Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 51

• 25 487
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Забравих...вечерята беше печена скумрия и салата от марули и зелен лук. Нищо особено, не съм снимала. 😄
Аз бях на телешки кюфтета /с домашна кайма/ и шопска салата. Хапнах и крем супа от броколи и карфиол. Нещо не уцелих водата и стана малко рядка.

Още веднъж благодаря на всички за пожеланията! 😘

# 571
Я дай да фърля едно око на тази рецепта.
Е, сега за РД няма какво да си го слагаш на сърце.

Долче, как нищо особено. Прекрасно ядене си е това.
Впрочем на мен ми се услади много печения лук и така си правя скумрията на фурна.
Нарязвам лука на едри ивици, посолявам, малко мазнина /зехтин за готвене/ и пека със скумрията.
Печения лук е нещо велико.

# 572
Елора, в смисъл, че реших, че няма какво толкова да и' снимам на рибата или на салатата. 🙂 Вкусно беше иначе.

# 573
Добро утро, моля да ми кажете дали има смисъл сега да пускам гликиран хемоглобин, след като края на януари правих натоварване с глюкоза? Притеснявам се да не даде невярно по-висока стойност.

# 574
Я дай да фърля едно око на тази рецепта.
Е, сега за РД няма какво да си го слагаш на сърце.
https://youtu.be/Mo6X9H0gP0w
Ние заменихме филаделфията с маскарпоне и крема сирене.
И тези шоколадови капки и мини шоколадчета не сме ги слагали.
Млякото ни е бадемово.

# 575
Добро утро, моля да ми кажете дали има смисъл сега да пускам гликиран хемоглобин, след като края на януари правих натоварване с глюкоза? Притеснявам се да не даде невярно по-висока стойност.

Пусни. Минало е достатъчно време.

# 576
От едното натоварване няма да ти даде фалшив резултат. Да не говорим че едва ли има останали съществен брой червени кръвни клетки дето ги е имало и в края на януари. Между 100 и 120 дни им е животът, затова казват че ГХ дава средно за около 3 месеца стойността.

# 577
Аз ще си отложа моите изследвания и преглед, защото не знам сега след ковида каква ще е ситуацията. Колкото и леко да го изкарах😌
Свикнах да закусвам вече и сега ми е гладно🤣

# 578
Hurricane, жива и здрава да си и много щастлива! ЧРД и от мен Party Time

Влизам да се отчета - точно 14 дни след болките при овулация, за които споделих, ми зацапа. Болките бяха вечерта около 8 часа, зацапа ми 15 дни след това отново около 8 часа и на следващия ден ми дойде. Еми много съм щастлива. Досега овулация докарвахме с хормони и една имах без стимулации никакви на първия цикъл след раждането. А този месец овулация като по часовник на 14 ден и лутеална фаза 14 дни (и часовете съвпадаха) Дано успея да вкарам хормоните в норма и да се махнат и кистите.

Започнах режима края на януари и имах 5-6 кг за сваляне от раждането,164 съм висока. Сега съм вече 56 кг.. Имам 2 см от талията да махна. Моите кг са 54-56 по принцип

# 579
Юпитер, това са чудесни новини! 🙂
Ураганче, и аз мисля, че не е момент за изследвания. Е, освен да пуснеш показателите, които се следят след ковид...

# 580
Ураганче- честит празник - много щастие ти желая и много здраве Simple Smile
Юпитер честито - все хубави новини да има Simple Smile

Аз ви хвърлям по едно око, колкото да не ви изпускам края, но съм се зачела по темите за ЩЖ....леко съм претоварена с инфо.....и настана голям хаос в главата ми/отново/.....

# 581
Честит празник на майките! Ако празнува някой друг...чак днес разбрах, че и тук явно се празнува (защото ми честитиха)!😅

# 582
Здравейте на всички група!!! Искам да ви помоля да направим малко проучване. Да ви помоля да напишем кой от колко време е на режима и колко килограма е свалил. Аз май нещо имам някакъв проблем, сега като взехме да свалям якетата от две седмици, взех да се филмиран нещо, всички почват да се вайкат колко съм свалила, да започна да ям, че съм била мн слаба, да не би да съм болна... И аз вече взима да вярвам че нещо ми има. Понеже бях 78 килограма, сега съм 57,понякога 56 кг. Висока съм 176 и много ми личи че съм свалила. Още две седмици и ще стане една година откакто съм на режим, дори сега започнах да ям картофи и ориз по мъничко, за да кача малко. Иначе след ядене на картофи от 5.1 глюкозата след час ми е 4.6,4.7.  Трябва да правя повторно натоварване, защото докторката ми каза, че може да имам диабет. За това и увеличиха въглехидратите, за да е по право подобно изследването. Извинете за дългия пост.
 Значи аз за една година съм свалила близо 22 килограма.

# 583
11 месеца, 26 кг.
От преди имах едни 10 свалени.
Та общо 36 кг.
😌

# 584
4 години ще станат при мен, на сравнително либерално ВМ-НВ хранене. И да съм се допирала до кето някога, не е било целенасочено ами това ми се е ядяло в момента, иначе не броя и смятам всяко грамче въглехидрат.
В най-първите месец-два поне не мисля че съм свалила нещо. Не се тегля и съдя по огледалото де. След това свалях вече много бързо, общо може да ми се събират и 20тина кила, които всичките си бяха излишни, даже можеше и още малко да дръпна и пак щях да съм си добре. Това в рамките на първата година някъде, нататък си поддържах само.
Последните месеци се бях поотпуснала с храненето - пак сигурно повече от половината ми беше режимно, но по-често ядях набързо нещо купено отвън. Ако е рядко не ми пречи, но явно беше по-често отколкото мога да си позволя. Съответно се поналях, някои дрехи не са ми комфортни вече. Последва боледуване с пневмония и типичното лечение с антибиотици и кортикостероиди, стоене вкъщи със седмици... Ами, станах и по-голяма.
В момента по това работя, манекенка няма да ставам но искам да съм здрава и пак да ми е леко и дрехите да ми стоят добре.

Общи условия

Активация на акаунт