Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите, които обсъждат майките във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми във форума включват споделяне на опит по време на бременност, препоръки за колички, здравни проблеми и изследвания, както и търсене на съвети за лекари и специалисти. Във форума се обсъждат теми като бременност, избор на колички, здравни проблеми, изследвания, преживявания на майките, търсене на лекари и специалисти и споделяне на лични преживявания. Форумът обсъжда различни аспекти на бременността като наддаване на тегло по време на бременност, проблеми с киселини, избор на колички и легла за бебета и грижа за кожата по време на бременност.
-
Какви са някои от проблемите, които обсъждат майките във форума?
-
Какви са препоръките за грижа за кожата по време на бременност?
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
дано помогнат незнам. Сега уж няма темп., но треперя през нощта как ще сме. Страх ме е да не вдигне много висока, страх ме е това с гърлото да не се задълбочи.
! Аз в началото, докато още ги нямаше имах страхотен апетит, папах по много, абе глезех се и се успокоявах, че в крайна нсметка съм бременна и сега ми е паднало, но това беше много за кратко - само първите 2-3 месеца. Оттогава насам е истинска мъка. Гладна съм, а не смея да хапна нищо от страх да не се появят киселините. В крайна сметка чакам да ми прилошее буквално от глад и хапвам нещо, което нито ми е вкусно, нито ми се яде, но просто има най-малка вероятност да ми раздразни стомаха. Другият вариант е да ям каквото ми се дояде и по колкото искам, а след като се появят киселините да отида и да повърна. Никой от вариантите не е за предпочитане, но аз съм си избрала втория, но вече нито апетит имам, нито нищо. Ям защото съм гладна, а не защото ми се е прияло нещо специално или просто имам апетит. Ям със съзнанието, че точно половин час по-късно ще се мъча да си поема въздух от киселини и ще се псувам, че съм яла, а не съм си останала гладна. Сигурно много от вас, които не знаят какво е това - киселини, мислят, че преувеличавам, но вярвайте - поне в моя случай е нещо страшно. Не се оплаквам, нося си "короната", но просто ми става мъчно като чета, че някоя бременна се ограничава от това и онова само, защото качила много ... 
. Единствено не прочетох дали има опция за обръщане на дръжката или кошчето, защото и това ми е едно от условията. Ето и тази
Да не е много тежка, да става и за зимата, тоест да има някакъв зимен кош/чувал или както там се казва, да се управлява лесно с една ръка,да не е много ниска, че да не влиза целия прахоляк от улиците при бебето, да се регулира дължината на дръжката, защото съм висока, да не ми трябва специален курс на обучение, че да си я сгъна сама и не на последно място- да не е повече от 500лв 
). Вчера ходих в една организация, където повече от 2 часа говорих с диетолог. Тя пък (диетоложката), каза че приемам достатъчно калории, но съвсем недостатъчно белтъчини (защото не пия прясно мляко). Сега по нейна препоръка, трябва да пия по 1л. прясно мляко на ден
И мъжа ми много я хареса. Тъй че, благодарим ти за инфото, което сподели