Месец МАРТ не е далече, мама среща своето човече!

• 14 011
  • 296
  •   2
Отговори
# 270
  • Пловдив Белащица
mimina75, можеш да поглеждат и в Продавалника. И аз си мисля, ако излезнат някои неща, да си ги взема втора ръка. Като ванички, проходилки и такива разни.

# 271
Абе хора, как продължавате да пушите като знаете, че е вредно за бебето, не мога да ви разбера, толкова ли е трудно...искам да ви откажа Laughing

# 272
Аз ги спрях някъде втория месец. Обаче онзи ден нещо с таткото се скарахме, и то не точно, ама ми стана адски кофти, дорева ми се, и като се насъбра с болестта на Дени си казах: Абе само аз ли трябва да мисля за бебето и да се лишавам и да търпя сума неща, а той да не може?? И изпуших 1 цигара. Изобщо не съжалявам. Понякога на човек му писва, особено ако няма подкрепа.

А сега да ви питам за киселините. Мен вече ме разяждат. Иде ми да умра, незнам как ще изкарам още 4 месеца  Shocked Shocked Настане ли вечер, настава адът. А вече и през деня се обаждат ooooh!
Само Талцид ли може да се пие?

# 273
Здравейте мили дружки Simple Smile
Мен ме глезят Embarassed - сутрин ме кара любимия на работа (преди и дума не можеше да става да го събудя в 7:15, за да ме докара Wink ), а вечер се прибирам с едни колеги или пеша (50 мин. спокоен бремелински ход). Откакто излязох от болницата в началото наавгуст, само три пъти съм се возила на метро и то не в час пик, на останалата част от градския транспорт все още не мога да гласувам довереие  Mr. Green Или ме карат, или ходя пеша (за щастие живея в центъра и повечето места, на които ходя, са ми близо), или ползвам такси в краен случай.
Кафе спрях да пия горе долу когато разбрах, че съм бременна, просто спря да ми се пие. Самата миризма не ми пречи, напротив, харесва ми да ми мирише на прясно кафенце Simple Smile ... ама не ми се допива. Кока-кола пия от време-навреме, май това ми е единствения прием на кофеин.
Горе-долу по същото време спрях и да пуша, отново просто спря да ми се пуши (за щастие Simple Smile ). Все пак от известно време ги бях намалила до 3-4 цигари на ден. Иначе, morgause, трудничко е да спреш да пушиш, особено ако има пушачи около теб. На мен ноже би ми е по-лесно, защото мъжът ми не пуши, а първите два месеца си стоях предимно вкъщи.
За гъбичките - последно се оказа, че док се бил объркал (в петък като говорихме по телефона беше в движение), вчера погледна изследването и каза, че всичко е ОК Simple Smile Дано да задтржа така до края  Praynig

# 274
Да се отчета и аз Whistling
кафето - пия по едно, сутрин като пристигна на работа. И въпреки, че след това известно време имам киселини, някак ме ободрява и ми настроението леко ми се покачва педвид факта, че пак съм на работа #2gunfire Но най-хубавото е, че сутрин бебчо още спи (нормално, след като цяла нощ не ме е оставил на спокойствие да дремна Shocked), а веднага след първата глътка се събужда и започва да ме рита Joy А колкото и да нацелва лоши места от време на време, няма нищо по-хубаво от това да го усещам вътре в мен Sunglasses Или поне при мен е така, за вас не знам.
цигарите - до преди две седмици не можех да повярвам, че ще дойде момент, в който дори миризмата няма да ми пречи. А ето, че за последната седмица имам регистрирани 5-6 дръпвания. Embarassed Не че ще пропуша, но е факт, че на 2-3 пъти ми се прииска да изпуша по фас. За сега ще се въздържа от цяла цигара, щото не се знае след нея дали няма да ми се засили желанието още повече. Споко - знам си приоритетите, не съм за един фас Naughty
относно градския транспорт - честно казано, струва ми се, че дори на работа не се изнервям толкова, колкото в 15-те минути, прекарани в трамвая. Никой не помръдва от мястото си, а междувременно ще кажеш, че всички пътници минават за пръв път през този маршрут и отвъд прозореца се разкриват страшни гледки - всеки се вторачва през стъклото и се прави на заинтригуван. А пък аз си се чудя на себе си защо им се нервирам толкова - ама казвам ви направо ми иде да им отвъртя по един шамар #2gunfire Сигурно е от хормоните Thinking А това на опашка някой да отстъпи място - такива екстри още не съм преживяла.

# 275
А сега да ви питам за киселините. Мен вече ме разяждат. Иде ми да умра, незнам как ще изкарам още 4 месеца  Shocked Shocked Настане ли вечер, настава адът. А вече и през деня се обаждат ooooh!
Само Талцид ли може да се пие?

Зайче, на мен доки ми изписа Сукралфат, или нещо такова, ще проверя рецептата и ще ти кажа със сигурност. Каза, че било много ефикасно. Пие се половин час преди хранене, 3 по 1. Било американско, а българската му версия била Антиацид.

