Любими и разочароващи ресторанти в София

  • 129 765
  • 1 075
  •   1
Отговори
# 135
  • Мнения: 12 472
Да бе, затова брънчовите заведения продават пържени филийки за 10 лв и яйца с нещо си за 20 лв..)

Мъжете гурмани харесват простата, но чиста и вкусна храна.

# 136
  • Мнения: 14 962
Цената е защото отиваш на брънч  а не да закусиш.
Винаги съм се чудила какво толкова и харесват на Старата госпожа, вътре тясно, отвън на тротоара неудобни  малки маси и столове, навалица обедно време и всеки те гледа кога ще свършиш, или пък застават директно прави до теб, като станеш веднага да ти седнат на мястото. Бавнички са
Добра е храната, но нищо особено  за тези пари и обстановка.

Вчера, в една заведение на самообслужване си взимаме нещата, излизаме и сядаме отвън. Масата чиста само едни очила отгоре. Решавам че някой ги е забравил и влизам вътре да ги дам, ако се върнат да си ги потърсят. Давам ги на жената на касата и почвам да обяснявам. Една жена, по- скоро младо момиче което се въртеше пред витрината се развика, че това били нейните очила и ги била сложила на масата да я запази и защо съм и седнала на масата.
За първи път чувам такова нещо запазване на маса със слънчеви очила. Що аз тъпа измишльотина. Като искаш да си запазиш маса звъниш и се разбираш с този от персонала  който отговаря за това. Не че някой ще ти запази маса в заведение на самообслужване, но решиш ли, че държиш и да си там и се притесняваш, че няма места си ива нормални и възпитани  начини да го направиш. Оставих я да си вика и си излязох.

# 137
  • Мнения: 683
Да попитам къде има наистина хубаво Тирамису.Звучи смешно,но вкъщи никой не обича и правя рядко,а където и да съм яла другаде са ужасни.

# 138
  • Мнения: 1 968
Да попитам къде има наистина хубаво Тирамису.Звучи смешно,но вкъщи никой не обича и правя рядко,а където и да съм яла другаде са ужасни.

В Адела и в Хай Парк съм попадала на най-хубавото тирамису.

# 139
  • Мнения: 5 499
Дами, предложете приятно заведение с външен детски кът (люлки, пързалка, пясъчник). Гостите ще са основно възрастни, но търсим вариант, подходящ и за двете тодлърчета, които също ще присъстват на събирането и не могат да бъдат задържани повече от 15 минути на маса. Като райони - центъра, около южния парк, около Борисовата, младост, но може и по-далеч да мръднем, ако си струва.

Предварително благодаря! Simple Smile

# 140
  • Wonderland
  • Мнения: 745
къде в софия е най-хубава пастата?

Бистро Песто е най-препоръчвано.
Непопулярно мнение, но аз харесвам и пастата на Kete.
Бих препоръчала и Спагети китчън, но последния път беше доста мазна пастата там...

# 141
  • Мнения: 13 469
къде в софия е най-хубава пастата?
Бистро Песто е най-препоръчвано.
В Песто изборът е доста ограничен, а обстановката е просто мам си джейс. Иначе пастата на Марио е вкусна.

Сан Марко на Симеон и Спагетерия Джанкарло на Гурко са местата за истинска италианска паста, с уточнението, че при Джанкарло е също непретенциозна обстановка и не работи до късно вечер.

# 142
  • пустинята Гоби
  • Мнения: 8 640
Днес обядвах във Franco’s pizza. Освен, че пиците са много вкусни, всичко се приготвя и пристига много бързо. За 30-35 минути поръчахме и се нахранихме.

# 143
  • Мнения: 201
101 в Дианабад,
високи цени, хубав интериор, храната нищо особено
не препоръчвам

# 144
  • Мнения: 462
Препоръка за нешо тип ирландски пъп с жива музика в петък вечер?

# 145
  • Мнения: 201
мнение за уника срещу Руската църква?

# 146
  • Мнения: 683
Не много по темата ,но не мога да не отбележа уникалните места за хапване в Банкя😂😂😂
В Банкя направиха сръбска скара БДС  срещу така известната Хемингуей,чиято храна никога не бих повторила.
Решихме в неделя да си вземем нещо за хапване въпреки,че не си падам по такива места.Имаха боб чорба,смешно количество на цена 5лв,която бе вкиснала.Върнаха ни я и за гарнитура на изключително старото им месо възможността беше печени картофи нарязани на шайби от предния ден като цената на малко и голямо парченце нарязан картоф бе 1лв.🤣🤣🤣И се чудя кой е за смях ,глупавия им шеф или хората,които често виждам да се редят на това място.
Ресторант Брезите правят много хубав пържен шаран,но освен него всичко друго им е под всякаква критика.Храната е изключително зле.
Има едно ресторантче на центъра в близост до пощата им,което винаги през деня е пълно,а храната е изключително компромисна.
Яд ме е ,че хората все още ядат полуфабрикати ,бланширани картофи и пилешки супи с пържоли от предния ден,яд ме е ,че никой не е направил някакво читаво място на което да седнеш и да хапнеш 5,6 пресни неща от що годе читави продукти.

# 147
  • Мнения: 29 207
В Чучулигата досега сме яли винаги хубаво в Банкя.

# 148
  • Мнения: 2 392
Яд ме е ,че хората все още ядат полуфабрикати ,бланширани картофи и пилешки супи с пържоли от предния ден,яд ме е ,че никой не е направил някакво читаво място на което да седнеш и да хапнеш 5,6 пресни неща от що годе читави продукти.
Това е голямата трагедия на нашето общество според мен - болшинството от хора всъщност не разбират, че ядат боклуци, не им пречи, не знаят защо такива като теб се възмущават. Безброй пъти ми се е случвало да негодувам от посредствена или откровено боклукчава храна, сервирана без най-малко усилие да прилича на нещо и да има вкус, и отсреща ме гледат все едно съм луда. То затова и читави заведения не се задържат дълго, просто няма търсене и интерес. И това, за жалост, не се отнася само за храната... Затова и се продват масово стоки с лошо качество и търсене има.

# 149
  • Пловдив
  • Мнения: 2 022
Е то ако не беше така, Happy нямаше да съществува. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт