапка и ботушки. Утре ще ги снимам и ще си ги дабавим в албумчето.

# 256
Ох Роси, и ти ли си сега на пангара  SadМай всички минахме.
Какво става, още не е дошла зимата, а после  ooooh!
Дано да мине бързо, да е нещо временно.

Ние също още си пием антибиотика, Дени има храчки и някакъв лек секрет от носа. Но поне вече яде както преди  Hug
Вчера бях полудяла от тъпото педи, дето чакахме 1 час да влезем а отвън някви големи и още по-големи възрастни бухаха и смъркаха и дано не сме прихванали нещо пак  Praynig Как пък никой не се сети да ни направи място. Станали сме ужасни това българите   #2gunfire

Добре дошла на арабела!

# 257
Зайо изобщи не ме учудва това което казваш,миналата седмица отидохме с Вики в ХЕИ да и правят изследвания за градината,опашка 30 човека,аз вървя с два метра корем напред,ма как никой не каза влез с предимство,че дори ме наплюха,че не чакам ред мани,скапана работа

# 258
Зайо изобщи не ме учудва това което казваш,миналата седмица отидохме с Вики в ХЕИ да и правят изследвания за градината,опашка 30 човека,аз вървя с два метра корем напред,ма как никой не каза влез с предимство,че дори ме наплюха,че не чакам ред мани,скапана работа

#2gunfire #2gunfire

# 259
Здравейте момичета.Да се отчета и аз...За кафето:пия всяка сутрин по едно 3 в 1 но вместо да го разтварям във вода го пия с прясно мляко така ми е по-вкусно.За цигарите е те са свързани с нервата когато започне да ме тресе безпричинно или започна да си втълпявам разни там щуротии запалвам по една.Първите три месеца ми беше гадно и си не съм пушила даже си мислех че няма да ги пропуша обаче  newsm78 Гледам когато имам такива кофти дни да са най-много 2 е старая се да тези дни също да не са начесто.През деня ми е добре,но като дойде вечерта започвам да се чувствам подута(в корема),започва да ми тежи,опитвам се да спя на лявата страна,но бебо нежно,а понякога и не дотам нежно ме подсеща че така не му е удобно,айде докато се завъртя(че съм станала като кит),то взело че ми се доходило до 00,после пак докато си легна пък съм се разсънила и т.н Забравих да гарнирам тези преживявания и с негативните мисли и картинката е пълна Tired
Е това е от мен засега...
P.S. Искам да попитам варненските майчета дали знаят къде във Варна има детски оказиони че по нета нещо немога да намеря.Решила съм някои работи от оказион да си взема.Предварително ви благодаря.Извинявайте за дългото словоизлияние  bouquet

# 260
благодаря ти,  morgause !!!  bouquet
и ти ли очакваш момиченце:)Simple SmileSimple Smile

Да, значи и ти?Simple Smile Понеже нямаш линийка:)

Хора, подариха ми една дреха - малка бяла рокля и сега стоя и я гледам много странно. До сега не бях купувала нищо, не знам защо,тук роднините казват, че е рано, а аз гледам, че вие вече си купувате. Та роклята..изведнъж превърна в реалност много неща:)

# 261

P.S. Искам да попитам варненските майчета дали знаят къде във Варна има детски оказиони че по нета нещо немога да намеря.Решила съм някои работи от оказион да си взема.Предварително ви благодаря.Извинявайте за дългото словоизлияние  bouquet

виждала съм един на Пискюлиев мисля се води от колхозния пазар нагоре посока експрес банк от дяно се пада ,ако видя  някой друг ще ти пиша

# 262
Здравейте тумбаци  Hug
Да кажа и аз за кафето - пийвам си сутрин по едно еспресо, и то не от най-слабите, и толкова. Много ми е ниско кръвното, и ако започна да се замайвам, следобед пия още едно, но не толкова силно.
За купуването - ох... така ме сърбят ръцете да почна да пазарувам, че си нямате идея. Ама нашия татко като се пръкна един суеверен.... не ще и да чуе. Изкушавам се чак тайничко да си купя разни нещица, но айде, няма да съм такъв гявол  Twisted Evil
Но като мине още малко време, има неща, които трябва да се купят предварително. Не искам докато съм в родилното бабите да пазаруват вместо мене, и то неща които сигурно няма да са ми по вкуса.
Колкото до ритането на бебка, явно се въртио насам натам, защото рита на различни места. Неприятно ми е само когато ме рита много ниско долу, чак в слабините, та ме праща в тоалетната Simple Smile

# 263
Преди малко се връщам от док и споделям.Бебо е добре, през цялото време не се спря, вече тежим 1кг и 80гр., а аз се чудя защо корема ми е огромен  JoyМомченце си е няма съмнение, никак не го беше срам да се показва през цялото време  Laughing
Гадното е че пак трябва да слагам глобули за гъбиииииииии, така ми писна вече и пак ми изписа Полижинакс, който не ми действа особено  Sick
Няма никакво отношение българина към бременните и аз се сблъсквам с това от време на време, не че ми пука особено, понякога си нахалствам даже, като не се сещат.
Лек ден на всички  ::

# 264
Ако мислите, че италианците са по-възпитани в това отношение...особено мъжете...всеки ден пътувам с метрото и досега са ми направили място само 5 пъти, откакто съм бременна..така че..а да не говорим за опашките, никой не го е еня, че чака бременна жена, особено там, където ходя да си вземам кръв, пълно е с възрастни хора, които мислят, че света сега е техен..много неприятно.

# 265
Не знам аз ли съм се отнесла нещо, или съм сънувала. Бях намерила сайт на бертони, с колички и всичко друго, с цени т. н., а сега изрових света и не мога да го намеря. Някой знае ли нещо?  Embarassed smile3538

# 266
Добро утро на всички! Дано денят да е по-хубав и всички малчовци да оздравяват Simple Smile
И аз да споделя нещо по темата с озлобеността на българина Sad
В петък чаках 45 мин. тролей на Раковска Shocked ама това е друга тема, де. Най - накрая дойде заветния тролей и естествено - препълнен. Качах се аз, ама вътре тъпканица. Не става и дума да ти отстъпят място, напротив - почти лягат върху теб. На следващата спирка се освободиха няколко места, но "уморени" пенсионери веднага се стрелнаха и ги заеха. Е така издържах 3 спирки и слезнах, защото ме заболя областта под корема, а и нервите ми не издържаха. Хванах си такси и благополучно се прибрах... ей такива ситуации ще ме накарат по-рано да изляза в болнични, макар че ми се иска да работя. Много тъжна картинка сме това българите

# 267
Здравейте момичета.Да се отчета и аз...За кафето:пия всяка сутрин по едно 3 в 1 но вместо да го разтварям във вода го пия с прясно мляко така ми е по-вкусно.За цигарите е те са свързани с нервата когато започне да ме тресе безпричинно или започна да си втълпявам разни там щуротии запалвам по една.Първите три месеца ми беше гадно и си не съм пушила даже си мислех че няма да ги пропуша обаче   Гледам когато имам такива кофти дни да са най-много 2 е старая се да тези дни също да не са начесто.През деня ми е добре,но като дойде вечерта започвам да се чувствам подута(в корема),започва да ми тежи,опитвам се да спя на лявата страна,но бебо нежно,а понякога и не дотам нежно ме подсеща че така не му е удобно,айде докато се завъртя(че съм станала като кит),то взело че ми се доходило до 00,после пак докато си легна пък съм се разсънила и т.н Забравих да гарнирам тези преживявания и с негативните мисли и картинката е пълна
Е това е от мен засега...
P.S. Искам да попитам варненските майчета дали знаят къде във Варна има детски оказиони че по нета нещо немога да намеря.Решила съм някои работи от оказион да си взема.Предварително ви благодаря.Извинявайте за дългото словоизлияние

Оказион има на Колхозния пазар и другия е до кино Тракия, отзад на гърба
Единия се казва Саша, мисля този който е на Тракия! И двата са добри! Какво си търсиш оттам, аз засега почти нищо няма да купувам, т.е от рода на колички, шезлонги, люлки и прочие - имаме си ги от каката, която е на 2,4 месеца!

# 268
Марчела, защо не си вземеш Гиназол за гъбите, на мен това ми изписаха, сложих го и за сега съм супер доволна. Ако искаш поразпитай и лекаря за това. Според мен щом нещо не ти помага, няма смисъл да го слагаш.

# 269
Здравейте пупъци,малки и големи.
Добре дошла на arabela82!
marchella радвам се че с бебо всичко е ок и е наддал доста.
Относно държанието към бременните-отвратена съм.Не ни бръснат за сливи.На мен вчера ми стана лошо в автобуса,едвам издържах да стоя права...

Срам не срам,обаче искам да споделя нещо с вас.Толкова ме боли че...някоя от вас да има хемороиди?! EmbarassedАз сега разбрах какво значи да не можеш да си стойш на Д-то и да не можеш и по малка нужда да отидеш.Цяла нощ не съм спала.Някоя от вас да знае с какво мога да си помогна?Моля ви се ,направо откачам.

Роси,пожелавам бързо и безпроблемно оздравяване.Май всички майчета минахте през тия трудности с болестите...съчувствам ви. Hug
С нервите:зле съм на моменти.Някоя глупост ме изкарва извън равновесие.И не знам как да се контролирам.Стремя се да се успокоявам заради бебко,че като усети че съм нервна се бъди и почва с ритниците.Иначе за сега проблеми със зъбките няма.

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 11:59 от mirannda

Общи условия

Активация на акаунт