# 276
Благодаря за инфото f 5pm,Vess33 i mango. Hug Тук в Шумен няма такива оказиони  а от там мисля да си взема кошница за изписване и някои по скъпи неща  които ще ми трябват по кратко време.Mango  гледах в продавалника ама повечето мамчета са от София и мисля че им е по-лесно на софийска територия да сключват сделките.Vess33 моята дъщеря е доста голяма и тогава нямаше толкова много удобни неща за майчетата.Mirannda  аз имам хемороиди след първото раждане и сега пак се активизираха.Значи след като си свърша работата Embarassed мия си д-то със студена вода,после с разтвор от йодена тинктура с вода обливам го,и накрая се мажа с едно кремче за хемороиди Масту се казва и отвътре и отвън.Наскоро една моя роднина ми каза че има и един ефикасен крем Лоринден много помагал и съм решила ако пак ме заболят га го пробвам.Дано съм ти помогнала Peace

# 277
zayo вечер наистина става страшно аз спя с 2 големи възглавници почти седнала(как ми се схваща врата е друг въпрос)през деня само да се наведа леко и веднага ми се качват сякви сокове и тн Sick и това ще преживеен Hug

аз да похваля малко варненци ,на мен всеки път ми правят място в градския винаги са жени на средна възраст на мед дори ми става неудобно понякога все пак жените са били на работа,изморени ...ама се възползвам де Blush

# 278
Христина от Плевен, на 21 март чакаме нашето второ съкровище

# 279
mimina75:Много ти благодаря.Сега като се прибере мъжО ще го пратя до аптеката.Че вече до рев стигнах от болка!Дано да се оправя скоро Praynig

# 280
Миранда, ела ми ги разправяй на мен за хемороиди.И моите се появиха след първото раждане.На моменти се обострят.Знам какво е да ти се реве от болка.Та така преди месец като се възпалиха и чудо.Не знам какво да правя и с какво мога да се мацотя.Всички мазила като прочета и пише, че не се препоръчват при бременност.Прочетох случайно в един вестник реклама на  някакво ново мазило - Зеления матсан дойч/има и червен/.Много го хвалят.Отидох и питам жената в аптеката, а тя казва не пречело, а и се маже външно.Купих го.Около 9 лв. беше, но си заслужава.Много бързо отшумява болката.Сега при най-малки признаци се мажа по веднъж, дваж.На листовката също не пише да е противопоказно.Дори е указано за трайни резултати 7 дни да се мажеш, но аз гледам да не прекалявам и го ползвам само при нужда.Дано съм ти била полезна, а на другите да не съм досадила.
Лек ден от мен.

# 281
Христина от Плевен, на 21 март чакаме нашето второ съкровище
Здраве Хриси ,добре дошла.
Аз май само на вас не съм се жалвала,след като тревогата с шарката излезе фалшива,явно трудно се диагностицира,сега на дневен ред са някакви глисти при Вики ,откриха ги при изследване за градината,сега няма градина до нова година няма и дядо Коледа на милото му се реве,.мислите ли ,че е заразно в някаква степен

# 282
dakra,много благодаря и на теб.Май ще взема лекарството дето ми го препоръчваш.Просто не мога да търпя тая болка.Място не мога да си намеря.И най-интересното е че нямам запек?! newsm78
bimba,Мила,ужасно.Горкинкото детенце.А доколкото знам глистите са заразни.

# 283
  • Пловдив Белащица
mimina75, има вариант и с куриер с наложен платеж, т.е. ти да си платиш разноските при получаването на пратката. Не съм сигурна обаче дали може и да я откажеш, т.е. ако не отговаря на описанието за здравост и цялост, просто да я върнеш. Преди време например имаше доста анатомични ванички със стойка, чиято цена стигаше макс до 20 лв, сега няма.
bimba, доколкото знам глистите са заразни, ама само от акото. Т.е. при недобра хигиена, но може и да бъркам  newsm78

# 284
Здравейте отново мамчета,
Благодаря на всички!!!
morqause и ние очакваме момиче...таткото все още таи надежда за момченце, но е момиче !!!! за сега сме взели само няколко шишета и аксесоари, но нищо съществено. мисля да започна да избирам по нещичко-но просто не знам от къде да започна:)Simple Smile newsm78
що се отнася до кафето, започвам да  пийвам по едно нескафе  сутрин, тъй като и моето кръвно е ниско и ми прилошава, пък и лекаря каза да пийвам едно две на ден когато имам нужда.
За съжаление, историята с транспорта, особено в пиковите часове ми е добре позната-на няколко пъти се налага да хващам такси,   тъй като ми се гади...пенсионерите са готови да се покатерят върху корема ми заради едното място #2gunfire, въпреки че се намират и добри хора, които отсъпват място  bouquet...но те май не са много  newsm78
Някой да има проблеми с вени по краката си?имам две които приличат на разширени, тоест малко се издуха и станаха релефни #Crazy. Лекарят каза, че нищо не може да се направи в момента, освен да ги мажа с Лиотон гел Shocked?
Какво използвате против стриите и получихте ли вече такива? Чувала съм, че свинска мас ooooh! действало добре на кожата... #Crazy
леко бременеене от мен на всички мартенски майчета baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт