Препоръки за ресторант в центъра на София за бизнес вечеря и обяд

• 511
  • 9
  •   1
Отговори
Нашата фирма посреща партньори от Скандинавия и програмата предвижда неглиже обяд и по-тежкарска вечеря. Офисът ни е в центъра на София, близо до ЦУМ и искаме да отидем пеш с гостите, ходене до 20 минути. Предишният път ги водихме на обяд в Ларгото в ЦУМ и Щастливеца на Витошка. Бяха много довлни и искат нещо подобно като цена и качество.

Много ще съм благодарна за препоръки, аз съм домошар и изобщо нямам опит с храненето навън.

Като локации около пл. Славейков, Витошка, Дондуков, жълтите павета...

# 1
  • Melmak
Белучи? Не съм ходила, но изглежда готино. Иначе Космос, там съм била и е много добро място.

# 2
Хаджидрагановите къщи - и обстановката и менюто ни хареса.

# 3
Белучи? Не съм ходила, но изглежда готино. Иначе Космос, там съм била и е много добро място.

О, много подходящо изглежда Космос, точно ранга, който ни трябва, там ще сме за вечерята, много благодаря!

Хаджидрагановите къщи получава втора препоръка. Чувала съм за него, но го намирах за прекалено кичозно. Мисля вече сериозно това да е за обяда, казват, че се харесвало на чужденците. Благодаря!

# 4
  • Melmak
Хаджидрагановите къщи е много гадно, помпозно заведение. Храната не е нищо особено. Ако търсите с народни мотиви вижте Манастирска магерница. Пак е близо, но е съвсем друг вид заведение. Като идват приятели чужденци сме ги водили там.

Правят прекрасни погачи, задължително резервирайте.

За Космос бях сигурна, че ще го одобрите! Наистина там няма грешка.

# 5
Благодаря за предложението, погледанх им сайта и наистина по снимки прилича да има автентичен дух без да клони към циркаджийство. Честно казано това е въпрос на вкус.

# 6
  • Melmak
Да, въпрос на вкус е. Вижте го и на живо, можете да минете просто да погледнете някой път. Иначе храната не е нищо уау, обслужването също. Това за Хаджидрагановите. Иначе Магерницата е доста по-класна от към храна. Менюто е по-вкусно.

# 7
Стария чинар

# 8
"Къщата с часовника " , "Егур егур" , "Комат" .

# 9
Препоръчвам Unica до Руската църква.Интериорът на заведението е приятен, като всичко, което поръчахме беше доста вкусно, особено тирамисуто.

Общи условия

Активация на акаунт