Месец МАРТ не е далече, мама среща своето човече!

• 14 021
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте майчета!Искам да ви питам нещо: вечер корема ми става твърд  не ме боли, но усещам отстрани сякаш кожата ми се опъва.Дали това са контракции?  newsm78 Ако не са бихте ли ми казали какво е усещането по време на контракциите и евентуално какви хапчета трябва да се пият?Благодаря ви предварително  bouquet

# 226
Здравейте мили ми мами.
Като прочетох поста на Кикерицата-малко ми стана смешно.Защо поне не се бе регистрирала,бе мила?Никой няма да те издирва,ама да влизаш като гост е някак странно.
Чувствам се добре в този форум-има жени с които споделям и които ме разбират,така както и аз тях.Подкрепяме се,когато имаме нужда-макар и само с една блага дума(която за мен е много важна!).Дебелеем-да,коя колкото може.Едни по-малко(благородно блазе ви),други заприличваме на китчета,но не мисля че някоя от нас страда от суета точно в този период от живота си.Поправете ме ако бъркам.Някои имат повече финансова възможност от други-позволяват си по-скъпички неща,но това не означава че сме на състезание,ТОВА Е ЛИЧЕН ИЗБОР!И мисля че всеки нормален човек го разбира.Никой не се подигравал с друг или не го е упреквал-освен ти.
bopsi ,тази година бяхме с мъжО на Боровец-за Великден(имаше разни промоции и се възползвахме).Очарована останах от хотел "Рила",но от селището като цяло съм отвратена.Причините са ясни...
mango,този док от четвъртък изобщо загледа ли се в бебо,че да прецени че е момче?!Аз знам пола със сигурност,но да ти кажа честно не наблягам само на синьото.Гледам да вземам по неутрални цветове,че току виж се показала мома...де да ги знам тия ехографи... Joy
mimina75 При всяка жена контакциите може да са различни.И както някоя мама беше казал преди-ако са контракции ще ги усетиш и ще разбереш че са те.При мен са много странни-корема ми сякаш се свива,матката също и като се натисна лекичко ме понаболва.Твоето може да е само раздуване на корема.

# 227
  • plovdiv
и моят корем е твърд,но не ме боли.Може би се дължи на това, 4е корема като расте и кожата се опъва.Мен ме боли,ниско долу почти до слабините. Не постоянно и не остра ,а тъпа болка.

# 228
Благодаря ви за бързите отговори  bouquet Дано да мога да различа контракциите. Имам и още едно въпросче(дано не съм досадила) къде усещате бебчетата около пъпа или по отдолу?

# 229
Дребчо го усещам на много места.Когато съм седнала го усещам и по ребрата си,когато съм права предимно около пъпа,а когато си легна пак около пъпа и ниско долу.Зависи какво положение съм аз.А за контакциите,няма начин да не ги забележиш.Сама ще разбереш че са били те,не се притеснявай. Hug

# 230
  • plovdiv
и аз зависи в какво положение съм. Усещам го  на различни места.Най-често в средата на корема около пъпа.

# 231
  • plovdiv
момичета при обикновено изследване на урината,може ли да се останови дали има гъбички.Аз имам течение,но при последното ми изледване на урината докито каза че е всичко е наред.Изписа ми капсулиpolygynax .Слагах ги 6 вечери,но май няма резултат.

# 232
бебока го усещам най-често в дясно нагоре или посредата но е доста нависоко за 6м  Grinning онзи ден демонстрирах на таткото как като седна мога да си слагам чашата с какао на корема и в този момент такъв ритник игра малкия каратист,че щеше да ми обърне чашата Joy

freia за наличие на гъбички може да се съди от  изследване на вагинален секрет

# 233
Цитат
момичета при обикновено изследване на урината,може ли да се останови дали има гъбички
Не

# 234
  • София
Като сме почнали да си говорим за курорти да се включа и аз... като не можем да ги осъществим защо да не си помечтаем Simple Smile
За Великден бяхме в Банско .... не знам защо но мен лично по ме кефи Боровец (на Пампорово не съм ходила)
В Банско мога да похваля Вила Рока http://www.villaroka.com/about_bg.html
На Боровец не съм посещавала хотели, там отсядаме във тези финландските къщички никога не сме ходили по-малко от 10тина...  http://www.visit.bg/winter/fewo.php?hotid=121.  - миналата година им правиха ремонт.
Препоръчвам повече тези, който до лифт-станцията, те са на Бороспорт и са към в х-л Рила. Долу е по-просторно т.к. кухничката не е отделно, а цялото е едно помещение само банята е отделно (естествено Simple Smile) и реално могат да поемат 6 човека (2 спалнички на ет.2, долу има разтегателен диван на холна гарнитура), докато в малина мах 5 (горе е същото, но долу има 1 легло и ъгъл кухненски)

