Кой ви е любимият град в България и защо?

• 9 940
  • 95
  •   1
Отговори
# 90
Околната природна среда е хубава на Карлово... Закътан в досами скални възвишения на Стара планина...

# 91
  • близо до Кресненското дефиле
Околната природна среда е хубава на Карлово... Закътан в досами скални възвишения на Стара планина...
Абсолютно.🥰Харесват ни хората, усещането, атмосферата, музеите, природата.

# 92
Не е град, а курорт в планината без бетон.

Мальовица.

# 93
  • Някъде по Дунава
Първото ми впечатление от Карлово беше...шок. Преди няколко години отиваме на сватба в района и спираме на пазара до къщата на Васил Левски, за да купим букет. Ами...само ние бяхме бели. Много р@ми, ужасно много.
Миналата година отиваме на разходка в Карлово и решихме да изтеглим пари. Банкоматът беше окупиран от този етнос. Чакахме, чакахме.... блокираха го.
Не мога така да съжителствам. Иначе градът е приятен, природата е страхотна.

# 94
Инфо за Карлово.

Население – 23 075 жители.

Етнически състав:

Българи – 19 213
Цигани – 1394
Турци – 600

# 95
Първото ми впечатление от Карлово беше...шок. Преди няколко години отиваме на сватба в района и спираме на пазара до къщата на Васил Левски, за да купим букет. Ами...само ние бяхме бели. Много р@ми, ужасно много.
Миналата година отиваме на разходка в Карлово и решихме да изтеглим пари. Банкоматът беше окупиран от този етнос. Чакахме, чакахме.... блокираха го.
Не мога така да съжителствам. Иначе градът е приятен, природата е страхотна.
Ако си била в ден събота, то си попаднала в пазарен ден, когато идват хора от цялата община, че и от населени места от съседните общини. Не малка част от тях са от съответния етнос.

Общи условия

Активация на акаунт