Любими и разочароващи ресторанти в София

• 121 137
  • 966
  •   2
Отговори
# 930
  • пустинята Гоби
В Гранд Хотел София имаше преди години, сега не знам. Аз съм ходила и в друг ресторант на подобен род консумация, но също беше отдавна.

# 931
  • софия
All you can eat buffet /качествен и разумен/ , в България никога няма да го има това. Вижте ни само хотелите с all inclusive....

# 932
  • пустинята Гоби
В ол инклузив хотелите българите са си много добре, виж чужденците лапат и се бутат като за последно.

# 933
  • София
Аз съм била и на добър ол-инклузив. По-скоро смятам, че нямаме чак толкова лакомници.

# 934
И аз, с прясна и вкусна храна, беше отдавна (Златни пясъци).

# 935
В Хилтън има такъв брънч от време на време,  попадала съм на такива менюта, но са като събитие, по изключение, а не практика, да е такъв тип ресторант.
Ал инклузив си е към хотелите и върви с настаняване.

# 936
Хилтън беше дълги години в ремонт, брънчът беше практика преди да започне той. Не знам след повторното отваряне през 2024 г. дали са го възстановили.

# 937
  • София
В хотел Рила имаше много хубав брънч - тематичен. Всяка седмица различен - индонезийска, скандинавска, китайска кухня и т.н.

# 938
В хотел Рила имаше много хубав брънч - тематичен. Всяка седмица различен - индонезийска, скандинавска, китайска кухня и т.н.
И ядеш на корем ли?

# 939
В Рила вече е Бурата и май няма такива брънчове.

# 940
  • София
И ядеш на корем ли?

Да. 35 лв и ядеш на шведска маса. Минало-бешело.

# 941
В Хилтън миналата година една приятелка знам че ходеше, беше нещо около 90-100 лв.

# 942
  • Габрово
Здравейте, дали знаете се намира ли се в София редторант тип “ол инклузив”? Не знам дали точно така се нарича. Мъжа ми е нидерландец и там има доста подобни заведения, които страшно му харесват.  Например плащаш 100 лв да кажем и можеш да хапнеш от изключително богат избор. Ето пример https://wapenvanrosmalen.nl/menu
Мисля, че говорите за тип "All you can eat". Има такъв ресторант за суши "Silhouette" ("Силует") непосредствено до метростанция Джеймс Баучер. Мои приятели са ходили и имат много добри впечатления от там.

# 943
Защо затвори Ошипка в Бъкстон и сега има друго заведение но цял ден брънч меню.

# 944
Защо затвори Ошипка в Бъкстон и сега има друго заведение но цял ден брънч меню.

Те последните две години бяха потрес, а последния път като бяхме осезаемо имаше липса на хора. А колко бира сме изпили в градината и на покрива...

Аз харесвам Тартуфо по принцип, това в центъра поне, в Бъкстон засега съм сядала само на един обяд.

Общи условия

Активация на акаунт