# 235
  • София
Привети момичета,

включвам се набързичко, че много работа, много зор  Cry.

Да ви се оплача - Додо е болен и тая нощ я ми се събират 3 часа сън - я не. На всичкото отгоре имам страшно много работа, а всяка свободна (от работата и детето) минута гледам да чета, че остана само една седмица до изпита ми, на който най-вероятно ще ме скъсат.
Та можете да си представите нивото на духа и настроението ми  newsm78.

Нито ми остава засега време да помисля за коледна украса и подаръци, нито за празнуване, то дори и къщата си да изчистя няма кога  newsm78 - искам вече да е 9-ти декември, големият зор да е малко попреминал, да пазарувам коледна украса и подаръци и най-накрая ДА СЕ НАСПЯ НАСПЯ НАСПЯ.......................
Тая сутрин като станах за работа след 3 часов сън с големи паузи, бебето така се разрита, както никога досега - и то протестира милото че така го тормозя.

Сега покрай четенето за изпита пак пропих кофеиново кафе - моята лекарка позволява до едно кофеиново кафе на ден - вие пиете ли кафе и ако да в какви количества. Съвестно ми е (аз с Додо пиех само безкофеиново), ама съм си обещала след 5-ти декември повече кофеиново да не пия.

Това е от мен засега и стискайте палци на 5 декември да ми се паднат въпроси по които поне нещо да мога да напиша  Praynig

# 236
Здравейте майчета!Искам да ви питам нещо: вечер корема ми става твърд  не ме боли, но усещам отстрани сякаш кожата ми се опъва.Дали това са контракции?  newsm78 Ако не са бихте ли ми казали какво е усещането по време на контракциите и евентуално какви хапчета трябва да се пият?Благодаря ви предварително  bouquet
мимина според мен това са подготвителни контракции,щом няма болка няма страшно,но все пак питай доки,ще ти даде по-компетентен съвет Heart Eyes
Мама миши и аз пия по кафе на ден,че иначе много ми пада кръвното,сега съм минала на нес обаче,а преди не го вкусвам ама сега ми харесва

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 14:46 от bimba

# 237
Кафенце пия-3в1,само по едно пакетче на ден.Лошото е че понякога дори не го доизпивам и само го съсипвам.Някъде четох че до 2 кафета дневно-ако не са от най-силните(демек двойно-късо) няма проблем,дори е полезно,и за майката , за дребчо.Не гарантирам за достоверността на написаното,но беше в едно списанията за мами и беше написано от лекар.С кафето ок,ама аз още не мога да откажа цигарите-пуша по 1,2 на ден.Има ли все още пушачки?

Mama Mishi ,стискам палци всичко да се оправи,и най-накрая да се наспинкаш. Hug

# 238
Мама на слънце аз бях отседнала в х-л " Рила " - не мога да опиша какъв мухъл имаше по стените около и под прозореца Twisted Evil. А от чешмата течеше кафява вода Sick Половината механи са затворени, а останалите ..работят толкова колкото да се каже ,че са открили сезона.
Преди 6-7 години бях пак на Боровец , но тогава бях отседнала в х-л " Самоков " , като правя сравнение сега може той е по-добрия. А финландските къщички само съм ги виждала отвън и наред с по-малките хотелчета ,предполагам ще предлагат по-добри условия.
Но в този момент от време на Боровец не можеш да си починеш като хората - голям шум!Хлопат, чукат , чуват се резачки... страхотия Simple Smile

# 239
И аз пия 3 в 1 по 1 на ден, понякога прескачам.
Мише, успех на изпитите, и дано детенце се оправи по-бързо.
Представям си какво ти е.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт